pillow28710

Ποια ζώδια είναι έτοιμα να τσακωθούν με το παραμικρό και ποια είναι αυτά που χάνουν την «μπάλα» όταν καβγαδίζουν με τον σύντροφό τους; Κάθε ερωτική σχέση περνά περιόδους κρίσης! Οι φλογερές σχέσεις αρκετές φορές έχουν στιγμές έντονων καβγάδων, οι οποίοι συνήθως φέρνουν ένταση και κάνουν πιο έντονο και παθιασμένο το κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι! Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που δεν αντέχουν τα καβγαδάκια, τα αποφεύγουν και δεν μπορούν εύκολα να τα διαχειριστούν! Τι κάνει κάθε ζώδιο όταν τσακώνεται με τον σύντροφό του;

Κριός

Αν περιμένεις ότι κάθε μέρα της σχέσης σου με τον Κριό θα είναι ήσυχη και ήρεμη, τότε θα απογοητευτείς! Με κυβερνήτη του τον Άρη, ο Κριός είναι ο άνθρωπος που τσακώνεται με όλο τον κόσμο καθημερινά και δεν παίρνει πολύ στα σοβαρά τους καβγάδες που ρίχνει. Ιδιαίτερα όταν ένας Κριός είναι ερωτευμένος, γίνεται πολύ αντιδραστικός και είναι της άποψης ότι με τον καβγά φουντώνει ακόμα περισσότερο το πάθος στη σχέση! Αυτό λοιπόν που έχεις να κάνεις στον ερωτικό σου καβγά με έναν Κριό, είναι να μην πάρεις κατάκαρδα το γεγονός, μην τα βάψεις μαύρα επειδή σου έβαλε τις φωνές ή επειδή ήταν απότομος πάνω στην παρορμητικότητά του. Το πιο πιθανό είναι ότι την επόμενη ημέρα δε θα θυμάται ούτε το λόγο που τσακωθήκατε! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά και να περιμένεις να περάσει η μπόρα!

Ταύρος

Δεν του αρέσει να χαλά το όμορφο και αρμονικό κλίμα της σχέσης του, για το λόγο αυτό ο Ταύρος αποφεύγει τους καβγάδες. Μπορεί να ρίχνει νερό στο κρασί του, να φαίνεται ήρεμος και να υποχωρεί στις δικές σου απαιτήσεις, αυτό όμως δε σημαίνει ότι κάποια στιγμή δε θα ξεχειλίσει το ποτήρι και δε θα δεις και την άλλη του πλευρά. Ποια είναι αυτή η πλευρά; Μπορεί να μεταμορφωθεί σε ταύρο σε υαλοπωλείο και να ρίξει τέτοιον καβγά, που θα σε ξαφνιάσει και θα το θυμάσαι για πολύ καιρό! Το θέμα με τον Ταύρο είναι ότι αν τσακωθεί, δεν μπορεί να το ξεπεράσει εύκολα, επομένως μετά θα αναγκαστείς να υποστείς τα μούτρα του και τα πείσματά του! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, λοιπόν, είναι να αποφεύγεις τον καβγά και να επιδιώκεις το διάλογο!

Δίδυμος

Όσο φιλικός και εξωστρεφής και αν φαίνεται ένας Δίδυμος, τόσο νευρικός και απότομος μπορεί να γίνει. Θα σου δώσει πολλές αφορμές για να τσακωθείτε, θα υπάρξουν πολλές στιγμές που θα ρίξετε τους καβγάδες σας. Θα ανταλλάξετε λόγια βαριά και θα σε αποστομώσει με τις απαντήσεις του! Ακόμα και δίκιο να έχεις θα το χάσεις, γιατί ο Δίδυμος δίνει πάντα τα πιο εύστοχα επιχειρήματα και έχει τον τρόπο να βγαίνει ο νικητής σε κάθε καβγά! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεχάσεις πολύ γρήγορα το λόγο για τον οποίο τσακωθήκατε. Ο Δίδυμος δε θέλει να δίνεται μεγάλη έκταση στα προβλήματα και δεν αντέχει σε καμία περίπτωση τη διάρκεια στον καβγά. Αφού τα πείτε και εκτονωθείτε, φόρεσε το όμορφο χαμόγελό σου και ξέχασέ το!

Καρκίνος

Η σχέση με έναν Καρκίνο έχει πάντα διακυμάνσεις, καμία μέρα δε θα είναι μόνο με γέλιο και χαρά, αλλά οι εναλλαγές είναι πάντα στο πρόγραμμα της σχέσης σου μαζί του! Ο Καρκίνος καβγαδίζει συχνά και όλα ξεκινούν από την κλασική του μουρμούρα, η οποία δεν έχει όριο! Οι διακυμάνσεις που έχει η ψυχολογία του Καρκίνου, γίνονται πάντα η αιτία να ξεκινήσει ένας γερός καβγάς, για τον οποίο τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει σπουδαίος λόγος ! Αν λοιπόν ο Καρκίνος ξυπνήσει στραβά το πρωί, θα τα φέρει τα πράγματα στο σημείο για να γίνει της κακομοίρας! Στον καβγά θα θυμηθεί και όλες τις φορές που τσακωθήκατε στο παρελθόν, θα σου χτυπήσει ξανά και ξανά όλα του τα παράπονα και θα το παίξει και λίγο θύμα ή πληγωμένος! Ο Καρκίνος για να ηρεμήσει θέλει μία ζεστή αγκαλιά και επιβεβαίωση της αγάπης σου!

Λέων

Ο Λέων ζει την ερωτική του ζωή με πάθος και κάθε παθιασμένη σχέση έχει αυτές τις στιγμές έντασης που προκαλούν καβγάδες! Μη φανταστείς ότι θα τσακώνεσαι με το Λιοντάρι κάθε μέρα, αλλά αν νιώσει παραμελημένο, αν κάνεις κάτι και ζηλέψει, αν δεν του δώσεις προσοχή και αν δεν το θαυμάσεις, θα βρει τον τρόπο του για να ξεσπάσει! Οι περισσότεροι καβγάδες ενός Λέοντα, τελειώνουν μόλις κλείσει το φως και η πόρτα της κρεβατοκάμαρας και την άλλη μέρα έχει ξεχάσει ακόμα και το γεγονός που θύμωσε. Αν ωστόσο εσύ δε δώσεις τόπο στην οργή και εξακολουθήσεις να κρατάς μια απόμακρη στάση, τότε θα το δει εγωιστικά και θα σου κρατήσει τέτοια μούτρα, που θα τα θυμάσαι για πολύ καιρό μετά!

Παρθένος

Αν ρωτήσεις έναν Παρθένο την άποψή του για τους ερωτικούς καβγάδες, θα σου πει ότι δεν είναι στο στιλ του, ότι τους αποφεύγει και ότι όταν μία σχέση φτάνει στο σημείο αυτό, τότε καλύτερα να τελειώνει! Το θέμα είναι ότι ο Παρθένος γίνεται τόσο γκρινιάρης και κτητικός, που δεν μπορεί να αποφύγει τους καβγάδες στην αισθηματική του ζωή! Υπάρχουν στιγμές που τον εκνευρίζουν τα πάντα, που πιάνεται από λεπτομέρειες και ξεκινά έναν «τρικούβερτο» καβγά, που στο τέλος σου θυμίζει ότι είσαι το μαθητούδι και είναι ο καθηγητής που προσπαθεί να σε συνετίσει και να σε φέρει στον ίσιο δρόμο! Μην περιμένεις να βρεις το δίκιο σου όταν τσακώνεσαι με τον Παρθένο, άφησέ τον να σου πει αυτά που θέλει και στη συνέχεια, όταν τον πετύχεις σε ήρεμη φάση, εξήγησέ του τη δική σου θέση!

Ζυγός

Ο Ζυγός δεν καβγαδίζει, δεν του αρέσουν οι τσακωμοί σε μία σχέση και ποτέ δεν είναι αυτός που θα ξεκινήσει πρώτος τον «χορό». Θα προσπαθήσει όσο μπορεί να αποφύγει τον καβγά, δε θα συμμετέχει στις φωνές, θα βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια και υποχωρήσει! Αυτό δε σημαίνει ότι όταν είναι σε μία σχέση δε θα τύχουν οι καβγάδες, όμως όταν τύχει να τσακωθεί με το ταίρι του, θα το πάρει τόσο βαριά, που θα κάνει σαν να έχει έρθει η συντέλεια! Όσο και να σε έχει προκαλέσει για καβγά ο Ζυγός, θα πρέπει να θυμάσαι ότι δεν μπορεί τις φωνές και ότι μπλοκάρει όταν του ρίχνουν ευθύνες! Για το λόγο αυτό διατήρησε την ψυχραιμία σου και παρ’ τον με το μαλακό για να τον φέρεις στα νερά σου!

Σκορπιός

Δεν είναι εύκολη υπόθεση ο καβγάς με έναν Σκορπιό, αλλά αν είστε σε σχέση, τότε μπορεί να έχει happy end όλη αυτή η ένταση, αφού θα διαπιστώσεις στη συνέχεια ότι ο Σκορπιός θα έχει ακόμα περισσότερο πάθος μαζί σου! Το σίγουρο είναι ότι ένας ερωτικός καβγάς με τον Σκορπιό έχει δράμα, ένταση, σασπένς! Κάποια στιγμή μπορεί να νιώσεις σαν να έφτασε το τέλος μεταξύ σας, όμως να θυμάσαι πως αυτός ο άνθρωπος ζει με πάθος την κάθε στιγμή! Όταν τσακώνεσαι μαζί του, δεν πρέπει να τον προσβάλεις, να τον μειώσεις ή να τον βρίσεις. Θα σου πει κουβέντες που θα σε βγάλουν έξω από τα ρούχα σου, όμως εσύ θα πρέπει να δείξεις κατανόηση! Το χαρακτηριστικό του Σκορπιού είναι πως όταν καβγαδίζει, βγάζει στη «φόρα» όλα τα απωθημένα και τα παράπονα που είχε μαζέψει εδώ και καιρό και εσύ δεν τα γνώριζες! Δείξε κατανόηση και προσπάθησε να τον αποπλανήσεις για να ξεχαστεί το θέμα.

Τοξότης

Τρελό παιδί χαρά γεμάτο είναι ο Τοξότης, αλλά όπως είπαμε ήδη, είναι «παιδί»! Γι’ αυτό πολλές φορές θα καβγαδίσεις μαζί του, είναι αρκετά άτακτος, ζωηρός και δεν μπαίνει σε καλούπια! Όσο παιχνιδιάρη και αν τον βρίσκεις, τόσο νευρικός μπορεί να γίνει και δύσκολα θα παραδεχτεί το λάθος του, αλλά θα σου φωνάξει πολλές φορές ότι δεν αντέχει, ότι τον πιέζεις, ότι θέλει την ησυχία του. Όσο ξαφνικά παίρνει φωτιά ένας Τοξότης, το ίδιο ξαφνικά του περνά και έχει ξεχάσει το γεγονός, επομένως δε δίνει και μεγάλη έκταση στο θέμα! Το ίδιο περιμένει και από εσένα! Θα είναι μεγάλο λάθος σου, να του κρατάς μούτρα για έναν καβγά που κάνατε ή να συνεχίσεις να του χτυπάς τα λάθη του! Κάνε τον καβγά σου μαζί του, αλλά στη συνέχεια βάλε νερό στο κρασί σου!

Αιγόκερως

Για να δημιουργηθεί ένας ερωτικός καβγάς με τον Αιγόκερω, θα πρέπει να συντρέχει κάποιος σπουδαίος λόγος. Ο Αιγόκερως δεν καβγαδίζει εύκολα και δεν του αρέσουν οι εντάσεις στη σχέση. Γι’ το λόγο αυτό θα υποχωρήσει πολλές φορές στο ξεκίνημα ενός τσακωμού, θα το κρατήσει όμως και, αν επαναληφθεί ξανά το ίδιο συμβάν, τότε είναι που θα σκάσει σαν μπαλόνι. Το πρόβλημα με τον Αιγόκερω είναι ότι αν τσακωθεί, θα τσακωθεί άσχημα, θα ανοίξει την πόρτα και θα φύγει και θα κάνεις μέρες να τον δεις! Οι καβγάδες δημιουργούν μεγάλη απόσταση και «πάγο» στη σχέση του και δεν μπορεί να τους ξεπερνά εύκολα. Γι’ αυτό, προσπάθησε με τερτίπια και όλη σου τη γλύκα να τον δελεάσεις, για να αποφύγεις τις μεγάλες φασαρίες, οι οποίες πραγματικά δε σε ωφελούν!

Υδροχόος

Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πότε, πώς και γιατί θα σκάσει ξαφνικά ένας καβγάς με τον Υδροχόο και είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που ο κυβερνήτης του ζωδίου του είναι ο Ουρανός! Ενώ λοιπόν όλα μπορεί να φαίνονται ήρεμα, εντελώς ξαφνικά μπορεί να δημιουργηθεί ένα γεγονός και να ρίξεις έναν καβγά με τον Υδροχόο, που θα τον θυμάσαι για μία ζωή. Ωστόσο, ο ίδιος θα τον ξεχάσει στο αμέσως επόμενο λεπτό! Ο Υδροχόος ξεσπάει και βγάζει από μέσα του τα συναισθήματα της στιγμής, όμως γυρνά αμέσως σελίδα! Στη σχέση μαζί του λοιπόν, θα πρέπει να αναμένεις ότι θα ζεις τέτοιου είδους έντονες στιγμές!

Ιχθύς

Πάντα πρέπει να έχεις ένα πακέτο χαρτομάντιλα στην τσέπη σου όταν έχεις σχέση με έναν Ιχθύ, γιατί το κλάμα το έχει στο τσεπάκι. Μπορεί εντελώς ξαφνικά να δημιουργηθεί τέτοιοι μπέρδεμα και παρεξήγηση που να σε βγάλει έξω από τα ρούχα σου! Ωστόσο ο Ιχθύς, συγκρατείται και δε φωνάζει, αλλά αρχίζει τη μουρμούρα, το κλάμα, παριστάνει και λίγο το θύμα. Και εκεί μπορεί να σε εκνευρίσει χειρότερα! Έτσι λοιπόν, ο καβγάς συνήθως παίρνει μεγάλες διαστάσεις, με τον Ιχθύ να καταλήγει να στεναχωριέται και να ικετεύει να παραμείνεις κοντά του και να τον αγαπάς! Μάλλον βλέπει πολλές ρομαντικές ταινίες και επηρεάζεται. Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μην «τσιμπάς» στα δολώματα που σου ρίχνει!

Πηγή

 

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Ταιριάζει ο Λέων με τον Υδροχόο;

Κι όμως η απάντηση δεν είναι αυτή που νομίζεις!