%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%88%ce%b7-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%bf

Όπως σου έχουμε ήδη αναφέρει, μια έκλειψη μπορεί να σηματοδοτήσει από μια καθοριστική αλλαγή, μέχρι μια ενδοσκόπηση κι αλλαγή πεποιθήσεων κι αντιλήψεων. Πάντα μια έκλειψη δημιουργεί μια αναταραχή στην ατμόσφαιρα και επηρεάζει τις μετεωρολογικές και γεωφυσικές συνθήκες στον πλανήτη μας δημιουργώντας αστάθειες. Οπότε χρειάζεται ειδικά τις επόμενες μέρες, λίγη παραπάνω προσοχή κι έμφαση στο να βλέπουμε την ουσία των πραγμάτων, να είμαστε πιο υπομονετικοί με ό,τι συμβαίνει και να επιλέγουμε προσεκτικά με τι πορευόμαστε στο μέλλον.

Πώς όμως μια έκλειψη, επηρεάζει τ’ ερωτικά μας; Ποιοι είναι εκείνοι που θα δουν και πάλι τα ερωτικά τους, να έχουν μια ανανέωση και να ανοίγεται ένα νέο κομμάτι στη ζωή τους;

 

Κριός
Με μια έκλειψη Ηλίου που φέρνει ισχυρή ενέργεια στον τομέα της οικειότητάς σου, η επόμενη περίοδος είναι μια περίοδος ενδυνάμωσης και ανακάλυψης. Είναι καιρός να δουλέψεις για τον εαυτό σου, να αντιμετωπίσεις εξαρτήσεις και θέματα υποστήριξης και για να βελτιώσεις μια στενή σχέση. Χρησιμοποίησε τη θετική έκρηξη ενέργειας αυτής της έκλειψης για να επιλύσεις ζητήματα υποστήριξης ή συναισθηματικές εμπλοκές καθώς προχωράς. Σε ευθυγράμμιση με την Αφροδίτη αυτή η έκλειψη έχει να κάνει πολύ με το να τα πηγαίνεις καλά με τους άλλους και να απολαμβάνεις τον εαυτό σου με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. 

 

Ταύρος
Με μια έκλειψη Ηλίου που φέρνει ισχυρή ενέργεια στον τομέα των συνεργασιών σου είσαι σε ισχυρή θέση για νέα ξεκινήματα όσον αφορά στις στενές σχέσεις. Οι διαπραγματεύσεις κι οι σχέσεις τονίζονται τώρα και τις επόμενες εβδομάδες. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να ξεκινήσεις νέες σχέσεις ή να επαναπροσδιορίσεις τις υπάρχουσες με σημαντικούς τρόπους. Μια ισχυρότερη επίγνωση του ρόλου που παίζει κάποιος στη ζωή σου ή η ανάγκη για υποστήριξη και συντροφικότητα μπορεί να είναι στο επίκεντρο τώρα. Η χαρά, ο συμβιβασμός κι η ευγένεια είναι σημαντικά συστατικά στους στόχους ευτυχίας σου. 

 

Δίδυμοι
Η σημερινή έκλειψη Ηλίου προκαλεί μια ανανέωση στη ζωή σου την επόμενη περίοδο που σχετίζεται με την εργασία, την υγεία, τις συνήθειες και τις ρουτίνες. Προαναγγέλλει μια περίοδο κατά την οποία μπορείς να ξεκινήσεις με επιτυχία νέα προγράμματα διατροφής, υγιεινές ρουτίνες και ικανοποιητικά προγράμματα εργασίας ή να βελτιώσεις και να ανανεώσεις τα τρέχοντα. Τις επόμενες εβδομάδες θα είσαι σε θέση να φροντίσεις τις επιχειρήσεις, να χειριστείς λεπτομέρειες και να αυξήσεις την αποτελεσματικότητα. Αυτή η έκλειψη είναι ευθυγραμμισμένη με την Αφροδίτη και μπορεί να έχει να κάνει με το να ξεκινήσεις καινούρια πράγματα. 

 

Καρκίνος
Η σημερινή έκλειψη Ηλίου, θα επηρεάσει έντονα για την επόμενη περίοδο, εσένα και κάθε καρκινάκι στον τομέα του ρομαντισμού, της δημιουργικής έκφρασης, της ψυχαγωγίας, των παιδιών και των χόμπι. Γεγονότα που συμβαίνουν τώρα και τις επόμενες εβδομάδες σε προετοιμάζουν για νέα ξεκινήματα σε έναν ή περισσότερους από αυτούς τους τομείς της ζωή σου. Αυτή η έκλειψη θέτει ένα ξεχωριστό θέμα, καθώς επισημαίνονται οι ρομαντικές τάσεις, όπως και κάθε είδους εορταστικές, παιχνιδιάρικες και διασκεδαστικές προσπάθειες. Είναι μια μαγική στιγμή για να κυνηγήσεις τη χαρά σου. Μπορεί να υπάρξει μια νέα αρχή ή προσέγγιση σχετικά με την αγάπη, τον ρομαντισμό, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά, τη γονιμότητα, την ψυχαγωγία και την αναψυχή. 

 

Λέων

Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη, ανοίγει τον δρόμο για νέα ξεκινήματα που σχετίζονται κυρίως με την προσωπική σου ζωή ή τις συνθήκες και τις ρυθμίσεις διαβίωσης.Έτσι την επόμενη περίοδο θα αισθάνεσαι τυχερός, ερωτικός και γενικότερα «καινούριος». Ήρθε η ώρα να αξιολογήσεις τι μπορεί να σε εμπόδιζε από την ευημερία, που σχετίζεται κυρίως με την καριέρα και τη ζωή στο σπίτι. Αυτό το σετ έκλειψης που εκτείνεται από τον Οκτώβριο του 2021 έως το Νοέμβριο του 2023, είναι ισχυρό για την επίτευξη καλύτερης ισορροπίας μεταξύ εργασίας και σπιτιού. Με τη συγκεκριμένη έκλειψη στο επίκεντρο είναι στιγμή να αναλάβεις τη ζωή στο σπίτι σου, να δώσεις προσοχή σε θέματα ασφάλειας και να συνδεθείς με την οικογένεια και τα δικά σου συναισθήματα. 

 

 

Παρθένος

Η σημερινή έκλειψη Ηλίου ξεκινά έναν ευνοϊκό κύκλο για να γυρίσεις μια νέα σελίδα στις σπουδές, τις επικοινωνίες και τις διασυνδέσεις σου. Έρχεται σαν μια ισχυρή προτροπή για να βελτιώσεις τις επικοινωνίες σου. Είναι επίσης ισχυρή για να κάνεις νέες επαφές, να μάθεις νέα πράγματα και να εκφράζεσαι με νέους τρόπους. Θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι γίνεσαι πιο αποτελεσματική στην ανάπτυξη πνευματικών σχέσεων με άλλους ή γίνεται πιο εύκολο να συνδεθείς και να μετακινηθείς. Επίσης μπορεί να υπάρξει μια ισχυρή ώθηση για να αφήσεις ξεπερασμένες συμπεριφορές ή συνθήκες,  ώστε ο δρόμος να είναι καθαρός για νέα ξεκινήματα. 

 

Ζυγός
Η σημερινή έκλειψη Ηλίου συμβαίνει στον τομέα των πόρων σου και καθιστά αυτή την περίοδο κατάλληλη για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με προσωπικά οικονομικά, επαγγελματικά και πρακτικές υποθέσεις. Σ’ ένα άλλο επίπεδο αυτή είναι μια στιγμή για να καθιερωθείς, να ανακαλύψεις και να αναπτύξεις τα φυσικά σου ταλέντα και τους προσωπικούς πόρους σου. Η οικονομική σου κατάσταση, το εισόδημά σου ή οι ρυθμίσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια και την άνεση υπόκεινται σε βελτιώσεις, αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Αξιοσημείωτο γι’ αυτό το γεγονός είναι η ευθυγράμμιση της Αφροδίτης με την έκλειψη και οι σχέσεις, οι διαπραγματεύσεις και η διπλωματία μπορούν να συνδεθούν με την ευτυχία, την ενίσχυση της αίσθησης άνεσης, ευημερίας και ασφάλειας ή τη βελτίωση της κατάστασης των οικονομικών σου. 

 

Σκορπιός
Η σημερινή έκλειψη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και βοηθά να ανοίξει ο δρόμος για σημαντικές ατομικές αλλαγές το επόμενο διάστημα. Είναι καιρός να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου με κάποιο προσωπικό τρόπο όπως μια νέα εμφάνιση ή έναν καινούριο τρόπο έκφρασης και παρουσίασης. Βγες μπροστά καθώς γίνεσαι αντιληπτή και κάνεις ισχυρή εντύπωση στους άλλους. Ωστόσο αυτή η νέα ενέργεια μπορεί να προέρχεται από το αίσθημα ότι σε παρέβλεπαν. Οι συγκυρίες μπορούν να προκαλέσουν μια επανεξέταση της γενικής σου στάσης απέναντι στα νέα ξεκινήματα, τη γενναιότητα, τον ηγετικό ρόλο, την ανεξαρτησία και τους τρόπους με τους οποίους ενστικτωδώς υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου. 

 

Τοξότης
Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη ξεκινά μια περίοδο ανασκόπησης και επαναφόρτισης των πνευματικών ή συναισθηματικών σου μπαταριών. Εμφανίζεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο της ψυχικής υγείας, της ιδιωτικότητας και της αντανάκλασης. Είναι καιρός για απελευθέρωση, κάθαρση και θεραπεία. Αυτή η έκλειψη σε ενθαρρύνει να αφήσεις πίσω σου ορισμένα ξεπερασμένα εγχειρήματα ή καταστάσεις. Μπορεί να είναι μια περίοδος απόσυρσης και υποχώρησης με κοινωνική έννοια, αναζήτησης ψυχής και αναζήτησης συναισθηματικής ηρεμίας. 

 

Αιγόκερος
Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη δίνει έμφαση στη δημιουργία επαφών και στην προσέγγιση των άλλων, τις επόμενες εβδομάδες αλλά και μήνες. Γεγονότα και περιστάσεις ανοίγουν τον δρόμο για νέα ξεκινήματα που σχετίζονται κυρίως με το πώς ταιριάζεις με τους φίλους. Με αυτήν την έκλειψη που συμβαίνει στον κοινωνικό σου τομέα, αποκτάς πιο οξεία επίγνωση της θέσης σου στη ζωή μες στο πλαίσιο της ομάδας και όχι μέσω της εγωκεντρικής εστίασης. Στόχοι που περιλαμβάνουν τη δικτύωση, τη δημιουργία συνδέσεων με άλλους, την ένταξη ή την ενίσχυση των δεσμών σε ένα ομαδικό έργο ή δραστηριότητα και την καλλιέργεια καλής θέλησης είναι το επίκεντρο κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. 

 

Υδροχόος
Η σημερινή έκλειψη αυξάνει την επίγνωση και την ευαισθησία σου για τη θέση σου στην κοινωνία και τους επαγγελματικούς στόχους σου. Μπορεί να υπάρξουν συναισθήματα ενθουσιασμού ή ανησυχίας ανάλογα με τον τρόπο που χειρίζεσαι ή προκαλείς την αλλαγή, τα θέματα που περιβάλλουν την καριέρα, τη φήμη και την πορεία της ζωής σου. Αρχικά θα μπορούσες να αισθάνεσαι κολλημένος, αποκλεισμένος, υποτιμημένος ή αβέβαιος σαν άνθρωπος για το επόμενο βήμα σου. Από εδώ και πέρα ωστόσο είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να αναπτύξεις νέα επιχειρηματικά σχέδια και στόχους. 

 

Ιχθύς
Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη θα βοηθήσει τον επόμενο καιρό το πνεύμα σου να αναπτυχθεί, να εξερευνήσει και να επεκταθεί πέρα απ’ τις κανονικές εμπειρίες στη ζωή σου. Μπορεί να φέρει αναζωογονητικά γεγονότα που θα σε απομακρύνουν από τη ρουτίνα σου. Κάνεις ένα διάλειμμα από το παρελθόν και αυτό σε βοηθά να ανοίξεις τον δρόμο για μελλοντική ανάπτυξη και εξέλιξη. Μπορεί να υπάρχουν πιθανότητες να διευρύνεις τους ορίζοντές σου μέσω της εκπαίδευσης, της εμπειρίας ζωής ή της περιπέτειας. Οι αναδυόμενες ευκαιρίες για να δημοσιεύσεις ή να προωθήσεις τη δουλειά σου, να μοιραστείς τις ιδέες σου και να απολαύσεις εμπειρίες που διευρύνουν το μυαλό σου μπορεί να φανούν δυνατά.

Πηγή

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!