Ο Φεβρουάριος ολοκληρώνει τον κύκλο του με μία Πανσέληνο όπου η ενέργειά της είναι έντονη στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Σε κάθε ολόγιομο φεγγάρι παρατηρούμε μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο αντίθετες δυνάμεις, και με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 24 του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, παρατηρούμε μία σκληρή μάχη ανάμεσα στη λογική και τον ρεαλισμό, με τη φαντασία και την ονειροπόληση.

Μία αναμέτρηση έχει πάντα όμως τους ηττημένους αλλά και τους νικητές έτσι και με αυτή την Πανσέληνο, θα διακρίνουμε ότι παρ’ όλη τη φόρτιση, το στρες ή και τις δοκιμασίες, θα υπάρξουν θα υπάρξουν και ζώδια που θα σταθούν τυχερά. Σ’ αυτό το άρθρο θα δούμε αυτά τα 4 ζώδια που μπορείτε να αξιοποιήσετε προς όφελός σας, τις τάσεις αυτού του Φεγγαριού αλλά θα μάθετε και τον τρόπο.

Ταύρος

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται σε ένα φιλικό για σένα ζώδιο, την Παρθένο και σχηματίζεται στον τομέα του ωροσκοπίου σου, που αντιπροσωπεύει τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, την ψυχαγωγία. Μ’ αυτό το φεγγάρι ξυπνά μέσα σου η επιθυμία για ν’ αφήσεις περισσότερο χώρο και χρόνο σ’ αυτούς τους τομείς κι αναμένεται να υπάρξουν και γεγονότα που θα σε ενεργοποιήσουν θετικά για να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις στόχους κι επιθυμίες. Η θετική συμμετοχή του Δία από το ζώδιο σου στο φαινόμενο, φανερώνει ότι ανοίγονται σπουδαίες ευκαιρίες για να εκπληρώσεις επιθυμίες, να ικανοποιήσεις τα ερωτικά σου θέλω αλλά και για ν’ ανακτήσεις τη δημιουργικότητά σου! Οι φίλοι, μπορεί να σταθούν η φωνή της λογικής, ή κι οι συμπαραστάτες εκείνοι που θα σε ξεκουνήσουν από το καβούκι σου, για να επαναφέρεις στη ζωή σου τη σπιρτάδα του ενθουσιασμού.

Αιγόκερως

Έρχεται η Πανσέληνος των οριστικών αποφάσεων για σένα φίλε μου Αιγόκερε, όπου ναι μεν μπορεί να σφίξεις τα δόντια σου και να πεις ξεκάθαρα τις αλήθειες σου, σίγουρα όμως οι μέρες που ακολουθούν αναμένεται να σού προσφέρουν και σημαντικές ευκαιρίες. Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Κρόνος από το ζώδιο του Ιχθύ, σε βοηθούν να κατανοήσεις τι θέλεις, να δομήσεις τη σκέψη σου και να οργανώσεις τα σχέδιά σου. Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, σού δημιουργεί την ανάγκη να δραπετεύσεις και να ξεφύγεις από οτιδήποτε σου στερεί την ελευθερία, ενώ ο Δίας από τον Ταύρο ανοίγει ευκαιρίες για φλερτ κι ερωτικές ικανοποιήσεις. Μ’ αυτή την Πανσέληνο, κατασταλάζεις στο τι θέλεις και σού δίνονται κι οι ευκαιρίες για να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου! Ένα ταξίδι, ένα νέο σχέδιο ή μία σημαντική γνωριμία αναμένεται ν’ αποτελέσουν τα τυχερά σου χαρτιά γι’ αυτή την περίοδο. Βασική προϋπόθεση; Να μην είσαι αμετακίνητος στις απόψεις σου.

Καρκίνος

Είσαι απ’ τα ζώδια που πάντα έχεις άμεση επιρροή από κάθε Πανσέληνο του μήνα κι είναι φυσιολογικό, αφού η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου. Παρ’ όλο που είσαι προκατειλημμένος και θα έχεις την γκρίνια σου κοντά στις μέρες του φεγγαριού εγώ σού εγγυώμαι ότι αυτή η Πανσέληνος θα έχει θετικό πρόσημο για σένα, αρκεί να μην υπαραναλύεις τις καταστάσεις. Ωριμάζουν σχέδια που κάνεις για το μέλλον σου, αξιοποιείς την εμπειρία και τον δυναμισμό σου, τα λες χύμα και τσουβαλάτα σ’ όποιον σού φέρθηκε άδικα αλλά δικαιώνεσαι και για πράγματα που είχες πει στο παρελθόν. Η Πανσέληνος που ακολουθεί θα φέρει στην ζωή σου μία σημαντική γνωριμία, μία σπουδαία πρόταση, ή ένα χαρούμενο νέο που θα σε κάνει να νιώσεις τυχερός στο κλείσιμο του Φεβρουαρίου.

Σκορπιός

Διανύεις μία εποχή που πολλά αλλάζουν γύρω σου, μέσα σου, στις σχέσεις σου και δεν μπορώ να πω ότι είσαι σε περίοδο ηρεμίας και αρμονίας. Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου, θα σε ωθήσει να κάνεις σημαντικά ξεκαθαρίσματα στους κύκλους σου, θ’ απομακρύνεις από κοντά σου τους δήθεν φίλους, αλλά θα δώσεις μεγαλύτερη βάση και προτεραιότητα σε ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται και σε εκτιμούν! Είναι ένα νέο φεγγάρι που θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις λοιπόν ποιοι είναι οι φίλοι, ποιοι οι εχθροί, ενώ θα έχεις και τις εκπλήξεις σου στην αισθηματική ζωή, όπου σταδιακά μπαίνει σε μία πιο ευνοϊκή και σταθερή πορεία. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα πραγματοποιηθεί κάτι που σχεδίαζες εδώ και καιρό, ενώ θα δεις σημαντικές ευκαιρίες μέσα από νέες γνωριμίες και νέες συνεργασίες.

Πηγή: flash.gr