H Σελήνη μετακινείται στον Καρκίνο, το ζώδιο της κυβέρνησης της. Επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας στην οικογένεια και σε στιγμές με πρόσωπα που αγαπάμε και νιώθουμε ασφάλεια μαζί τους αλλά και τη σχέση μας. Είναι καλό να δώσουμε σημασία σε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε κυρίως συναισθηματικά ασφαλής και μας θρέφει παράλληλα. 

Κριός

Η οικογένεια, το σπίτι και γενικότερα η ιδιωτική σας ζωή ειδικά απ’ το μεσημέρι και μετά χρειάζεται την αγάπη, τη θαλπωρή και τη φροντίδα σας οπότε καλό είναι να ασχοληθείτε σχολαστικά μ’ αυτούς τους τομείς.

Ταύρος

Η δυναμική της ημέρας με τη Σελήνη στον Καρκίνο απ’ το μεσημέρι και μετά σας ωθεί να εστιάσετε σε επικοινωνιακά ζητήματα αλλά θα χρειαστεί να βάλετε όλη τη μαεστρία που διαθέτετε στην εκδήλωση των συναισθημάτων σας και να είστε ειλικρινείς απέναντι στη σχέση σας. Οι νοητικές διεργασίες δεν είναι πολύ χρήσιμες σήμερα, γι’ αυτό καλύτερα να μιλήσει η καρδιά σας.

Δίδυμοι

Οικονομικά θέματα και ζητήματα αξιών κινητοποιεί η Σελήνη στον Καρκίνο απ’ το μεσημέρι και μετά συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα κι οι σχέσεις ενδέχεται να μπουν στο μικροσκόπιο σήμερα. Η νοητική διεργασία που συνήθως κάνετε μπορεί να σάς βοηθήσει αλλά η καρδιά είναι αυτή που αποφασίζει τι πραγματικά θέλετε.

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιο σας απ’ το μεσημέρι και μετά σάς δίνει ενέργεια ωστόσο το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό μπορεί να θολώσει τις σκέψεις σας. Χρειάζεται σύνεση στις δράσεις σας και κυρίως να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Η βοήθεια κι η στήριξη από ανθρώπους που αγαπάτε ή και εκτιμάτε θα είναι σημαντική.

Λέων

Η Σελήνη κινητοποιεί πολύ προσωπικούς βαθύτερους τομείς και μπορείτε να σκεφτείτε και να επεξεργαστείτε τα συναισθήματα που νιώθετε αλλά το υπόλοιπο ουράνιο σκηνικό δεν υποστηρίζει βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις ή συμπεράσματα. Αν έχετε τη θέληση να εξετάσετε τα δεδομένα με ηρεμία, θα είναι πολύ εποικοδομητική η διεργασία.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Καρκίνο απ’ το μεσημέρι και μετά συνδυαστικά με τις υπόλοιπες δυναμικές σάς σπρώχνει να βρεθείτε με φίλους, ομοϊδεάτες κι ομάδες ανθρώπων που σάς ενώνει ένας σκοπός και θα είναι μια πολύ παραγωγική στιγμή. Ωστόσο, θέλει χαμηλούς τόνους κι ευελιξία για να πετύχει.

Ζυγός

Επαγγελματικά θέματα με κάποιο τρόπο βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα απ’ το μεσημέρι και μετά με τη Σελήνη στον Καρκίνο. Ωστόσο, το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό, θέλει εγκράτεια και καλή ισορροπία ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει που βάζετε ή βάζουν άλλοι στη μεταξύ της σχέση σας ή στο σπίτι σας.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Καρκίνο απ’ το μεσημέρι και μετά είναι μια ευνοϊκή θέση για το ζώδιο σας ωστόσο στον ουράνιο θόλο, πλανητικές ενέργειες αναμοχλεύουν πολλές ψυχικές σας καταστάσεις. Οι ισορροπίες είναι λεπτές κι είναι σίγουρο πως χρειάζεται προσπάθεια να κρατήσετε τη ζυγαριά σταθερή σε ισορροπία.

Τοξότης

Ο ουράνιος θόλος δίνει πολλές προκλήσεις κι ενδέχεται με τη Σελήνη στον Καρκίνο απ’ το μεσημέρι και μετά να νιώσετε ένα είδος ασφυξίας ή περιορισμού. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο, χρειάζεται σύνεση και προσοχή στο τρόπο που θα χειριστείτε καταστάσεις σήμερα και αύριο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη απέναντι απ’ το ζώδιο σας απ’ το μεσημέρι και μετά σάς φέρνει σ’ επαφή με συναισθήματα κι ανθρώπους, που με κάποιον τρόπο πρέπει να διαχειριστείτε τις καταστάσεις που προκύπτουν. Η καλή διαχείριση εξαρτάται από εσάς και την όρεξη που έχετε ν’ ασχοληθείτε και να δώσετε την ενέργειά σας.

Υδροχόος

Ανησυχία σε συναισθηματικό επίπεδο φέρνει η Σελήνη στον Καρκίνο απ’ το μεσημέρι και μετά και μπορεί να μην είστε σε θέση να τη διαχωριστείτε. Σήμερα θα είναι σοφό να μην προβείτε σε δράσεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Ελέγξτε όλα τα δεδομένα.

Ιχθύς

Η θέση της Σελήνης στον Καρκίνο απ’ το μεσημέρι και μετά σάς ευνοεί και μπορείτε ν’ ασχοληθείτε με δημιουργικές διεξόδους καθώς και οτιδήποτε στηρίζεται στην άυλη πραγματικότητα. Επίσης, είναι καλή ημέρα ν’ ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν παιδιά.