Η ημέρα είναι έντονη καθώς υπάρχουν αρκετές αστρολογικές όψεις που μας δίνουν σπουδαίες ευκαιρίες. Αρχικά η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο επηρεάζει ιδιαίτερα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Είναι σημαντική η ανάγκη να ξεπεράσουμε δογματικές αντιλήψεις του παρελθόντος που μας κρατούν δέσμιους υλικών αγαθών και ηθικών φραγμών και δεν μας επιτρέπουν να χαρούμε τη ζωή μας όπως επιθυμούμε. Έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε την προσωπική μας επανάσταση και να αξιοποιήσουμε προτάσεις και επιλογές που μας δίνονται και θα μας οδηγήσουν στην απογείωση της καριέρας, της προσωπικής ζωής και των οικονομικών μας δυνατοτήτων.

Παράλληλα, του εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύες αναδεικνύει την ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια σε οικονομικές και προσωπικές επιλογές. Προχωράμε με αργά και σταθερά βήματα θεμελιώνοντας συνεργασίες και σχέσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με σκοπό να υπάρξει μακροβιότητα και αποδοτικότητα. Κάθε οικονομική επιλογή και προσπάθεια χρειάζεται σκληρή δουλειά για να αποδώσει τα μέγιστα για εμάς και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε. Ακόμα χαρίζουμε τρυφερότητα και ασφάλεια στον σύντροφό μας καθώς αναγνωρίζουμε την σημαντική θέση που έχει στο πλευρό μας. Δεν θέλουμε να διαταράξουμε την σχέση μας και αυτό φαίνεται σε κάθε επιλογή μας.

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο μέχρι μετά το μεσημέρι σχηματίζοντας εξάγωνα με τον Ήλιο και τον Δία από τον Ταύρο. Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία κυριαρχούν ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες και αυτό είναι αρκετό για να οδηγήσει σε σημαντικές επιλογές που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για οικογενειακές και οικονομικές υποθέσεις. Λίγο πριν από χαρίσει από τον καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες δίνοντάς μας την ευκαιρία να ξεπεράσουμε καταστάσεις του παρελθόντος συγχωρώντας πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον που μπορεί να μας πλήγωσαν.

Μετά το μεσημέρι μετακινείται στον Λέοντα επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας στον έρωτα, τη διασκέδαση, τα παιδιά. Απολαμβάνουμε να είμαστε το επίκεντρο το ενδιαφέροντος αφού αυτό ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας. Το βράδυ η αντίθεση της με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο αναδεικνύει παιχνίδια εξουσίας που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις. Ανασφάλειες και φόβοι κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να οδηγήσουν σε κυριαρχικές και εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα πυροδοτήσουν έντονες αντιπαραθέσεις.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, αν καταφέρεις να κρατήσεις το άγχος μακριά απ’ τη σχέση σου θα δεις πιο θετικά τη ζωή σου και θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, πρόσεξε τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι το σημερινό βράδυ, γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε παρεξηγήσεις. Η σημερινή Δευτέρα είναι μια πολύ καλή μέρα για να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα που κάνεις εδώ και καιρό. Η σημερινή όψη σ’ επηρεάζει θετικά και σε παροτρύνει να ασχοληθείς εποικοδομητικά με όσα σ’ ευχαριστούν.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η επικοινωνία που θα έχεις με τον σύντροφό σου αυτή την Δευτέρα θα είναι σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και θα ξεκουραστείς αισθητά απ’ τις έννοιες που σε ταλαιπωρούν στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Αν δεν μπορείς ν’ ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, θα μπουν στη ζωή σου καινούργια άτομα, που θα ξυπνήσουν τον ερωτισμό σου και θα βρεις το κατάλληλο ταίρι που ήθελες. Φίλε Ταύρε, διανύεις μία περίοδο που οι αλλαγές θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να δείχνεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις και καλό θα είναι να μη δίνεις σημασία σ’ ό,τι ακούς, αν πρώτα δεν έχεις εξετάσει την εγκυρότητα τους. Οι ευκαιρίες που θα σού παρουσιαστούν θα είναι πολύ καλές, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Κάνε το πρόγραμμά σου κι η επιτυχία δε θα αργήσει να έρθει στην πόρτα σου.

 

Δίδυμος

Στην αισθηματική σου ζωή, μίλησε στον άνθρωπό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην υποκρίνεσαι πως όλα πάνε άψογα. Αν είσαι μόνος, βγες με καλούς φίλους και ασχολήσου με πράγματα που σε ευχαριστούν. Η γνωριμία που επιθυμείς δε θ’ αργήσει. Φίλε Δίδυμε, σήμερα νιώθεις αρκετά καλά για όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να επαναπαυτείς σ’ όσα έχεις καταφέρει. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος, αλλά με δυναμικότητα.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου απόφυγε κάθε συζήτηση που μπορεί να φέρει εντάσεις και προσπάθησε να περάσεις ένα χαλαρό βράδυ, απαλλαγμένος από κάθε άγχος κι ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος, αξιοποίησε την εύνοια της μέρας που σε φέρνει πιο κοντά σε μια νέα γνωριμία. Σήμερα θα διαπιστώσεις ότι διάφοροι τομείς της ζωής σου σ’ έχουν κουράσει αρκετά και θα έχεις τη διάθεση να πάρεις αποφάσεις γι’ αρκετές αλλαγές. Μπορείς να κάνεις κάποια σχέδια, που θα βελτιώσουν αυτά τα ζητήματα, αλλά με προσοχή, γιατί η όψη της ημέρας θα φέρει καθυστερήσεις και λάθη. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα σε προβληματίσουν πολύ και θα χρειαστεί ψυχραιμία στην αντιμετώπισή τους.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια νέα αρχή και να ξεχάσεις κάποια προβλήματα απ’ το παρελθόν, που σ’ απομακρύνουν απ’ το σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Αν είσαι μόνος, βγες από το σπίτι σου και πέρασε όμορφα με καλούς φίλους. Σήμερα ίσως χρειαστεί ν’ αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις ή κάποια σχέδια που κάνεις. Η όψη που πραγματοποιείται σήμερα αλλάζει τα δεδομένα σου και πρέπει να προσαρμοστείς, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα αν είσαι λίγο πιο ανοιχτός και διπλωμάτης.

 

Παρθένος

Στην αισθηματική σου ζωή θ’ ακούσεις σήμερα παράπονα από τον σύντροφό σου που νιώθει πως αδιαφορείς και παραμελείς τη σχέση σου. Σκέψου μήπως έχει δίκιο, πριν εκνευριστείς. Αν πάλι έχει βαρεθεί τη μοναξιά σου, βρες πάλι το χαμόγελό σου για να μπορέσεις να γοητεύσεις τ’ άτομο που θέλεις. Αρκετά γεγονότα που θα προκαλέσει η σημερινή Δευτέρα. Θα σπείρουν μέσα σου αμφιβολίες για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες επιχειρήματα και πείσε τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι και μην υποχωρείς τόσο εύκολα.

 

Ζυγός

Σήμερα φρόντισε να βρεις χρόνο για να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να τού δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα που σε προβληματίζουν. Μόνο έτσι θ’ αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και τους ανεπιθύμητους διαπληκτισμούς στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, είναι καιρός να δώσεις προτεραιότητα στην προσωπική σου ζωή και να βγεις με τους ανθρώπους που σ’ ενδιαφέρουν. Μην κλειστείς σπίτι σου απόψε. Καλό είναι σήμερα να μην αφήσεις ορισμένες καταστάσεις στην τύχη τους, γιατί χρειάζεται η δική σου παρέμβαση για να εξελιχθούν τα πράγματα καλά. Μπορείς, λοιπόν, να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις τα θέματα που σε προβληματίζουν. Άλλωστε, ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και θα τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο, ό,τι κι αν σου περάσει απ’ το μυαλό. Μόνο μη χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι! Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, για να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις που βρίσκονται σε λεπτή ισορροπία.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μειώσεις την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας. Αν είσαι μόνος, αυτή την περίοδο η γνωριμία που επιθυμείς δε θα αργήσει. Η διάθεσή σου σήμερα, δεν είναι και η καλύτερη. Διάφορες καθυστερήσεις, αλλά και παρεξηγήσεις σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και δημιουργούν εκνευρισμούς. Η μέρα είναι υπεύθυνη για πολλές ασυνεννοησίες, οπότε προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αλλά και τη θετική σου διάθεση.

 

Τοξότης

Στην αισθηματική σου ζωή είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε σειρά κάποια ζητήματα και να λύσεις μία και καλή κάποιες παρεξηγήσεις, που σ’ είχαν απομακρύνει από το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, σήμερα η επαφή σου με τους γύρω ευνοείται και καλό είναι να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες, γιατί δεν ξέρεις που μπορεί να κρύβεται το άλλο σου μισό. Η σημερινή Δευτέρα θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη για εσένα και οι υποχρεώσεις που έχεις θα αυξάνονται ώρα με την ώρα. Δείξε λοιπόν, την κατάλληλη ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι από κάποια ζητήματα που θα προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Γενικά σού χρειάζεται ένας καλός προγραμματισμός, ώστε να βρεις και λίγη ώρα για ξεκούραση, καθώς οι δυνάμεις σου αρχίζουν να σ’ εγκαταλείπουν.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, μη γίνεσαι ανταγωνιστικός με τον άνθρωπό σου και μη βλέπεις τη σχέση σου αρνητικά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί σήμερα να προκαλέσει προβλήματα. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, να ξέρεις ότι κάποια άτομα θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε τους μια ευκαιρία. Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα έχεις πολύ γκρίνια και θα παραπονιέσαι για όσα πηγαίνουν στραβά στη ζωή σου. Αυτό όμως δεν αρκεί για να τα διορθώσεις. Άφησε την γκρίνια λοιπόν και δες με σοβαρότητα τι δε σου κάνει. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και μην τα περιμένεις όλα να γίνουν με έναν μαγικό τρόπο.

 

Υδροχόος

Στην αισθηματική σου ζωή, το άγχος που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα, σ’ οδηγεί σ’ έντονες συζητήσεις με το σύντροφό σου και πρέπει να προσέξεις, για να μην οδηγηθείς σε τσακωμούς. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να ακούσεις αυτά που θέλει να σού πει. Γενικά, προσπάθησε να είσαι ανοιχτός και θετικός σ’ όσα έχει να σου προτείνει, γιατί θα είναι για το καλό της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος, σήμερα θα δεχτείς προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν, αλλά χρειάζεται προσοχή για να κάνεις τις σωστές επιλογές. Μην παρασύρεσαι από την πρώτη εντύπωση. Σήμερα ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια μυστικά και σχόλια που θα σου κάνουν εντύπωση, αλλά καλό είναι να μην πεις τη γνώμη σου. Κράτα ουδέτερη στάση και χρησιμοποίησε τη διπλωματικότητά σου, για να μη δημιουργηθούν εντάσεις με τα δικά σου πρόσωπα.

 

Ιχθύς

Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα δεν πάνε άσχημα. Σήμερα ενδεχομένως να έχεις κάποιες τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα αρνητικά μέσα στη σχέση σου αλλά όλα αυτά είναι παροδικά. Μη χάνεις λοιπόν την αισιοδοξία σου κι όλα θα εξελιχθούν όπως τα θέλεις. Αν είσαι μόνος, μπορείς να εκφράσεις διακριτικά το ενδιαφέρον σου και με λίγη ρομαντική διάθεση να πλησιάσεις τ’ άτομο που σε συγκινεί. Καλό είναι σήμερα να μην αφήσεις διάφορες καταστάσεις να σε ρίξουν και να σε καταβάλουν ψυχικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις απ’ αυτούς, όσες καθυστερήσεις ή αναποδιές κι αν προκύψουν. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί σήμερα να νιώσεις μία μικρή απογοήτευση για κάποια θέματα που θέλεις να τελειώνουν αλλά αυτά παραμένουν σε στασιμότητα και σε ανησυχούν. Κάνε υπομονή, γιατί πραγματικά είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά. Σε κάθε περίπτωση να είσαι θετικός και να κάνεις ό,τι καλύτερο περνάει απ’ το χέρι σου. Θα δεις ότι σύντομα θα δικαιωθείς.

Πηγή: MyAstro