Κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει εντελώς διαφορετικά το θέμα απιστία. Γι’αυτό και καλό είναι να εξετάζεται η κάθε περίπτωση απιστίας ξεχωριστά. Τι άποψη, όμως, έχουν τα άστρα για τα πιστά και τα άπιστα ζώδια; Ποιους κατατάσσουν στη μία ή την άλλη κατηγορία; 

 

Τα πιο πιστά ζώδια

 

Ταύρος

Όλοι γνωρίζουν ότι όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου είναι πεισματάρηδες, αλλά αυτό μπορεί να έχει και μια θετική πτυχή. Καθώς είναι ζώδιο της Γης, οι Ταύροι αρνούνται να παραιτηθούν από μια σχέση, ακόμη κι όταν οι φίλοι κι οι οικογένειές τους το προτείνουν.

 

Καρκίνος

Όταν θέλετε έναν πιστό φίλο ή ταίρι, ο Καρκίνος είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι διαισθητικοί και διορατικοί και παίρνουν τον χρόνο τους με τα συναισθήματά τους, οπότε, όταν δεσμεύονται, το κάνουν 100%.

 

Παρθένος

Οι Παρθένοι παίρνουν σχεδόν τα πάντα (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού τους) πολύ σοβαρά. Είναι συνήθως γειωμένοι και πιστοί, εκτός και αν πιστεύουν ότι το ταίρι τους δεν τους δίνει το σωστό είδος θετικής προσοχής. Εάν συμβεί αυτό, θα εστιάσουν την κριτική τους στον σύντροφό τους και θα αρχίσουν να αναζητούν ενεργά κάποιον νέο.

 

Ζυγός

Βουτηγμένοι στην αναποφασιστικότητά τους, οι Ζυγοί είναι ένα από τα πιο πιστά ζώδια. Θα σταθούν στο πλάι σας στα δύσκολα και στα εύκολα. Αν χρειαστεί, θα σας υπερασπιστούν σαν να μην υπάρχει αύριο. Οι Ζυγοί είναι εξαιρετικά πιστοί φίλοι, αλλά στο θέμα των σχέσεων έχουν κάποια προβλήματα. Ναι, είναι γνωστό ότι οι Ζυγοί απατούν, αλλά το γεγονός ότι μισούν τις συγκρούσεις και τις αντιπαραθέσεις συνήθως τους αποτρέπει.

 

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι εξαιρετικά πιστό ζώδιο και ως προς τους συντρόφους τους κι ως προς τους φίλους τους. Αν στη σχέση τους προκύψει κάποιο πρόβλημα που απειλεί να τους κλονίσει, τότε θα το επεξεργαστούν και θα το παλέψουν μέχρι όλα να διορθωθούν.

 

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι σπουδαίοι ανθρωπιστές και λατρεύουν να έχουν έναν σκοπό. Σε γενικές γραμμές είναι πιστό ζώδιο, αλλά μπορεί εύκολα να αποσπαστεί και να κολλήσει με κάτι νέο. Μισούν τους ψεύτες και τους απατεώνες και δε θέλουν να κάνουν κάτι ανήθικο. Αυτό τους αποτρέπει από την απιστία.

 

Τα 6 λιγότερο πιστά ζώδια

 

Λέων

Οι Λέοντες είναι πολύ γενναιόδωροι, στοργικοί, ελεύθεροι και δημιουργικοί άνθρωποι. Είναι πιστοί όταν τους ταιριάζει μια σχέση, αλλά επειδή μπορούν να γίνουν αφόρητα εγωκεντρικοί, δε θα ακολουθούσαν ποτέ τυφλά κανέναν. Είναι ηγέτες, όχι οπαδοί.

 

Κριός

Ο Κριός είναι γνωστός ως ο λιγότερο πιστός από όλα τα ζώδια. Ψάχνει πάντα νέες περιπέτειες, νέες προκλήσεις και μερικές φορές αυτό σημαίνει και νέο ταίρι. Είναι χαρισματικοί, καινοτόμοι, φιλικοί κι εγωιστές. Οι ανάγκες τους είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους, και το άτομο στο οποίο είναι πιο αφοσιωμένοι είναι ο εαυτός τους.

 

Ιχθείς

Ως ζώδιο του νερού, οι Ιχθείς έχουν έντονη φαντασία κι είναι βαθιά συναισθηματικοί. Μπορούν να είναι αφοσιωμένοι εραστές και φίλοι ή μπορούν να έχουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων με τους οποίους να έχουν ταυτόχρονα σχέση. Οι Ιχθύες είναι πιστοί όταν δε χάνουν τη δημιουργικότητά τους.

 

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι οι υπέροχοι τύποι στα πάρτι, επειδή είναι πάντα το κέντρο του ενδιαφέροντος, τους αρέσει να μιλούν και να γνωρίζουν νέα άτομα. Δυστυχώς, ενώ οι Δίδυμοι μπορεί να είναι γοητευτικοί, μπορεί επίσης να είναι και άπιστοι. Δεδομένου ότι υπάρχουν δύο πλευρές στην προσωπικότητά τους, μπορούν να είναι απόλυτα πιστοί και το επόμενο λεπτό απόλυτα άπιστοι (και να λένε ψέματα).

 

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί κυβερνώνται από το πάθος και μπορεί να είναι πιστοί σύντροφοι μερικές φορές, αλλά μεγάλοι απατεώνες κάποιες άλλες. Οι Σκορπιοί μπορεί να είναι κτητικοί και ζηλιάρηδες και να απαιτούν από τους άλλους να είναι πιστοί, αλλά το τι κάνουν οι ίδιοι εξαρτάται από τη στιγμή.

 

Τοξότης

Οι Τοξότες μπορεί να είναι απελπιστικά ερωτευμένοι και πλήρως αφοσιωμένοι το ένα λεπτό, και να χάνουν το ενδιαφέρον τους και να εστιάζουν σε κάποιο νέο αμόρε το επόμενο. Πηγαίνουν από το ένα άκρο στο άλλο και δε θεωρούνται οι πιο πιστοί από τα ζώδια. Γι’ αυτόν τον λόγο, οι ρομαντικές σχέσεις με τους Τοξότες είναι απλά δύσκολες.

 

Πηγή