Καρδιές καίει ο Πρωθυπουργός και συγκεκριμένα έχει κλέψει την καρδιά της Τριανταφυλλιάς μία εκ των παικτριών στο νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα που λέγεται «TV Queen». Σε μία στιγμή που οι παίκτριες συζητούσαν τα celebrities crush τους η Τριανταφυλλιά διστακτικά αποκάλυψε πως το όνομα αυτού που της αρέσει ξεκινάει από «Κ». Οι άλλες παίκτριες δεν άργησαν να αποκαλύψουν πως η συμπαίκτριά τους θαυμάζει για τα πολλά προσόντα του τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένα ευαίσθητο σημείο για μένα γιατί πραγματικά έχει μια ιδιαιτερότητα, έχει μια ισχύ… Και μου αρέσουν πάρα πολύ οι άντρες που έχουν μια ισχύ και μια τέτοια δύναμη. Μου αρέσουν τέτοιοι άντρες και θα ήθελα πάρα πολύ να τον γνωρίσω και να συζητήσουμε σε πράγματα της πολιτικής και εκτός πολιτικής» είπε στην προσωπική της συνέντευξη.

Οι συμπαίκτριες πάθανε ένα μικρό σοκ, γιατί αν μη τι άλλο μιλάμε για τον πρωθυπουργό της χώρας, αλλά όπως και να το κάνουμε γούστα είναι αυτά και η εξουσία σίγουρα για κάποιους είναι αφροδισιακό. Μάλιστα έπεσε και το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη στο τραπέζι με τους πιο σ3ξυ πολιτικούς αλλά η Τριανταφυλλιά επανέφερε σε τάξη την κουβέντα λέγοντας: «Και ο Κυριάκος είναι κούκλος, εντάξει;».

Δεν έμεινε η παίκτρια μόνο εκεί. Μας εξήγησε και αναλυτικά τί την τραβάει στο πρωθυπουργό και συγκεκριμένα είπε: «Και μπορώ να πω τι μου αρέσει στον Κυριάκο πιο χαρακτηριστικά. Το βλέμμα του, που κοιτάζει έντονα… Κυριάκο μου, αν με ακούς θα χαρώ πάρα πολύ και να κάνεις την έκπληξή σου εδώ στο TV Queen αλλά θέλω να σε γνωρίσω, να το ξέρεις, στο λέω με πολύ αγάπη».

Τα έχει τα τυχερά του ο Πρωθυπουργός.

 

Πηγή εικόνας: Reuters