Η συγκεκριμένη νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού αύριο το βράδυ χρωματίζεται από την παρουσία του Χείρωνα και του Ερμή ανάδρομου. Θα υπάρξουν έντονες συγκρουσιακές καταστάσεις, ωστόσο μας ζητείται να διοχετεύσουμε την ενέργεια αυτή σε παραγωγικά εγχειρήματα και να προσπαθήσουμε να μείνουμε μακρυά από κυριαρχικές και καταναγκαστικές συμπεριφορές οι οποίες είναι σίγουρο πως θα φέρουν δυσκολίες.

Η σχέση θuτη-θuματος είναι ιδιαίτερα ενεργή. Ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε τις κακοτοπιές και να ευνοηθούμε από τη συγκεκριμένη ουράνια δυναμική είναι να είμαστε συνειδητοί σε αυτό που κάνουμε θυσιάζοντας την ανάγκη μας για πλήρη έλεγχο στις σχέσεις μας προς χάριν μιας αναγεννησιακής και απελευθερωτικής κατάστασης που υπόσχεται η Ηλιακή έκλειψη. Η επιρροή της έκλειψης δεν επηρεάζει μόνο εμάς σε προσωπικό επίπεδο αλλά και το ευρύτερο σύνολο. Αυτό σημαίνει πως θα μπορούσε αυτές τις ημέρες να προκληθούν κάποια φαινόμενα τα οποία θα επηρεάσουν μεγάλα τμήματα παγκοσμίου πληθυσμού κι αφορούν όλους μας, μιας κι όλοι έχουμε στο ωροσκόπιό μας το ζώδιο του Κριού είτε υπάρχει πλανήτης στο συγκεκριμένο ζώδιο είτε σημείο στο ζωδιακού μας κύκλου. 

Για τους Κριούς, ανανέωση σ’ όλα τα επίπεδα φέρνει η νέα Σελήνη στο ζώδιο σας. Η ανάγκη να βγείτε μπροστά και ν’ αναγνωριστούν οι αξίες και τα ταλέντα σας είναι πολύ έντονη αυτή τη στιγμή αλλά θα πρέπει να γίνει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και διαλλακτική στάση. Λόγω της ταυτόχρονης Ηλιακής έκλειψης και της συμμετοχής του Ερμή ανάδρομου και του Χείρωνα καλό θα είναι να μην πιέσετε καταστάσεις και κυρίως μην προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε σε άτομα του περιβάλλοντός σας γιατί τα αποτελέσματα δε θα είναι αυτά που περιμένετε και ενδέχεται να πικραθείτε.

Για τους Ταύρους, η Ηλιακή έκλειψη στον Κριό ενεργοποιεί ένα πολύ προσωπικό σας τερέν. Μπορείτε ν’ αξιολογήσετε και να επανεξετάσετε στάσεις και συμπεριφορές ώστε να βγείτε πιο δυναμικά και αποτελεσματικά προς τα έξω διεκδικώντας τους στόχους σας μόλις ορθοδρομήσει ο Ερμής. Η συγκεκριμένη έκλειψη σας θυμίζει πως τα πράγματα θα πρέπει να προσπαθήσετε να κυλήσουν ομαλά. Σας ζητείται να κάνετε τα πάντα για να παραμείνετε ευέλικτοι μπροστά σε ένα εμπόδιο και να μην επιμείνετε πεισματικά, όπως κάνετε συνήθως. Η ενήλικη υποχώρηση είναι το κλειδί στα χέρια σας.

Για τους Διδύμους, η νέα Σελήνη στον Κριό δρα σε εσάς κυρίως σε κοινωνικά θέματα και συνεργασίες με ανθρώπους που έχετε κοινό στόχο. Το έμφυτο ταλέντο της ευελιξίας που έχετε θα είναι χρήσιμο και αποτελεσματικό τη στιγμή που θα πρέπει να αναγνωρίσετε την ευκαιρία εν ριπή οφθαλμού. Ωστόσο, λόγω της ταυτόχρονης Ηλιακής έκλειψης, της συμμετοχής του Χείρωνα και του κυβερνήτη σας Ερμή ανάδρομου οι στόχοι σας θα πρέπει να είναι αντικειμενικά επιτεύξιμοι διαφορετικά μπορεί να μην καταφέρετε να πέσετε στα μαλακά.

Για τους Καρκίνους, αλλαγές φέρνει η Νέα Σελήνη στο ζωδίου του Κριού για εσάς κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Νέοι δημιουργικοί τρόποι δράσης έρχονται για να ανανεώσουν την ήδη υπάρχουσα κατάσταση στον συγκεκριμένο τομέα ωστόσο τα πάντα πρέπει να γίνουν με το γάντι. Οι ψυχικές σας φορτίσεις λόγω της Ηλιακής έκλειψης και κυρίως της παρουσίας του Χείρωνα εύκολα αυτή τη στιγμή μπορούν να πάρουν τα ηνία μ’ αποτέλεσμα ν’ αυξήσουν τα προβλήματα παρά να βοηθήσουν στην επίλυσή τους για όσο ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος.

Για τους Λέοντες, ανοίγει τους ορίζοντες σας η Νέα Σελήνη στον Κριό. Ένα ταξίδι μπορεί να μην είναι η στιγμή να γίνει, ωστόσο θέματα φιλοσοφικά και οτιδήποτε μπορεί να επεκταθεί θα προχωρήσει ευνοϊκά μέσα στις επόμενες 28 ημέρες. Η ταυτόχρονη Ηλιακή έκλειψη, ο Ερμής ανάδρομος και η συμμετοχή του Χείρωνα ενδέχεται να κινητοποιήσουν προβλήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Το πείσμα κι η επιμονή αυτή τη στιγμή δε θα λειτουργήσουν ευνοϊκά αντιθέτως ενδέχεται να κινητοποιήσουν συγκρούσεις γιαυτό κινηθείτε μ’ ευελιξία.

Για τους Παρθένους, πολύ προσωπική δουλειά και σκέψεις φέρνει στην επιφάνεια η νέα Σελήνη στον Κριό για εσάς. Μαζί με αυτές φέρνει και βαθύτερες επιθυμίες καθώς και το απαραίτητο σθένος για να τις διεκδικήσετε ωστόσο η Ηλιακή έκλειψη και η συμμετοχή του Χείρωνα σας θυμίζουν πως ότι κάνετε θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένο και να μείνετε μακρυά από καταστάσεις οι οποίες έχουν αμφίβολο αποτέλεσμα ώστε να μην πικραθείτε. Μόνο σταθερά βήματα κάνετε αυτή την περίοδο, ειδικά σε θέματα που αφορούν την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία.

Για τους Ζυγούς, η νέα Σελήνη απέναντι σας κινητοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας, τις συνεργασίες σας και οτιδήποτε ανήκει στη σφαίρα σχέσεις. Με τη βοήθεια της Ηλιακής έκλειψης και της συμμετοχής του Ερμή ανάδρομου ένα είδος ανασυγκρότησης θα λάβει χώρα είτε μέσω εξωτερικών γεγονότων είτε λόγω δικών σας εσωτερικών αναγκών. Παρόλο τις δυσκολίες εσείς θα πρέπει να μείνετε σε δημιουργικά μονοπάτια και με το χέρι στην καρδιά γιατί η παρουσία του Χείρωνα είναι επίσης ενεργή.

Για τους Σκορπιούς, σε δίλημμα θα σας βάλει η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σχετικά με το αν θα προχωρήσετε μόνοι ή σε συνεργασία για κάτι που θέλετε να φέρετε εις πέρας αυτή την περίοδο. Αναλαμβάνετε ευθύνες και κάνετε το καλύτερο που περνά απ’ το χέρι σας ωστόσο η Ηλιακή έκλειψη καθώς και η συμμετοχή του Χείρωνα και του Ερμή ανάδρομου μπορεί να φέρουν προκλήσεις στο δρόμο μας. Αυτό που εσείς θα πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας είναι πως η αλλαγή είναι μέρος της προσωπικής σας ανόδου κι εξέλιξης. Επίσης, μείνετε μακρυά από χειριστικές συμπεριφορές. Πολύ εύκολα αυτές τις ημέρες μπορεί να κινητοποιηθούν είτε απ’ τους άλλους είτε από εσάς.

Για τους Τοξότες, η νέα Σελήνη στον Κριό σας δίνει την ευκαιρία να εκπλήξετε τους γύρω σας μέσα απ’ τις δράσεις σας. Ιδιαίτερα παραγωγική στιγμή μ’ αυξημένη την αισιοδοξία σας παρ’ όλο τις απογοητεύσεις και τις προκλήσεις που μπορεί να φέρουν η Ηλιακή έκλειψη κι ο Ερμής ανάδρομος. Κινηθείτε μ’ ευελιξία κι αποφύγετε οτιδήποτε βλέπετε ή νιώθετε πως θα έχει αρνητικό αντίκτυπο σ’ εσάς.

Για τους Αιγόκερους, η νέα Σελήνη στον Κριό σας φέρνει σε επαφή με θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής. Η ανάγκη να ταρακουνήσετε τα νερά θα σας δοθεί λόγω της ταυτόχρονης Ηλιακής έκλειψης και εσείς θα πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων με ακεραιότητα διαφορετικά μπορεί εύκολα να πέσετε σε παγίδες και αντί για μαλλί να βγείτε εσείς κουρεμένοι Δώστε χώρο σε ό,τι αντικειμενικά έχει περιθώριο εξέλιξης κι αποφύγετε τις κακοτοπιές. Προσοχή στα οικονομικά σας.

Για τους Υδροχόους, στην επικοινωνία σας στοχεύει η νέα Σελήνη στον Κριό και θα σας δείξει νέους τρόπους να γίνει ακόμη καλύτερη εκεί που το κοινό όφελος είναι παρών. Ακολουθήστε τη ροή και να είστε διαλλακτικοί. Λόγω της Ηλιακής έκλειψης και της παρουσίας του Ερμή ανάδρομου πολύ εύκολα μπορεί να χαθεί ο σκοπός, ο στόχος και να απογοητευτείτε. Επίσης, δώστε σημασία στις προσωπικές σας ανάγκες και προσπαθήστε να μη φτάνετε τις αντοχές σας στα άκρα αυτές τις ημέρες γιατί κίνδυνοι παραμονεύουν.

Για τους Ιχθύες, η νέα Σελήνη στον Κριό ενεργοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια σας είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Αυτή τη στιγμή σημασία έχει η προσωπική σας ικανοποίηση χωρίς όμως να επιβαρύνετε άλλους. Η ταυτόχρονη Ηλιακή έκλειψη και η συμμετοχή του Ερμή ανάδρομου μπορεί να φέρουν άλυτα ζητήματα στην επιφάνεια προς διεκπεραίωση αλλά θα πρέπει να οργανωθείτε κατάλληλα και να αποφύγετε οποιαδήποτε ενέργεια μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση.

Πηγή: astroguide