Πέρα από το ότι είναι μια περίοδος προβληματισμού, η τελευταία εβδομάδα του έτους φέρνει και μια Πανσέληνο με κρυμμένες αλήθειες, ωστόσο κάτω από αυτό το συγκεκριμένο φεγγάρι, ακόμη κι η αλήθεια είναι αμφισβητήσιμη. Έτσι, αν για παράδειγμα έχετε εργαστεί επιμελώς για την επίτευξη ενός στόχου μαζί με κάποιον που εμπιστεύεστε, μην εκπλαγείτε αν αρχίσετε να αμφισβητείτε την εγκυρότητα αυτών που μαθαίνετε. Η τελευταία εβδομάδα του έτους θα φέρει αρκετές ανατροπές σχετικά με την εμπιστοσύνη μας σε ανθρώπους που ίσως μας πληγώσουν αλλά και αναθεωρήσεις σε δεδομένα μας που θα πάψουν να ισχύουν. 

 

Κριός

Κι όμως, είστε από τους τυχερούς και ποιος τη χάρη σας. Αυτή την εβδομάδα, επιτέλους, θα αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα. Τα έργα στα οποία ρίχνετε την ενέργειά σας μπορεί τελικά να απογειωθούν και οι άνθρωποι γύρω σας θα το προσέξουν. Θέλετε την ικανοποίηση του να ξέρετε ότι έχετε κάνει τη διαφορά και οι προσπάθειές σας δεν ήταν μάταιες. Κι αυτό θα γίνει.

 

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, αν νιώθετε απογοητευμένοι ή ηττημένοι, μην απαντήσετε προσπαθώντας να κάνετε τη ζωή ή τα όνειρά σας μικρότερα. Δείτε τι θα συμβεί αν αποφασίσετε να διεκδικήσετε περισσότερα για τον εαυτό σας. Κι αν όλα μοιάζουν μαύρα και μίζερα, να θυμάστε ότι μετά τις μπόρες βγαίνουν τα ουράνια τόξα. Ναι, θα σας συμβεί μια μεγάλη προδοσία, αλλά εν τέλει θα είναι για το καλό σας.

 

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, είναι σημαντικό να μην κάνετε τα στραβά μάτια μπροστά σε προβλήματα και συγκρούσεις. Όσο πιο ειλικρινά μπορείτε να αξιολογήσετε τη ζωή και τις σχέσεις σας, τόσο περισσότερο θα μπορείτε να αναγνωρίσετε τι λειτουργεί (και τι όχι) και να καταλάβετε πώς να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε.

 

Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα είναι πιθανό να φέρει σύγκρουση, ειδικά αν έχετε ήδη αισθανθεί εκνευρισμένοι ή δυσαρεστημένοι. Θα έχετε πλήρη επίγνωση οποιασδήποτε κόντρας ανάμεσα σ’ εσάς και τους κοντινούς σας ανθρώπους κι οι μικρές διαφωνίες μπορούν γρήγορα να μετατραπούν σε έντονες διαμάχες. Μην το βάλετε στα πόδια με το πρώτο σημάδι έντασης.

 

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, ίσως να έχετε κολλήσει σε ένα αδιέξοδο και νιώθετε λιγάκι καταβεβλημένοι: καμία έμπνευση, καμία ορμή, κανένας να σας βοηθήσει να προχωρήσετε. Μη χτυπάτε τον εαυτό σας για την κακή σας διάθεση. Θα ξαναβρείτε το δρόμο σας σύντομα, αρκεί να συνεχίσετε να εργάζεστε πάνω σε μια πιο θετική στάση.

 

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, έχετε την τάση να υποβαθμίζετε την ανάγκη σας για δημιουργικότητα κι αυτοέκφραση. Όσο υπάρχουν καθήκοντα που πρέπει να ολοκληρωθούν, λογαριασμοί που πρέπει να πληρωθούν, άνθρωποι που βασίζονται σ’ εσάς, όλα τα άλλα φαίνονται ανούσια. Αν κι είναι αλήθεια ότι η διασκέδαση δεν μπορεί να είναι το μόνο που σας ενδιαφέρει στη ζωή, μην υποτιμάτε την αξία του να κάνετε αυτό που σας φέρνει χαρά.

 

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα να ξέρετε πως θα έχετε την ευκαιρία να ξαναχτίσετε τις συνδέσεις που έχουν σημασία για εσάς. Μπορείτε να παραμείνετε πιστοί στον εαυτό σας ενώ εξακολουθείτε να κρατάτε χώρο για την αγάπη. Ένας νέος έρωτας θα έρθει στη ζωή σας στην εκπνοή του χρόνου, ο οποίος μπορεί να μην κρατήσει όσο θα θέλατε, σίγουρα όμως θα σας μάθει πολλά.

 

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, μείνετε ανοιχτοί σε εκπλήξεις. Είναι πιθανό να δημιουργήσετε μια σχέση με κάποιον που στην αρχή φαινόταν βαρετός ή εκτός των προτύπων σας, κοινώς, δεν ήταν ο τύπος σας. Δώστε στους ανθρώπους την ευκαιρία να σας αλλάξουν γνώμη, και θα το κάνουν, να είστε σίγουροι.

 

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, είναι απαραίτητο να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας, να μάθετε νέες δεξιότητες, να δοκιμάσετε διαφορετικές προσεγγίσεις αντί για τις συνηθισμένες σας, να δοκιμάσετε τα όριά σας. Συνεπώς, μερικές φορές το να πιέζετε τον εαυτό σας καταλήγει να κάνει τη ζωή άσκοπα δύσκολη και δεν οδηγεί πάντα στα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, η κατήφεια θα έρθει και θα είναι έντονη. Αυτό δε σημαίνει ότι όλα τα προβλήματά σας θα εξαφανιστούν, μόνο ότι θα νιώσετε ξανά καλά, σίγουροι για τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας κι έτοιμοι να βγείτε έξω για να συναντήσετε τον κόσμο με γενναιότητα. Είναι η στιγμή σας.

 

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να αισθάνεστε λίγο πεσμένοι. Είτε είστε λυπημένοι είτε εξαντλημένοι, η ενέργεια και το κίνητρό σας εξαντλούνται. Θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να καταπολεμήσετε την εξάντληση, τη δύναμη μέσω αυτής –κι ανάλογα με τις απαιτήσεις της δουλειάς ή της οικογένειάς σας, μπορεί να μην έχετε άλλη επιλογή– αλλά αν είναι δυνατόν, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκουραστείτε. Εάν το σώμα σας λέει ότι είναι ώρα για διάλειμμα, ακούστε το.

 

Ιχθείς

Αυτή την εβδομάδα, η πρόκλησή σας είναι να σταματήσετε να επιμένετε και να κάνετε ένα βήμα πίσω. Αποδεχτείτε την κριτική όταν την αξίζει η πράξη σας και προσπαθήστε να επανορθώσετε, αλλά σταματήστε να αυτομαστιγώνεστε για πράγματα που δεν ελέγχετε. Τα λάθη είναι ανθρώπινα κι εφόσον τα αναγνωρίζουμε, όλα μπορούν να φτιάξουν.

 

Πηγή: ethnos.gr