To καλοκαίρι είναι πλέον στην καρδιά του κι όλοι νιώθουν την ανάγκη να ξεφύγουν από την καθημερινότητα, να ερωτευτούν και να κάνουν κάτι ανατρεπτικό. Είναι σύνηθες λοιπόν το καλοκαιράκι οι σχέσεις να περνάνε κρίσεις κι οι άνθρωποι να θέλουν να βιώσουν μια καινούργια εμπειρία και τελικά, να απιστούν και να διακινδυνεύουν τη σχέση τους. Ποια ζώδια όμως είναι πιο επιρρεπή στην απιστία και ποια δεν μπαίνουν στον πειρασμό και παραμένουν πιστά στο ταίρι τους;

 

Κριός

Ο Κριός είναι επιρρεπής στις καλοκαιρινές απιστίες καθώς είναι και παρορμητικός από τη φύση του και δε μαζεύεται. Του αρέσει να φλερτάρει πολύ και να τον φλερτάρουν πολύ. Θα κάνει τρέλες και θα κυνηγήσει το καινούργιο, όσο ερωτευμένος και να είναι. Δε θα χωρίσει όμως από τη σταθερή του σχέση και δε θα της το πει ποτέ.

 

Ταύρος

Ο Ταύρος δεν απιστεί το καλοκαίρι γιατί θέλει να περάσει με το ταίρι του τις καλοκαιρινές διακοπές. Είναι γι’ αυτόν μια ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και να γνωρίσουν νέες εμπειρίες μαζί. Γενικά είναι σταθερός και δεν παρασύρεται από τις διαθέσεις του καιρού ή από ένα παροδικό έρωτα. Προτιμά να νιώθει ασφαλής.

 

Δίδυμοι

Τα Διδυμάκια ναι, απιστούν το καλοκαίρι, τον χειμώνα, την άνοιξη, και πέμπτη εποχή να βάζαμε πάλι θα βρίσκανε να το ρίξουνε το κέρατο, γιατί συνήθως ταξιδεύουν αρκετά και έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο ενώ ταυτόχρονα δεν πιστεύουν και πολύ στη μονογαμία. Είναι επιρρεπή λοιπόν και την εποχή αυτή, και πολύ πιθανόν να χωρίσουν από τη μόνιμη σχέση τους, γνωρίζοντας έναν άλλο άνθρωπο.

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος δεν είναι επιρρεπής στις καλοκαιρινές απιστίες αλλά και γενικώς στις απιστίες και είναι πιστός στις πεποιθήσεις του. Αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορεί να ερωτευτεί ξαφνικά άλλον άνθρωπο, αλλά πρώτα θα χωρίσει. Συνήθως περνάει το καλοκαίρι οικογενειακά κι ενδιαφέρεται περισσότερο για ήρεμες διακοπές με καλή παρέα, καλό φαγητό και τη μόνιμη σχέση του.

 

Λέων

Ο Λέων θα παρασυρθεί από το καλοκαίρι και θα θέλει να γνωρίσει καινούργιο κόσμο. Το κέρατο θα συμβεί αν νιώθει ότι τον έχει στο γράψιμο η υπάρχουσα σχέση του και λάβει από αλλού μεγάλη κι έντονη προσοχή. Συνήθως επιλέγει να χωρίζει βέβαια πρώτα, γιατί επιθυμεί να νιώθει ελεύθερος αλλά και για να σου πει στα μούτρα ότι σε χωρίζει για να σε κερατώσει.

 

Παρθένος

Ο Παρθένος, αν και συντηρητικός από τη φύση του, είναι γενικώς άπιστος. Όταν δε, έρχεται το καλοκαίρι θα φλερτάρει, θα ψαχτεί, θα αφεθεί να τον πλησιάσουν, αλλά δε θα χωρίσει το μόνιμο ταίρι του. Βάζει τη λογική πάνω από το συναίσθημα και δεν επιθυμεί να αποδομήσει αυτά για τα οποία πάλεψε.

 

Ζυγός

Ο Ζυγός δεν απιστεί το καλοκαίρι, γιατί επιλέγει να περνάει τις διακοπές με το ταίρι του. Δεν αλλάζει η ψυχολογία του λοιπόν, λόγω της εποχής και παραμένει στα ίδια σταθερά σχεσιακά μονοπάτια του γιατί φοβάται και το ρίσκο μιας νέας επιλογής. Άρα, υπάρχει το ενδεχόμενο να θέλει, αλλά δε θα το κάνει από ανασφάλεια για το άγνωστο και καινούριο.

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός γενικά δεν είναι άπιστος και δε θα κάνει κάτι λόγω εποχής. Είναι όμως εκδικητικός. Απιστεί λοιπόν μόνο για εκδίκηση ή απλώς ότανδε λαμβάνει πια όσα επιθυμεί συναισθηματικά ή σεξουαλικά από το ταίρι του. Φλερτάρει βέβαια αρκετά το καλοκαίρι, αλλά μέχρι εκεί. Εκτός κι αν τον θεωρήσεις δεδομένο ή του κάνεις εσύ καμιά στραβή.

 

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι επιρρεπής το καλοκαίρι στην απιστία γιατί είναι η εποχή που ξεκουράζεται κι επιλέγει να κάνει μακρινά ταξίδια, να ξεφύγει από τη ζωή του και να τολμήσει πράγματα εκτός της ζώνης ασφαλείας του. Επίσης πολλές φορές ταξιδεύει μόνος, οπότε είναι εύκολο να βρεθεί μια νέα γνωριμία που θα τον συναρπάσει. Δε χωρίζει όμως εξαιτίας μιας τυχαίας γνωριμίας.

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν παρασύρεται από το καλοκαίρι και δεν παρατάει το ταίρι του μονάχο, επειδή πιάσανε οι ζέστες. Φλερτάρει, κάνει καινούργιες παρέες, αλλά δεν προχωράει παραπέρα. Είναι το πιο πιστό ζώδιο του ζωδιακού, ενώ τιμάει πολύ την έννοια της μονογαμίας στην οποία πιστεύει και πολύ. Ακόμα κι αν υπάρξουν προτάσεις, δε θα αφήσει κανένα απολύτως παραθυράκι.

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι άπιαστος γενικά από τη φύση του και δε δεσμεύεται εύκολα. Αν λοιπόν είναι σε σχέση, δύσκολα θα πάει αλλού και παραμένει πιστός παντός καιρού. Επιλέγει όμως συχνά ξεχωριστές διακοπές γιατί τον ενδιαφέρει να αποκτήσει κι άλλου τύπου εμπειρίες χωρίς να περιοριστεί. Δεν έχει όμως στο μυαλό του την απιστία, αλλά περισσότερο την αυτονομία.

 

Ιχθείς

Τα ψαράκια γενικά είναι επιρρεπή στην απιστία και τώρα το καλοκαιράκι κάνουν ότι μπορούν για να χαλάσουν τη μόνιμη σχέση τους. Δεν μπορείς να τα εμπιστευτείς, αφού δε θα το σκεφτούν δεύτερη φορά να ενδώσουν σε κάποιο φλερτ ή να το προκαλέσουν οι ίδιοι, αφού τους δίνει ζωή και τους κάνει να νιώθουν ξεχωριστοί.

 

Πηγή