Σίγουρα έχεις γνωρίσει κι εσύ ένα τέτοιο άτομο στη ζωή σου, έστω και μια φορά. Τα ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω είναι αρκετά αντιφατικά. Άλλα λένε και άλλα κάνουν στο τέλος, ενώ αλλάζουν πάρα πολύ εύκολα και συχνά γνώμη. Εύκολα δεν μπορείς να βασιστείς πάνω τους, καθώς τη μια μέρα θα σου λένε «άσπρο» και την άλλη «μαύρο». Πάμε να δούμε αναλυτικά για ποια ζώδια μιλάμε:

 

Δίδυμοι

Φυσικά και τον περίμενες πρώτο στη λίστα τον Δίδυμο και καλά έκανες! Μεταξύ μας ήταν η εύκολη «μαντεψιά». Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν αγανακτήσει με τον αντιφατικό χαρακτήρα ενός Διδύμου. Δεν του έχει βγει τυχαία το όνομα και θα σου εξηγήσουμε το γιατί. Ο Δίδυμος αλλάζει γνώμη ανά πέντε λεπτά και πολλά σου λέμε. Άλλα πιστεύει τώρα και άλλα θα πιστεύει αργότερα. Οι απόψεις του δεν παραμένουν ποτέ σταθερές. Επίσης μπορεί να σου πει κάτι τώρα και να πάει μετά από λίγο να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό κι εσύ να μείνεις άναυδος και να λες «μα, άλλα δεν έλεγε;»

 

Ζυγός

Φαντάσου τον Ζυγός ως μια ζυγαριά που γέρνει μόνιμα πότε από τη μια πλευρά και πότε από την άλλη. Δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλει να κάνει, δεν είναι σίγουρος ποια είναι η σωστή απόφαση κι έτσι αλλάζει γνώμη συνέχεια. Μοιάζει αρκετά με τον Δίδυμο στο κομμάτι αυτό. Τη μια μπορεί να σου λέει το «ένα» και την άλλη το «άλλο». Δεν έχει σταθερότητα στις αποφάσεις του και στις απόψεις του και συνήθως κάνει ό,τι τον βολεύει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

 

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι εκ των αρχόντων της αντιφατικότητας κι αρκετά εγωιστής (μην τον έχεις για τόσο αγαθό και καλό παιδί, δεν είναι). Μπορεί τη μια μέρα να υπερασπίζεται με σθένος και με όλη του τη δύναμη μια άποψη και την επόμενη μέρα, επειδή δεν τον βολεύει πια, να έρθει και να σου λέει τα ακριβώς αντίθετα. Και θα καταφέρει να σε τρελάνει ακόμα περισσότερο γιατί θα στο παίζει ανήξερος και θα σου λέει «μα πότε είπα εγώ κάτι τέτοιο; Λάθος κάνεις.».

 

Ιχθύς

Ο Ιχθύς ανήκει στα αντιφατικά ζώδια όχι για λόγους εγωισμού. Το αντίθετο. Επειδή δεν μπορεί να χαλάσει χατίρι και να πει «όχι», τη μια στιγμή θα συμφωνεί μαζί σου και θα σου λέει πόσο καλά τα λες και πόσο δίκιο έχεις και την άλλη, μόλις εσύ «στρίψεις στη γωνία», θα πάει να κάνει το δικό του κι αυτό που είχε αρχικά στο μυαλό του. Ο Ιχθύς θα πει τα πάντα για να σε καθησυχάσει και να σε ηρεμήσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα πιστεύει και τα κάνει πράξη.

 

Πηγή