Υπάρχουν αυτοί που θέλουν η σχέση τους να κινείται σε γνώριμα κι ήσυχα μονοπάτια. Θέλουν ν’ αράζουν στο σπίτι με τον σύντροφό τους βλέποντας Netflix και τρώγοντας πίτσα. Οι περισσότεροι όμως αναζητούν έναν άνθρωπο που θα αναζωπυρώνει τη σπίθα της σχέσης και το πάθος θα είναι μόνιμη συνθήκη. Μέσα σ’ αυτό φυσικά συμπεριλαμβάνεται και το σ3ξ. Αν ανήκεις στην πλειοψηφία, τότε να εύχεσαι ν’ ανήκεις σ’ έναν απ’ τους παρακάτω συνδυασμούς.

Δίδυμος – Τοξότης

Θετικοί, πρόθυμοι και πάντα διαθέσιμοι για μια νέα περιπέτεια στο κρεβάτι, ένας Δίδυμος κι ένας Τοξότης είναι το καλύτερο ζευγάρι που μπορείς να φανταστείς. Κι οι δύο έχουν τάση να ενσωματώνονται αφού προσεγγίζουν τις σχέσεις με ανοιχτή καρδιά και σίγουρα θα βρουν ο ένας στον άλλο σημεία επαφής. Τους αρέσει κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Επίσης, έχουν την τάση να ζουν τη στιγμή κι ο συνδυασμός αυτός θα αποδειχθεί μια σχέση χωρίς άγχος που θα δώσει και στους δύο την ελευθερία της εξερεύνησης χωρίς προσδοκίες.

Ταύρος – Καρκίνος

Περισσότερο απ’ τα υπόλοιπα ζώδια, ένας Ταύρος κι ένας Καρκίνος αναζητούν να νιώσουν άνεση και ασφάλεια. Όταν αυτά τα δύο ζώδια είναι μαζί είναι ικανά να ικανοποιήσουν ο ένας τις επιθυμίες του άλλου -και πιθανότατα θα περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί στο κρεβάτι από το να γυρνούν στην πόλη. Μπορεί να φανούν σε κάποιους βαρετό ζευγάρι αλλά είναι ιδανικός συνδυασμός για έναν τρυφερό και απίστευτα παθιασμένο δεσμό. Στο κρεβάτι ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι αυτό που λέμε “meant to be”.

Κριός – Λέων

Όταν αυτά τα δύο ζώδια της φωτιάς ενώνονται, σίγουρα υπάρχει σπίθα. Παρά το γεγονός ότι κι ο Κριός κι ο Λέων έχει ισχυρή προσωπικότητα. Mπορούν να ταιριάξουν χάρη στην αυτοπεποίθηση και την εσωτερική ένταση που έχουν ως κοινά. Στο κρεβάτι είναι ο απόλυτος συνδυασμός αλλά αυτό το πάθος υπάρχει κι εκτός κρεβατοκάμαρας. Μπορεί φαινομενικά να είναι ένα ζευγάρι με πολύ ένταση αλλά στο τέλος της ημέρας είναι γεμάτο αφοσίωση, ενέργεια, θετικότητα και πολύ σ3ξ.

Δίδυμος – Ζυγός

Αυτά τα δύο ζώδια του αέρα είναι ένας μη αναμενόμενος συνδυασμός αλλά ο Δίδυμος και ο Ζυγός αγκαλιάζουν το μη αναμενόμενο κι αυτό λειτουργεί, ειδικότερα στην ερωτική τους σχέση. Είναι κοινωνικά ζώδια και χαρισματικές προσωπικότητες οπότε όταν βγαίνουν ραντεβού γοητεύονται αμέσως. Κι οι δύο αποζητούν τη συντροφικότητα και δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα να βαρεθούνε ο ένας τον άλλο. Η σχέση ενός Διδύμου με έναν Ζυγό κάθε άλλο παρά βαρετή μπορεί να είναι. Στο κρεβάτι τα δίνουν όλα και δοκιμάζουν από παιχνίδια ρόλων μέχρι ερωτικά βοηθήματα.

Υδροχόος – Τοξότης

Όταν φέρνεις κοντά δύο ατρόμητες με έντονη περιέργεια προσωπικότητες, τα πράγματα αγριεύουν. Κανείς άλλος δεν αγαπά τον πειραματισμό όσο ένας Υδροχόος κι ένας Τοξότης οπότε είναι περιττό να πούμε ότι αυτός ο συνδυασμός τους θα έχει παλαβή ερωτική ζωή. Δεν τους δένει όμως μόνο η σαρκική επαφή αφού αγαπούν την ανεξαρτησία και την ελευθερία και επειδή σέβεται ο ένας τον χώρο του άλλου η σχέση θα έχει πάντα φρεσκάδα και ενδιαφέρον.

Ιχθύς – Σκορπιός

Τα ζώδια του νερού έχουν τη φήμη ότι είναι πολύ συναισθηματικά κι ο Ιχθύς κι ο Σκορπιός σίγουρα φέρνουν πολύ συναίσθημα στη σχέση τους. Η σκέψη της σχέσης αυτών των δύο μπορεί να φέρνει στο μυαλό μια άστατη ζωή αλλά όταν ενωθούν δημιουργούν έναν ισχυρό δεσμό που δύσκολα άλλα ζώδια θα είχαν. Είναι αθεράπευτα περίεργοι και θέλουν πάντα να μαθαίνουν περισσότερα ο ένας για τον άλλο και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό θα κάνει τη σχέση τους συνεχώς πιο δυνατή και παθιασμένη. Στο κρεβάτι μιλάνε πολύ ακόμη και την ώρα που κάνουν μια ερωτική πράξη και προσπαθούν να βρουν νέα πράγματα επάνω στο σ3ξ για να δοκιμάσουν.