Αν είστε ιδιαίτερα σφιγμένοι τον τελευταίο καιρό, δεν είστε οι μόνοι. Ευτυχώς, έρχεται μια σημαντική αλλαγή: Η πανσέληνος της συγκομιδής φτάνει στις 29 Σεπτεμβρίου 2023 στις 5:58 π.μ. ET (2:58 π.μ. PT) στον Κριό που αναζητά συγκινήσεις, φέρνοντας ένα μικρό χάος από τα ζώδια της φωτιάς, στη ζωή μας. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη σελήνη θα νιώσουν τις σχέσεις τους να ταράζονται κι ορισμένες, θα τελειώσουν οριστικά.

Μη σκάτε όμως, γιατί η τελική φάση του σεληνιακού κύκλου, η πανσέληνος συμβολίζει την απελευθέρωση και είναι η καλύτερη στιγμή για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Απλώς κρατήστε ένα πακέτο χαρτομάντιλα κοντά σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε αν είστε ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου.

 

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Δεν πειράζει να είσαι λίγο εγωιστής τώρα, Κριέ. Καθώς η πανσέληνος φωτίζει την αυτογνωσία σου, αφιέρωσε χρόνο για να προβληματιστείς. Όλα όσα νόμιζες πως ήξερες για τον εαυτό σου, τα θέλω σου σε μια σχέση και την επιτυχία σου αμφισβητούνται αυτή την περίοδο. Αν συγκεντρωθείς, θα συνειδητοποιήσεις ότι η σχέση στην οποία βρίσκεσαι δε σε καλύπτει και θα θελήσεις να περάσεις στην επόμενη φάση στη ζωή σου. Καθώς κάνεις αυτή την αλλαγή, μπορεί να δεχτείς αντιδράσεις από τους κοντινούς σου ανθρώπους, όμως χρειάζεται να έχεις πίστη στο ταξίδι σου αυτό κι ας μοιάζει δυσκολάκι.

 

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Έχεις αμφισβητήσει την πραγματικότητά σου τον τελευταίο καιρό, Ταύρε; Αυτή η κτηνώδης πανσέληνος μπορεί να σε στείλει λιγάκι και να χάσεις τα λογικά σου, καθώς σε ωθεί να διευρύνεις τους ορίζοντές σου περί μονογαμίας, απιστίας κ.λπ. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα φέρει απροσδόκητη ένταση στις σχέσεις σου που θα ζητήσουν να ανοίξουν λιγάκι κα να πειραματιστούν και με άλλους ανθρώπους. Επειδή ο Ουρανός διέρχεται από το ζώδιό σου, να είσαι προετοιμασμένος για αλλαγές: Μια εξωτερική δύναμη μπορεί να πιέσει την ερωτική σου ζωή με τρόπο που δεν περίμενες ποτέ να συμβεί.

 

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Λέων, έχεις ανάγκη να κάνεις δύσκολες συζητήσεις αυτή την περίοδο και θέτεις όρια -δικά σου- όσο πιέζεις τα όρια από το ταίρι σου. Η Αφροδίτη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ζώδιό σου, θερμαίνοντας τις σχέσεις σου με πάθος αλλά και ένταση. Οπότε πρόσεξε τι λες, αλλά κυρίως πώς το λες, γιατί θα βρεθείς να μετράς απώλειες πολύ σύντομα. Είναι μια πράξη ισορροπίας αυτή η πανσέληνος για τα ερωτικά σου: Σκέψου πριν μιλήσεις, αλλά μη φοβάσαι να είσαι βάναυσα ειλικρινής.

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Οι σχέσεις σου βρίσκονται σε δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή, Ζυγέ. Έχεις επίγνωση του τρόπου με τον οποίο αντιδράς στους άλλους και προσπαθείς να απομακρυνθείς από τις συνήθειες που δε σου αρέσουν στους ανθρώπους. Αυτή η περίοδος, θα σε πιέσει να μάθεις να αφήνεις τις τάσεις φυγής σου και θα είναι στο χέρι σου να μείνεις μαζί με τον άνθρωπο που περιμένει να περάσει η υστερία σου και η φοβικότητά σου. Όσο περισσότερο επανεξετάζεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες, τόσο πιο ανανεωμένος θα νιώθεις κι έτοιμος να μοιραστείς τη ζωή σου με κάποιον άλλο άνθρωπο.