Το καλοκαίρι αποτελεί αναμφίβολα την πιο ερωτική εποχή του χρόνου. Το κλίμα θερμαίνεται και μαζί του αναθερμαίνονται και παλιοί έρωτες, που δεν ευδοκίμησαν τις χειμωνιάτικες μέρες και τώρα ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία. Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση, ποια θα δουν να επανεμφανίζονται παρελθοντικές αγάπες το φετινό καλοκαίρι;

 

Κριός

Οι περισσότεροι Κριοί έχουν δεχτεί νέες ερωτικές προκλήσεις από το προηγούμενο φθινόπωρο, όμως η πολύμηνη παρουσία του Άρη στον Σκορπιό, μάλλον τις έβαλε σε δοκιμασίες. Το καλοκαίρι είναι η εποχή που οι έρωτες αυτοί θα κληθούν να αποδείξουν την αντοχή τους. Όλο τον Ιούλιο, ο Άρης σε οδηγεί σε τελικές αποφάσεις όσον αφορά διαπροσωπικές σχέσεις, ενώ στα τέλη Αυγούστου ο ανάδρομος Ερμής, ο Δίας και η Αφροδίτη στο 5ο ηλιακό σου σπίτι, σε καλούν να επανεξετάσεις μια γνωριμία που δεν έχει δείξει ακόμη πού μπορεί να φτάσει. Από Σεπτέμβριο και μετά θα έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος αξίζει να μείνει δίπλα σου.

 

Ταύρος

Tαύρε, το φετινό καλοκαίρι φαίνεται ότι το βλέμμα σου είναι στραμμένο στο παρελθόν. Με μια πληθώρα πλανητών στο 4ο ηλιακό σου σπίτι μέχρι τα μέσα Ιουλίου και τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 4/7, φαίνεται πως η νοσταλγία σου για ένα πρόσωπο που αφήσατε κάτι στη μέση, σε ωθεί σε κινήσεις επανασύνδεσης. Ακόμα κι αν δεν είσαι εσύ αυτός που θα οδηγήσει τις εξελίξεις, οι πιθανότητες να εμφανιστεί το άτομο που σκέφτεσαι τα βράδια, αυξάνονται κατακόρυφα αυτό το διάστημα. Να θυμάσαι ότι οι ερωτικές εξελίξεις του φετινού καλοκαιριού, θα διαμορφώσουν το κλίμα ολόκληρης της επόμενης χρονιάς. Δέσε τη ζώνη σου.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, φαίνεται πως το φετινό καλοκαίρι θα αποτελέσει την εποχή-σταθμό για την ερωτική σου ζωή. Το πιο πιθανό είναι πως ο Ιούνιος έβαλε σε δοκιμασία μια σημαντική σχέση σου, η οποία από τις αρχές Αυγούστου επανεμφανίζεται για να της δώσεις μια ακόμη ευκαιρία. Μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη, θα δεις τα τελικά αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας. Αν έχει καταφέρει να αντέξει, από Οκτώβρη θα σε απογειώσει. Αν όχι, ετοιμάσου να υποδεχτείς κάτι καινούριο, που θα αλλάξει τα ως τώρα δεδομένα σου και θα σε πάει σε νέους δρόμους, πολύ ερωτικούς. Ίσως λοιπόν ένα τέλος να είναι ταυτόχρονα η νέα σου αρχή.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, είσαι το ζώδιο που έτσι κι αλλιώς έχει την τάση να κοιτάζει πίσω. Το φετινό καλοκαίρι, αυτό εντείνεται την περίοδο του Ιουλίου, αφού όλοι οι προσωπικοί πλανήτες πλην του Άρη, κινούνται στο ζώδιό σου. Αν υπάρχει στη ζωή ένα άτομο με το οποίο αισθάνεσαι ότι ο έρωτας σας δεν ολοκληρώθηκε, αυτή την περίοδο θα εμφανιστεί για να δώσετε στη σχέση σας μια δεύτερη ευκαιρία. Όμως, η Πανσέληνος στα τέλη Ιουλίου στον άξονα του ζωδίου σου, θα κλείσει οριστικά έναν κύκλο στην ερωτική σου ζωή και θα ανοίξει έναν καινούριο. Το ποιον θα κρατήσεις δίπλα σου σε αυτό το νέο ξεκίνημα, το αποφασίζεις εσύ.

 

Λέων

Λέοντα, το φετινό καλοκαίρι θα αποτελέσει μια εξαιρετικά σημαντική περίοδο για την ερωτική σου ζωή, με το πλανητικό σκηνικό να τεστάρει τις αντοχές σου. Ο Ιούνιος ήταν το πρώτο τεστ, κατά το οποίο οι διαπροσωπικές σου σχέσεις κλήθηκαν να φανερώσουν αν αντέχουν στα δύσκολα. Μέχρι τα μέσα Αυγούστου, το διάστημα ενδείκνυται για περισυλλογή, ώστε να αξιολογήσεις τους υποψήφιους συντρόφους σου και να δεις με ποιο πρόσωπο μπορείς να πας παρακάτω. Από τα τέλη Αυγούστου και καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα των γενεθλίων σου, το παρελθόν επανεμφανίζεται, για να αποδείξει αν μπορεί να γίνει παρόν και μέλλον. Έχε κατά νου ότι από Οκτώβρη φτιάχνει το πράγμα.

 

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, κάθε καλοκαίρι η ερωτική σου ζωή έχει πάντα την τιμητική της, αφού η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιό σου τον μήνα των γενεθλίων σου, φέρνει εξελίξεις. Φέτος, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στα μέσα Αυγούστου στον άξονά σου. Την περίοδο αυτή, φαίνεται πως καλείσαι να αναθεωρήσεις παρελθοντικές σχέσεις κι επιλογές που θα καθορίσουν την από δω και πέρα πορεία της συναισθηματικής σου ζωής. Να θυμάσαι πως κάθε εξέλιξη αυτής της περιόδου, μελλοντικά θα αποδειχθεί ότι έγινε προς όφελός σου. Οπότε υπομονή κι όλα θα γίνουν.

 

Ζυγός

Ζυγέ, οι αναθεωρήσεις στον έρωτα ξεκινούν για σένα στα τέλη Ιουλίου το φετινό καλοκαίρι. Με τον Ουρανό να γυρίζει ανάδρομος στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, καλείσαι να επανεξετάσεις μια παρελθοντική σου σχέση ή το κατά πόσο περιορίζεσαι στην υπάρχουσα. Η Σεληνιακή έκλειψη στα μέσα Αυγούστου που σχηματίζεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο, θα φανερώσει τι είναι αυτό που λείπει από την ερωτική σου ζωή, ώστε από Σεπτέμβρη και μετά να το διεκδικήσεις με το ανάλογο θάρρος. Θυμήσου: το πρόσωπο που θα είναι μαζί σου τους μήνες αυτούς, θα μείνει στη ζωή σου για πολύ καιρό ακόμη, οπότε διάλεξε συνετά και χωρίς να συμβιβάζεσαι.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, το φετινό καλοκαίρι φαίνεται πως σε έχει βάλει για τα καλά στο ερωτικό παιχνίδι. Με τον Άρη να κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου όλο τον Ιούνιο, το παρελθόν έχει κάνει την εμφάνισή του, ενώ τα δείγματα αυτής της αναθεώρησης θα φανούν τον Ιούλιο. Συγκεκριμένα, μέχρι τις 2 Αυγούστου που ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης θα κάνει το τελευταίο του πέρασμα από το ζώδιό σου, οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή θα τρέξουν και το πρόσωπο που διεκδικεί μια θέση στη ζωή σου, θα κληθεί να αποδείξει μέχρι πού μπορεί να φτάσει για να μείνει δίπλα σου. Στο χέρι σου είναι αν θα γυρίσεις ή αν θα δώσεις οριστικό τέλος στη σχέση σας.

 

Τοξότης

Τοξότη, είναι αλήθεια ότι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις τον Μάιο και τον Ιούνιο, πέρασαν δια πυρός και σιδήρου. Το υπόλοιπο του καλοκαιριού θα αποτελέσει την περίοδο, κατά την οποία το πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή σου, θα θελήσει να αποκτήσει και πάλι μια θέση στην καρδιά σου. Μέχρι τα μέσα Αυγούστου, που ο Κρόνος θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου, η διαδικασία επανεξέτασης ολοκληρώνεται και με τον Άρη πλέον επίσης στο ζώδιό σου μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, αποκτάς το σθένος να δρομολογήσεις εσύ τις τελικές εξελίξεις. Επειδή όμως θα αντιδράσεις με συναίσθημα, ίσως πάρεις τη λάθος απόφαση, οπότε σκέψου το διπλά πριν χαρίσεις την καρδιά σου.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, από τα μέσα Ιουλίου το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου. Με Αφροδίτη, Ερμή και Ήλιο να περνούν απέναντι από το ζώδιό σου, η ερωτική σου ζωή δέχεται εξελίξεις, καθώς ένα πρόσωπο που σε απασχολεί το τελευταίο διάστημα, έρχεται να της προσδώσει πάθος κι ενθουσιασμό. Πρόσεξε όμως, γιατί η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στα μέσα Αυγούστου, ίσως να οδηγήσει εσένα ή την άλλη πλευρά σε αποφάσεις, που αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Το θέμα είναι να έχεις κατασταλάξει ως προς το μέλλον αυτής της σχέσης μέχρι τότε, για να δρομολογήσεις και τις ανάλογες εξελίξεις.

 

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το φετινό καλοκαίρι δε θα σε αφήσει παραπονεμένο, αρκεί να αναλάβεις και εσύ τις ανάλογες πρωτοβουλίες. Με ενεργοποιημένο τον άξονα του ζωδίου σου μέχρι τα μέσα Ιουλίου και με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου στα τέλη του, η ερωτική σου ζωή θα αποτελέσει προτεραιότητα, ενώ οι πιθανότητες να εμφανιστεί εκείνος/η που βρίσκεται στις σκέψεις σου, θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Κι αν η άλλη πλευρά δε φαίνεται διατεθειμένη να κάνει το πρώτο βήμα, το παραπάνω διάστημα είναι ιδανικό για να μπεις εσύ στη θέση του οδηγού και να κατευθύνεις τα πράγματα εκεί που θέλεις.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, το καλοκαίρι σου προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτικό και περιπετειώδες με παλιούς και νέους έρωτες να διεκδικούν μια θέση στην καρδιά σου. Μέχρι και το τέλος Αυγούστου, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου είτε όχι, οι όμορφες, ρομαντικές στιγμές δε θα λείπουν από την καθημερινότητά σου και οι ερωτικές ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται. Το διάστημα που μπαίνεις σε φάση αναθεώρησης και κοιτάς για λίγο πίσω, έρχεται αργότερα. Συγκεκριμένα, από τα τέλη Αυγούστου μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη, καλείσαι να επανεξετάσεις παλιούς και νέους έρωτες, για να λάβεις αποφάσεις για το μέλλον τους. Προετοιμάσου.

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!