Έχουμε την Αφροδίτη στον Σκορπιό εδώ κι αρκετές ημέρες, κι εκεί σκοπεύει να παραμείνει μέχρι και τις 29 Δεκεμβρίου. Σήμερα, λοιπόν, 21/12, η Αφροδίτη έρχεται σε αντίθεση με τον Ουρανό (ο οποίος βρίσκεται στον Ταύρο), που χαρακτηρίζεται από μεγάλες αλλαγές κι ανατροπές. Η αντίθεση φέρνει εκρηκτικές διαθέσεις και πολύ ανατρεπτικά δρώμενα στην καθημερινότητα, τα οποία ίσως και να μη μπορούμε να ελέγξουμε στο έπακρο. Μας είναι δύσκολο αυτές τις μέρες να υπακούσουμε σε πρέπει που μας θέτουν οι άλλοι ή να συμβιβαστούμε με λύσεις που δε μας ικανοποιούν. Βέβαια, δεν είναι κι απίθανο να μας βρει ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή να κάνουμε κάποιες αναπάντεχα καλές γνωριμίες που θα εξελιχθούν ερωτικά ή επαγγελματικά κι οικονομικά στο μέλλον. Νιώθουμε λιγάκι και την ανάγκη να πειραματιστούμε με νέες ιδέες αλλά και με νέους πιο εκκεντρικούς ανθρώπους γύρω μας και γενικότερα θέλουμε να βγούμε από το comfort zone μας και να τολμήσουμε.

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού έχει μεγάλες επιρροές στα ζώδια και κυρίως στους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους κι επίσης όσους έχουν τους ωροσκόπους τους ή πλανήτες στα ζώδια αυτά. Πάμε να δούμε όμως πιο αναλυτικά τι θα συμβεί μετα τέσσερα αυτά ζώδια:

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση της  Αφροδίτης απέναντι από τον Ταύρο με τον Ουρανό, φέρνει ανατροπές σε συνεργασίες σε σημαντικές σχέσεις. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να απαλλαγείτε από καταστάσεις και πρόσωπα που σας καταπιέζουν κι ίσως κάνετε και μια μίνι επανάσταση για να διεκδίσετε το δίκιο σας. Άλλωστε, η ελευθερία για εσάς είναι σημαντικό αγαθό και θα παλέψετε για να την έχετε ακόμα κι αν χρειαστεί να αποκόψετε άτομα από τη ζωή σας που σας έχουν απογοητεύσει. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά από ανθρώπους στο περιβάλλον σας κι αυτό θα σας δημιουργήσει μεγάλες ανασφάλειες κι ανησυχίες. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι κι αποφύγετε να δράσετε σπασμωδικά. Αν το διάστημα αυτό είστε μόνοι στον ερωτικό τομέα, η αντίθεση αυτή επιφυλάσσει για εσάς έναν νέο έρωτα που θα μπει στη ζωή σας απρόσμενα και θα φέρει ταραχή.

 

ΛΕΩΝ

Η αντίθεση της  Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό που έρχεται σήμερα, φέρνει νέα δεδομένα που αφορούν σπίτι κι οικογένεια. Ίσως προκύψει μια μετακόμιση, μια αναγκαία αλλαγή μέσα στο σπίτι ή γενικότερα κάτι που θα σας δημιουργήσει μεγάλο άγχος κι ένταση. Οι σχέσεις με τα οικογενειακά πρόσωπα ίσως είναι τεταμένες και τσακωμοί και διαφωνίες ίσως σας σπρώξουν μακριά τους για κάποιο χρονικό διάστημα. Δείτε τα πράγματα με ψυχραιμία και κάν’ τε μια προσπάθεια να συζητήσετε ό.τι σας προβληματίζει αποφεύγοντας τα ακραία ξεσπάσματα και τις φασαρίες. Η αντίθεση Αφροδίτης- Ουρανού ίσως σας δημιουργήσει και την ανάγκη για απεξαρτητοποίηση κι αυτονομία, στις σχέσεις και στη δουλειά σας και θα συνειδητοποιήσετε πως δεν επιθυμείτε να έχετε άτομα στη ζωή σας που σας στερούν τα παραπάνω. Μη διστάσετε να λύσετε τα δεσμά αυτά κι επενδύστε στη δική σας ψυχική υγεία κι ηρεμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης και του Ουρανού σήμερα επηρεάζει έντονα το ζώδιο του Σκορπιού. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ανατροπές που έρχονται να επηρεάσουν την ψυχική ηρεμία σας αλλά και την οικογενειακή, προσωπική κι επαγγελματική σας ζωή. Ίσως, νιώσετε κι εσείς πως ήρθε η ώρα για έντονες αλλαγές, για παράδειγμα στην εξωτερική σας εμφάνιση. Αν δεν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, μπορεί να σας δημιουργηθεί η ανάγκη για ελευθερία κι ίσως αποφασίσετε να λήξετε τη σχέση σας να χαράξετε τον δικό σας δρόμο από την αρχή, χωρίς να σας νοιάζει τι έχουν να πούνε οι άλλοι για εσάς και τις πράξεις σας. Οι αδέσμετοι, είναι πιθανό να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα και παράφορα με άτομο που είναι εντελώς έξω από τα νερά σας αλλά σας εξάπτει τη φαντασία και τα γούστα και θέλετε να το ζήσετε στο έπακρο. Μπορεί οι Σκορπιοί να μην είστε μεγάλοι θαυμαστές των αλλαγών, αλλά έρχεται κάποια στιγμή που όλοι τις αναζητούμε κι αυτή είναι η στιγμή για το δικό σας ζώδιο. Μάλιστα, όσο πιο πολύ προσπαθείτε να αντισταθείτε σε αυτές τόσο πιο χαμένοι θα βγαίνετε στο παιχνίδι της ζωής που δεν έχει χρόνο για τελειωμένες καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στρέφει όλο σας το ενδιαφέρον σε καριέρα και κοινωνική ζωή, ίσως και λιγάκι λιγότερο στα οικογενειακά. Έρχονται απρόσμενες αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αλλά κυρίως στον επαγγελματικό τομέα όπου δεν αποκλείεται να θελήσετε να αφήσετε την τωρινή σας απασχόληση και να τολμήσετε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα. Επιπλέον ίσως υπάρξουν συζητήσεις με ανωτέρους που θα αλλάξουν τα δεδομένα κι ίσως μια νέα επαγγελματική πρόταση πέσει στο τραπέζι. Μια μετακόμιση ή άλλες εξελίξεις στο οικογενειακό περιβάλλον ίσως σας σοκάρουν και σας δημιουργήσουν στρες κι ανασφάλεια για το μέλλον. Ίσως πρέπει να σκεφτείτε λιγάκι περισσότερο τον εαυτό σας αλλά και πώς θα βγείτε εσείς κερδισμένοι από καταστάσεις που σας δημιουργούν προβλήματα κι ίσως έτσι βρεθείτε σε μονοπότια που μόνο σε καλό τέλος οδηγούν.