Ο Δίδυμος ταιριάζει με ζώδια με τα οποία μπορεί να επικοινωνεί και συμμερίζονται τις ίδιες ιδέες με αυτόν. Για να νιώσει όμορφα σε μια σχέση θέλει ο σύντροφός του να αντιλαμβάνεται τον τρόπο σκέψης του, αφού είναι ένα ζώδιο που λατρεύει την ελευθερία και θέλει να ακολουθεί πάντα τον δικό του δρόμο. Αυτές οι συνήθειές του, δυσκολεύουν τους άλλους να συνεργαστούν μαζί του ή να κάνουν έναν μόνιμο δεσμό. Παρ’ όλα αυτά, οι Δίδυμοι είναι πολύ προστατευτικοί και με ευγενικά συναισθήματα και ταιριάζουν τέλεια με τα παρακάτω ζώδια:

 

Δίδυμος με Δίδυμο:

Δύο Δίδυμοι μαζί; Κάθε πρωί ο κόσμος είναι διαφορετικός! Βόλτες, επισκέψεις σε φίλους, ταξίδια. Θα καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον μόνο με μια ματιά, θα είστε 2 ανοιξιάτικα αεράκια που γυρίζουν στον ουρανό! Όποιος έβγαλε τη φράση «έρωτας με την πρώτη ματιά» μάλλον σκεφτόταν 2 άτομα του ίδιου ζωδίου. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι είναι κι ο απόλυτος έρωτας, ο έρωτας της ζωής σου! Μια σχέση ανάμεσα σε δύο άτομα που φλερτάρουν τόσο πολύ, θέλει κόπο και τρόπο για να διαρκέσει.

Επικοινωνία; Μπόλικη, γιατί είστε από τα ευνοημένα άτομα σε αυτόν τον τομέα. Για σας είναι μια βασική ανάγκη αλλά κι ένα βασικό χαρακτηριστικό. Δε θα βαρεθείτε ούτε μια στιγμή. Ο Ερμής, ο αγγελιοφόρος των Θεών, δίνει σ’ έναν Δίδυμο φανταστικές ικανότητες. Θα είσαι συνεχώς σε δράση, τρέχοντας από τη μία δουλειά στην άλλη, στους φίλους, σε μπαράκια, κι η κούραση δε θα σε καταβάλει στιγμή. Ο Αέρας έχει ανάγκη από κίνηση για να υπάρχει. Όμως προσοχή: Δύο Δίδυμοι μαζί; Η εξάντληση σας περιμένει στη γωνία!

Ρομαντισμός; Μια δύσκολη λέξη για σένα, σχεδόν άγνωστη! Ο έρωτάς σας έχει τις ρίζες στον εγκέφαλο και σε καμία περίπτωση στην καρδιά. Σκέψου καλά πριν ζητήσεις συναισθηματική κάλυψη από έναν Δίδυμο, γιατί άλλο η τρομερή έλξη κι άλλο τα συναισθήματα. Κι όμως, αν ερωτευτεί το μυαλό σου, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες η σχέση σας να είναι και σχέση ζωής!

Ερωτικά, δύο Δίδυμοι δεν μπορούν παρά να δημιουργήσουν μια θύελλα από αισθήσεις κι επειδή και οι δύο είστε πηγή φαντασίας κι ιδεών, ο έρωτας θα είναι χειμαρρώδης. Συναισθηματικοί όμως θα υπάρχει ζόρι κι αυτό πρέπει να σε βάλει σε βαθιά σκέψη και να αναρωτηθείς γιατί θέλεις δίπλα σου έναν άλλον Δίδυμο. Συμπέρασμα; Μια θυελλώδης σχέση που ξεκινάει ωραία, συνεχίζει ωραία, αλλά θέλει κι εκείνο το «κάτι» για να διαρκέσει.

 

Δίδυμος με Ζυγό:

Αέρας και Αέρας μαζί. Ταιριάζουν; Μα και βέβαια! Μια πολύ ωραία σχέση, γεμάτη ικανοποιήσεις σε όλα τα επίπεδα κι αυτό γιατί συνεννοείστε με τα μάτια. Ο Ζυγός είναι ένα πολύ μορφωμένο ζώδιο, ειλικρινές κι αισιόδοξο. Είναι παθιασμένος με τις συζητήσεις όπως είσαι κι εσύ και κουβαλάει την ίδια τρέλα για ό,τι έχει να κάνει έστω και με μία μικρή απόδραση σ’ ένα πάρκο. Δεν έχει σημασία πού, απλώς να μην είναι μέσα στο σπίτι.

Ένταση μεταξύ σας; Δε λείπει σίγουρα από τη σχέση σας, γιατί ουσιαστικά έχετε την ίδια φύση! Ταιριάζετε, είναι σίγουρο! Μαζί με τον Ζυγό θα ζήσεις πολλές όμορφες κι ευτυχισμένες στιγμές, γιατί αντιπροσωπεύει αυτό που ψάχνεις από έναν σύντροφο. Στην αρχή θα ζήσετε παραμυθένια οι δύο σας ενώ ο γλυκομίλητος Ζυγός θα σου πάρει τα μυαλά. Με τον καιρό που οι μέρες γίνονται εβδομάδες, ακόμα και χρόνια, θα σου σπάσει τα νεύρα η ανικανότητά του να πάρει μια γρήγορη απόφαση, όμως!

Αυτό γιατί σαν εφηβικό ζώδιο θέλεις τη ζωή εδώ και τώρα, ενώ ο Ζυγός υπολογίζει τα πράγματα από όλες τις πλευρές. Η έμφυτη ευελιξία σου μπορεί να τα ξεπεράσει όλα αυτά, αλλά σίγουρα πρέπει να δείχνεις πρόθυμος να είσαι ευέλικτος. Είναι ένα ζώδιο πιστό κι αισθάνεται καλά μόνο σε μια σχέση σταθερή. Παρ’ όλα αυτά θα καταλάβει τα μικρά σου φλερτ, αλλά δε θα τα δεχτεί! Στο λέω για να μην πεις ότι δε σε προειδοποίησα!

Ερωτικά, παρ’ όλο που κι οι δυο είστε ζώδια του αέρα, παίρνουν φωτιά τα πάντα. Σας αρέσει να πειραματίζεστε και κανένας από εσάς δεν είναι ζηλιάρης ή κτητικός. Άλλωστε, ο σταθερός χαρακτήρας του Ζυγού κάνει τους γύρω του να νιώθουν ασφάλεια!

 

Δίδυμος με Τοξότη: 

Δίδυμος και Τοξότης μαζί είναι η ένωση του αέρα με την περιπετειώδη φωτιά. Η παροιμία “τα ετερώνυμα έλκονται” σας ταιριάζει γάντι. Θα είναι όλα ή τίποτα, επειδή σας χωρίζουν έξι μήνες και γενικώς τέτοιες σχέσεις είναι ή κόλαση ή παράδεισος! Το καλύτερο απ’ όλα είναι, ότι θα καταλάβεις πολύ γρήγορα πού βαδίζεις. Η καταπληκτική μόρφωση του Τοξότη, οι ιδέες του, το λαμπρό μυαλό του, η εξυπνάδα κι οι πνευματικές ανησυχίες του για τη ζωή, θρησκεία και κοινωνία, θα σε γοητεύσουν με τη μία! Είναι ένας δεσμός που ξεκινάει αυθόρμητα, αλλά για να κρατήσει, θέλει μεγάλη προσπάθεια κι από τα δύο ζώδια.

Ερωτικά; Μπορεί να εμφανιστούν μικροπροβλήματα! Ένας Τοξότης είναι ανοιχτός στις καινούργιες ιδέες κι είναι το ίδιο παθιασμένος όπως ο Δίδυμος, αλλά μέχρι κι ο τελευταίος που δεν είναι τόσο συναισθηματικός, θα καταλάβει ότι για τον Τοξότη το σεξ είναι πιο πολύ ένα άθλημα παρά μια συναισθηματική εμπειρία.

Τον πρώτο καιρό θα έχετε μια καταπληκτική σχέση, όμως κάποια στιγμή αν κάτι ουσιαστικό δεν της δίνει μορφή χάνεστε ο ένας από τον άλλον. Ο Τοξότης όπως κι ο Δίδυμος ζουν για το φλερτ. Αλλά σίγουρα θα καταλάβει ο Τοξότης σου την ανάγκη που έχεις να σε εκτιμούν και να σε θαυμάζουν. Μπορεί η σχέση αυτή να μην κρατήσει, αλλά σίγουρα θα μείνετε φίλοι για πάντα! Κρίμα όμως γιατί σας δένουν τόσα, αλλά μέχρι και τα άστρα δεν ξέρουν τι να πούνε για σας, γιατί αν καταφέρετε και μείνετε μαζί σας περιμένει μια απολαυστική ζωή.

 

 

Πηγή