Η ερωτική αστρολογία υπάρχει και μας επιτρέπει να εξερευνήσουμε με ποιους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου είμαστε πιο συμβατοί σε αυτόν τον τομέα, δηλαδή με ποιο ζώδιο θα έχουμε την πιο έντονη ερωτική επαφή. Ανακαλύψτε παρακάτω το δικό σας «ιδανικό» ταίρι στο κρεβάτι.

 

Κριός

Παθιασμένοι και ανυπόμονοι οι Κριοί είναι από τους ανθρώπους που δε θέλουν πολλά λόγια και ρομαντισμούς. Ερεθίζονται με κάθε τι διαφορετικό, γεμάτο πάθος και ίσως λιγάκι άγριο. Παραμείνετε σε ερωτική ρουτίνα και θα τους χάσετε. Δοκιμάστε καινούρια πράγματα και  θα τους έχετε να λιώνουν για πάρτη σας.

Με ποια ζώδια «παίρνουν» φωτιά στο κρεβάτι: Λέων, Τοξότης, Δίδυμοι, Υδροχόος

 

Ταύρος

Οι Ταύροι βρίσκουν πολύ ερεθιστικά τα παιχνίδια υποταγής. Θέλουν ο άλλος να τους παρασύρει στο κρεβάτι, να τους σαγηνεύσει. Όταν αποφασίσουν πως θέλουν να είναι μαζί σας, δεν αλλάζουν εύκολα άποψη, είναι αξιόπιστοι κι αρέσκονται στο καθόλου περίπλοκο κρεβάτι. Μη νομίζετε πως θα βαρεθείτε μαζί τους. Άπαξ κι απελευθερώσετε τη λίμπιντό τους, γίνονται Ταύροι. Απλώς αγαπούν τη ρουτίνα τους και στο κρεβάτι.

Με ποια ζώδια ταιριάζουν απόλυτα στο κρεβάτι; Παρθένος, Αιγόκερως, Καρκίνος, Σκορπιός

 

Δίδυμοι

Ως ένα από τα πιο έξυπνα ζώδια, οι Δίδυμοι διεγείρονται πρώτα νοητικά και μετά σωματικά. Από τη στιγμή που θα του εξάψετε τη φαντασία και θα ιντριγκάρετε το μυαλό του ετοιμαστείτε για παθιασμένες ερωτικές στιγμές. Προσοχή! Έχετε στον νου σας ότι αποσπώνται πολύ εύκολα, οπότε οι κινήσεις σας πρέπει να είναι γρήγορες. Αν βαρεθεί τον χάσατε.

Με ποια ζώδια έχει την καλύτερη χημεία; Ζυγός, Υδροχόος, Κριός, Λέων, Τοξότης

 

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι δεν«πέφτουν» εύκολα στο κρεβάτι. Επιθυμούν πρώτα τη σχέση και από τη στιγμή που θα νιώσουν ασφάλεια και άνεση θα γίνουν ιδιαίτερα τρυφεροί και παθιασμένοι. Σαγηνεύστε τους με νόστιμο φαγητό και πολλή εμπιστοσύνη και δείτε τους να χάνονται αν τους προδώσετε ή τους προσβάλλετε.

Με ποια ζώδια αφήνουν ελεύθερο το ερωτικό ταπεραμέντο τους; Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως, Σκορπιός, Ιχθύς

 

Λέων 

Τα Λιοντάρια θέλουν να νιώθουν βασιλιάδες και στο κρεβάτι. Αποζητούν την αναγνώριση και τα κοπλιμέντα για τις επιδόσεις τους, ενώ οι κολακείες σας είναι το απόλυτο διεγερτικό. Είναι αφοσιωμένοι και θέλουν ο σύντροφός τους να περνά καλά, οπότε έχετε κατά νου να τονώνετε το ηθικό τους και να τους συμπεριφέρεστε σαν να είναι το επίκεντρο του κόσμου.

Με ποια ζώδια θα κάνουν το κρεβάτι «ζούγκλα»; Κριός, Τοξότης, Δίδυμος, Υδροχόος, Ζυγός

 

 

Παρθένος

Γλυκός και ρομαντικός ο Παρθένος νιώθει άνετα σε ένα τακτοποιημένο και καθαρό περιβάλλον. Προτιμα να βρισκεται σε σχέσεις και συνήθως είναι ο πιο ήρεμος σύντροφος. Θα ενθουσιαστεί με κάποια πιο ιδιαίτερη πρότασή σας, αλλά δε θα το δείξει ούτε θα ζητήσει από μόνος του κάτι πιο περίεργο. Κρατήστε τον χώρο σας καθαρό, φερθείτε με σεβασμό. Τότε θα δείτε ένα άλλο πρόσωπό του στον ερωτικό τομέα.

Με ποια ζώδια επιτρέπει στον εαυτό του να παρασυρθεί; Ταύρος, Αιγόκερως, Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς

 

Ζυγός

Προσεγγίζουν την ερωτική επαφή περισσότερο από τη νοητική πλευρά κι επιθυμούν ραφιναρισμένες και εκλεπτυσμένες συνευρέσεις. Οι Ζυγοί είναι ανοιχτόμυαλοι μα κι ιδιαίτερα λεπτεπίλεπτοι. Θα πουν ναι σε κάποιο ερωτικό παιχνίδι ή φαντασίωση, αλλά αυτό θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους ή να μην είναι πολύ βαρετό. Επιλέξτε το καλύτερο για τους Ζυγούς της ερωτικής σας ζωής και δείτε τους να γίνονται άλλοι άνθρωποι στο κρεβάτι.

Με ποια ζώδια ξετυλίγουν το ταλέντο τους; Δίδυμοι, Υδροχόος, Κριός, Λέων, Τοξότης

 

Σκορπιός

Γνωστοί ως το πιο ερωτικό ζώδιο, περιμένουμε οι Σκορπιοί να είναι φωτιά στο κρεβάτι. Ωστόσο, γι’ αυτούς δεν πρόκειται απλώς για μια συνεύρεση. Αποζητούν τη βαθύτερη σύνδεση με τον άλλον. Αν ενδιαφέρονται πραγματικά τότε επικεντρώνονται αποκλειστικά στο ταίρι τους και δείχνουν την αμέριστη αγάπη και το ασύγαστο πάθος τους. Δώστε τους τον έλεγχο, δείξτε κατανόηση στη μυστηριακή συμπεριφορά τους και θα ανακαλύχετε μια kinky πλευρά τους, που ίσως δε γνωρίζατε ότι υπήρχε.

Με ποια ζώδια δε φοβούνται να ξετυλίξουν τα πάθη τους; Καρκίνος, Ιχθύς, Δίδυμος, Υδροχόος, Ζυγός

 

Τοξότης

Φλογεροί, ενθουσιώδεις και περιπετειώδεις οι Τοξότες θα σας κάνουν να νιώσετε μοναδικοί στο κρεβάτι. Μαζί τους, ωστόσο, δεν μπορείτε να είστε ποτέ σίγουροι. Εκεί που νομίζετε πως έχετε μια μονογαμική σχέση, έστω και μόνο ερωτική, εκεί παρασύρονται από κάτι άλλο που τους εξάπτει τη φαντασία. Για να τους κρατήσετε για πάντα και ιδιαίτερα ενεργούς στο κρεβάτι, πρέπει να μη βαρεθούν ποτέ μαζί σας.

Με ποια ζώδια, συνήθως, μένουν περισσότερο για το παθιασμένο κρεβάτι; Κριός, Λέων, Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος

 

Αιγόκερως

Αν νομίζετε πως οι Αιγόκεροι δουλεύουν σκληρά μόνο στον επαγγελματικό τομέα, γελιέστε. Το ίδιο αφοσιωμένοι είναι και στο κρεβάτι, αν και μπορούν να γίνουν αρκετά συντηρητικοί. Υπεύθυνοι, φιλόδοξοι και προσηλωμένοι στους στόχους τους, οι Αιγόκεροι μοιάζουν απόμακροι και «ξινοί». Αλλά με το κατάλληλο ταίρι, το οποίο θα έχει επίσης φιλοδοξίες και δε θα έχει επαναπαυθεί, μπορούν να ξεδιπλώσουν το ερωτικό τους ταπεραμέντο και να εκπλήξουν πολύ ευχάριστα τον άνθρωπο που έχουν δίπλα τους.

Με ποια ζώδια μπορεί να συμβεί αυτό; Ταύρος, Παρθένος, Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς

 

Υδροχόος

Η λίμπιντο των Υδροχόων βρίσκεται σχεδόν πάντα στα ύψη. Πρόθυμοι να δοκιμάσουν κάθε τι καινούριο, επιθυμούν και τη νοητική διέγερση. Μπορεί να φαίνονται μαγκωμένοι στην αρχή και διστακτικοί, αλλά άπαξ και βρουν ένα άτομο το οποίο θα τους εντυπωσιάσει με το μυαλό και τις ιδέες του, τότε εύκολα μεταμορφώνονται σ’ ένα από τα πιο παθιασμένα ζώδια.

Με ποια ζώδια εντυπωσιάζονται περισσότερο ερωτικά; Παρθένος, Δίδυμοι, Κριός, Λέων, Τοξότης

 

Ιχθύς

Ένας χαμαιλεών στο κρεβάτι που είναι πρόθυμος ν αλλάξει τις δικές του προτιμήσεις και το δικό του στυλ, σύμφωνα με τα δικά σας θέλω. Επειδή στερείτα πρακτικότητας κι είναι ιδιαίτερα στοργικός και συναισθηματικός, αντιλαμβάνεται τις επιθυμίες του άλλου κι εστιάζει στην ευχαρίστησή του. Νιώθει χαρούμενος όταν νιώθετε κι εσείς, γι’ αυτό μην ξεχάσετε να τονίσετε κάθε τι που απολαμβάνετε μαζί του. Μη δοκιμάσετε το παιχνίδι της αμφιβολιας μαζί του, διότι θα ρίξετε τη λίμπιντό του και θα τον οδηγήσετε να χαθεί στις σκέψεις του, με αποτέλεσμα να μειωθεί η απόδοσή του στο κρεβάτι.

Σε ποια ζώδια μπορεί να προσφέρει απόλυτη ηδονή; Σκορπιός, Καρκίνος, Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

 

Πηγή