Στις 14 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιείται η έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στον Ζυγό και συγκεκριμένα στις 21 μοίρες και 8 λεπτά του ζωδίου. Αυτή η όψη φέρνει σταδιακά στην επιφάνεια τις πιο βαθιές μας επιθυμίες κι ίσως μας κάνει πιο ευαίσθητους κι ευέξαπτους. Από τη μία θέλουμε να κάνουμε restart κι από την άλλη κάτι μας σπρώχνει να επαναπροσδιορίσουμε τις σχέσεις μας, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει και συγκρούσεις. Ποια είναι τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτά τα πλανητικά φαινόμενα;

 

Κριός

Ο εσωτερικός συναγερμός του Κριού έχει αρχίσει ήδη να χτυπάει. Είναι θεωρητικά έτοιμος για όλα, τον καθυστερούν όμως οι ανασφάλειές του, πράγμα που μπορεί να έχει επιπτώσεις στις φιλίες του και τα ερωτικά του. Πρέπει να προσέχει τα λόγια του και τις συζητήσεις με τα μέλη του φιλικού του περιβάλλοντος και να ρίξει τους τόνους για λίγες ημέρες, αν θέλει να αποφύγει κάθε είδους μπελάδες. Διαφορετικά σήμερα είναι η μέρα που θα χάσει ανθρώπους για πάντα.

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα βουτήξει στα άδυτα του «είναι» του για να ψάξει ακόμα μια φορά τι είναι αυτό που μπορεί να τον κρατάει πίσω στις οικογενειακές του σχέσεις. Θα αναζητήσει, ακόμα, νέους τρόπους για να ισορροπήσει τις ανάγκες της οικογένειας και της δουλειάς, ευτυχώς με κίνητρο το δικό του καλό και όχι μόνο των άλλων. Η πρόθεσή του θα είναι καλή, χωρίς όμως αυτό να σημαίνε ότι θα καταφέρει αυτά τα οποία επιδιώκει. Ενδεχομένως να βρει τοίχο και να καταλήξει να πληγωθεί.

 

Ζυγός

Ώρα για μεγάλες αλλαγές! Ο Ζυγός ετοιμάζεται για ολοκληρωτικό makeover σε κάθε πτυχή των σχέσεών του. Θα πετάξει από πάνω του ό,τι δε χρειάζεται, θα ανανεώσει την εμφάνισή του, θα βελτιώσει την ψυχολογία του και θα ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι προς την επίτευξη των επιθυμιών του, με διαφορετικούς ανθρώπους γύρω του, που θα τον γεμίσουν με θετική ενέργεια. Και, ναι, θα είναι έτοιμος για κάθε δυσκολία που μπορεί να τύχει μπροστά του.

 

Αιγόκερως

Μάλλον αυτή η περίοδος προσφέρεται για ξεκούραση και χαλαρότητα σε όλα τα επίπεδα, ενώ παύει πια αυτή η αγωνία για τη σχέση που ήταν μια κρύο μια ζέστη. Αυτό είναι κάτι που ο Αιγόκερως το αποφεύγει γενικά, ωστόσο θα χρειαστεί να κάνει ένα βήμα πίσω, να αναλάβει λιγότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις και να δώσει έμφαση στην προσωπική του ζωή κι ευτυχία, με αποτέλεσμα να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο. Σίγουρα το αξίζει, κι ας μην το παραδέχεται εξαιτίας της εργασιομανίας του.

Πηγή: www.marieclaire.gr