Όταν φτάνεις σε ένα σημείο στη σχέση σου και συζητάς και να ξανασυζητάς τα ίδια και τα ίδια, αλλά δε βλέπεις καμία διαφορά, τότε μάλλον η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Αυτό είναι λογικό κι επόμενο, ωστόσο, τα παρακάτω 4 ζώδια έχουν μικρά όρια ανοχής, οπότε είναι πιο εύκολο να σου δείξουν την κίτρινη κάρτα ως προειδοποίηση ότι δε θα διστάσουν να βγάλουν άμεσα την κόκκινη, που θα λήξει τον αγώνα. Πρόσεξε λοιπόν γιατί στην επόμενη στραβοτιμονιά τελειώνει ο δρόμος.

 

Σκορπιός

Μιλάμε για το ζώδιο που δε σηκώνει μύγα και του αρέσει να ζει συγκεκριμένα, με στενά όρια αντοχής κι υπομονής που δε διαπραγματεύεται. Επίσης, είναι απόλυτος και ξεκάθαρος για το τι θέλει από έναν άλλο άνθρωπο: αφοσίωση κι αποκλειστικότητα. Αν δει ότι το ταίρι του αρνείται να συμβαδίσει ή βρίσκει τεχνάσματα για να ξεγλιστρά, τότε θα τη δείξει την κίτρινη και γνώμη δε θα αλλάξει, και τον ουρανό με τ’ άστρα να του φέρει η άλλη πλευρά γιατί γνωρίζει ότι δεν έχει περιθώρια να κάνει πίσω.

 

Κριός

Δύο είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Κριού, η βιασύνη κι η ανυπομονησία. Αν κάτι δεν ανέχεται στη σχέση του και θέλει να αλλάξει, αλλά το ταίρι του δε φαίνεται να το αντιλαμβάνεται, τότε θα κάνει αμέσως κουβέντα. Αν η άλλη πλευρά διαφωνήσει ή δεν μπορεί να δεχτεί μια μέση λύση, δεν υπάρχει άλλη λύση από το να δώσει τελεσίγραφο, ώστε να λάβει το μήνυμα ότι έχασε την υπομονή του κι ο χρόνος μετράει ήδη αντίστροφα. Ξέρει ότι υπάρχει ο κίνδυνος να μη γίνει αποδεκτό και να τελειώσει η ιστορία, αλλά είναι πρόθυμος να το ρισκάρει.

 

 

Λέων

Ο Λέων ξέρει ακριβώς τι θέλει σε μια σχέση και δε θα περιμένει πολύ μέχρι το ταίρι του να το καταλάβει. Επίσης, δε φοβάται να στείλει το προειδοποιητικό σήμα γιατί έχει ήδη εξετάσει όλα τα πιθανά σενάρια και γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του. Άλλωστε ούτε η αυτοπεποίθηση και η τόλμη του λείπουν, ούτε κι ο τρόπος να πάρει αυτό που θέλει. Εάν ο σύντροφός του είναι αναποφάσιστος, θα τον στριμώξει στη γωνία για να πάρει μια ξεκάθαρη απάντηση.

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ο τελευταίος στη λίστα γιατί πραγματικά κάνει υπομονή. Δίνει αρκετό χρόνο στο ταίρι του να αλλάξει τροπάρι, κάνει κουβέντα και περιμένει να δει τα αποτελέσματα. Στο μεταξύ διάστημα έχει εξετάσει διεξοδικά την κατάσταση, έχει προσπαθήσει αρκετά για να μη φτάσει στα άκρα κι όταν βλέπει ότι η άλλη πλευρά αδιαφορεί παντελώς, τότε θα δείξει την κίτρινη κάρτα. Ωστόσο, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει μέσα του κι είναι πολύ σπάνιο να σταματήσει το χρονόμετρο, ακόμα κι αν δει σημάδια βελτίωσης, καθώς πιστεύει ότι είναι προσωρινή και σύντομα θα ξαναγυρίσει η σχέση στην πρότερη κατάσταση. Άρα είναι μάταιος κόπος.

 

Πηγή