Article of the day: Η Χρυσούλα Τ. αναλύει γιατί όταν δενόμαστε θέλουμε να κρατάμε ανοιχτά ενδεχόμενα. Δες εδώ.

vbdnd

Οι άνθρωποι που συναντάμε και δε μένουν στη ζωή μας είναι εκείνοι που δεν αναγνώρισαν την αξία μας, ή μήπως εμείς δε συμπεριφερθήκαμε έντιμα και θεωρήσαμε πως ανήκουμε σε κάποια κατηγορία-τρόπαιο; Αναλύσαμε κάθε ζώδιο και βρήκαμε τα τρωτά του σημεία στον έρωτα, αυτά που κάνει λάθος και πού κρύβονται οι ανασφάλειές του. Πώς μπορεί να την πατήσει, γιατί η αλήθεια είναι πως ό, τι παθαίνουμε, είναι ακριβώς αυτό που επιτρέπουμε να πάθουμε!

 

 

Κριός
Τρωτό σημείο του Κριού είναι ο δυναμισμός του. Αν παρακολουθείτε τα λεγόμενά του με απίστευτη ευλάβεια, μόλις χάσατε το παιχνίδι. Ένας Κριός κολλά όταν τον αγνοούν και λίγο, κυνηγά με απίστευτο εγωισμό να κατακτήσει κάτι που ποτέ δεν είναι δικό του. Όταν ένα άτομο του πει  πως δεν ταιριάζουν  και δεν είναι αυτός που είπε πρώτος το «χωρίζουμε», είναι ικανός να συρθεί στο πάτωμα για να το μεταπείσει.

 

 

Ταύρος
Υπερβολικά σταθερό ζώδιο! Για να φτάσει στο σημείο να απατήσει, θα περάσει πολύς χρόνος και θα δώσει πολλά περιθώρια στη σχέση του. Η υπομονή του τον κάνει ευάλωτο, με αποτέλεσμα να τον προλαβαίνουν οι άλλοι και να δέχεται ο ίδιος την απιστία. Όταν κάνουν μια γνωριμία, σκέφτονται πολύ για το πώς να κάνουν το πρώτο βήμα ή πως θα προχωρήσουν στη σχέση τους. Με κίνδυνο, κάποιος άλλος πιο διεκδικητικός θα παρουσιαστεί και θα τους πάρει την μπουκιά μέσα από το στόμα.

 

 

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος έχει μια έμφυτη περιέργεια που τον ωθεί να τα τεστάρει όλα, προκειμένου να πάρει τελικές αποφάσεις. Όταν λοιπόν συναντούν ένα πρόσωπο που έχει ακριβώς τα ίδια ερωτηματικά με εκείνους, κάτι που στην αρχή τους εξιτάρει βέβαια, στη συνέχεια κάνει το ζώδιο αυτό να μπερδεύεται στις αποφάσεις του. Για να έχει ισορροπία ένας Δίδυμος στα ερωτικά του θα πρέπει να έχει δίπλα του ένα άτομο που ξέρει τι θέλει ακριβώς. Συνήθως αναζητά να βρει μια προσωπικότητα που να του μοιάζει και αυτό είναι το μεγάλο λάθος του.

 

 

Καρκίνος
Είναι όμορφο να λειτουργείς με την καρδιά και το συναίσθημα, αλλά πρέπει να υπάρχει κι ένα όριο σ’ αυτό! Ο Καρκίνος δε βάζει όρια στον συναισθηματισμό του, με αποτέλεσμα να κουράζει σε απίστευτο βαθμό τον σύντροφο του. Επιζητά με κάθε τρόπο την προσοχή και το ενδιαφέρον του άλλου, φτάνοντας στο σημείο να μην αφήνει ελευθερία στο ταίρι του, αλλά ούτε στον ίδιο του εαυτό. Ένα άλλο αρνητικό είναι πως κάθε φορά που γνωρίζουν ένα άτομο, εκφράζουν άμεσα επιθυμία για σοβαρή σχέση και οικογένεια, πριν καλά-καλά το σκεφτούν οι ίδιοι. Φυσικό είναι να τρομάξει κάποιος! Δύσκολα θα απατήσουν, αλλά εύκολα θα απατηθούν αν κουράσουν το σύντροφό τους.

 

 

Λέων
Όταν του αρέσει ένα πρόσωπο και νιώθει έλξη για εκείνο, προσπαθεί με κάθε μέσο να το σαγηνέψει. Ένας τρόπος που χρησιμοποιεί για να το κερδίσει είναι η υπέρμετρη κοινωνικότητά του που μπορεί να κάνει το άτομο που θέλει αντί να τον θαυμάσει, να μη θέλει να τον ξαναδεί. Η λάθος επιλογή για το Λιοντάρι είναι να του αρέσει ένα άτομο που δεν είναι καθόλου φλύαρο και επιδεικτικό, επειδή δε θα του τονίσει την αυταρέσκειά του, κάτι που θα πληγώσει τον εγωισμό του και θα το κάνει να φύγει μακριά.

 

 

Παρθένος
Αποζητά μέσα από τα μάτια των άλλων να βρει και να τονίσει τα καλά στοιχεία του εαυτού του. Έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση όταν ερωτεύεται και συμπεριφέρεται με απίστευτη απαισιοδοξία. Όταν κάποιος λοιπόν δει να μη σέβεται και να αγαπά αυτός ο ίδιος τον εαυτό του, γιατί να το κάνει ο ίδιος για εκείνον; Η αμφιβολία που έχει συνεχώς, για το αν τον θέλει και για ποιο λόγο, μόνο σε κούραση καταλήγει και σε φυγή είτε του ενός είτε του άλλου.

 

 

Ζυγός
Αν βλέπατε ένα υπέροχο περσικό χαλί που σας περιμένει να το πατήσετε, δε θα το πατούσατε; Θα ανεβαίνατε και πάνω του για ταξίδια μακρινά σε ονειρεμένους τόπους; Αυτό ακριβώς είναι ο Ζυγός για τους άλλους, ένα τζίνι που πριν προλάβει να εκφράσει κάποιος την επιθυμία του, είναι εκεί για να την εκπληρώσει. Είναι στη φύση του να είναι δοτικός και περιποιητικός και αυτό πάντα δε βρίσκει αντίκτυπο. Άνετα θα μπορούσε κάποιος να εκμεταλλευθεί την προσφορά του και κάποια στιγμή να αναζητήσει αλλού το πάθος και την ίντριγκα του έρωτα.

 

 

Σκορπιός
Ο Σκορπιός αρέσκεται να προβάλει την εικόνα του. Θα δείξει τα καλά του σημεία με κάθε τρόπο και δε θα διστάσει προκειμένου να πετύχει το σκοπό του και να σας τουμπάρει να σας διηγηθεί πράγματα για τον εαυτό του, που καμιά φορά δεν υφίστανται. Το αρνητικό όμως, που μπορεί να απομακρύνει το ταίρι σας είναι ότι ζηλεύετε πολύ. Οι κτητικές σας τάσεις μπορεί να πνίξουν τον άλλον. Όταν ερωτεύεστε εκφράζετε την ανασφάλειά σας με καταπιεστικό τρόπο και αυτό μπορεί να τρομάξει το ταίρι σας και να το κάνει να θέλει να εξαφανιστεί από κοντά σας.

 

 

Τοξότης
Τα τρωτά σημεία του Τοξότη είναι πως δεν εκδηλώνει πολλές φορές αυτά που νιώθει ή δεν μιλάει για αυτά που αισθάνεται. Θεωρεί πως κάποια πράγματα εννοούνται και δεν αντιλαμβάνεται πως ορισμένες φορές κάθε σύντροφος έχει ανάγκη από κάποια εκδήλωση αγάπης ή ενδιαφέροντος του άλλου. Όταν είναι σε μια σχέση, συχνά είναι απόμακροι και απόλυτοι σε κάποια πράγματα, με αποτέλεσμα να ωθήσουν το ταίρι τους σε άλλη αγκαλιά.

 

 

Αιγόκερως
Σοβαρά και υπεύθυνα άτομα, που όμως δύσκολα θα αφεθούν να ζήσουν έναν έρωτα. Το ότι δεν τους αρέσει να χάνουν τον έλεγχο ακόμη και όταν ερωτεύονται, τους κάνει κουραστικούς ή βαρετούς στα μάτια του άλλου. Το «ήξεις-αφίξεις» στην αρχή μπορεί να φαντάζει όμορφο, αλλά μετά καταντά κουραστικό με αποτέλεσμα να ωθούν συχνά τον σύντροφό τους να ετοιμάζει τις βαλίτσες του. Επιθυμούν στον άλλον ό, τι δεν είναι ίδιοι και τους ιντριγκάρει το μυστήριο. Όμως το μυστήριο, από μόνο του, εγκυμονεί κινδύνους για το ποιόν κάποιου.

 

 

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι στον έρωτα έχουν πάντα υψηλά στάνταρ και βάζουν τον πήχη ψηλά. Θέλουν το τέλειο και φυσικά όταν αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει αυτό, επιλέγουν εις γνώσιν τους άτομα που κατά βάθος δε θέλουν. Έχουν ανάγκη από επιβεβαίωση, με συχνό αποτέλεσμα να έχουν λανθασμένα κριτήρια επιλογής. Ενώ ξέρουν ότι δεν τους ταιριάζει ένα άτομο, είναι ικανοί να συνεχίζουν να είναι μαζί του.

 

 

Ιχθύς
Ένας Ιχθύς μπορεί να συγχωρήσει τα πάντα, να αποδεχθεί κάθε αρνητικό στοιχείο του άλλου και αδιαμαρτύρητα να μην προσπαθεί να αλλάξει στο ταίρι του αυτό που τον ενοχλεί. Έχει την τάση να αφήνεται σε μια σχέση και όταν ο φόβος της μοναξιάς τον κυριεύσει, τότε θα αρχίσουν οι λάθος επιλογές και οι υποχωρήσεις. Όταν αγαπούν πολύ ένα άτομο, εύκολα θα ανεχθούν και το μεγάλο λάθος του.

 

Πηγή