Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του αισθησιακές χορδές και υπάρχουν ορισμένα πράγματα στα οποία αποδεδειγμένα αρέσκεται, τα οποία και είναι οι κατάλληλοι οδηγοί για να μπορέσεις να το γοητεύσεις και να δώσεις διάρκεια στις επαφές σας. Έχει μεγάλη σημασία η πρώτη εντύπωση και οι συνθήκες υπό τις οποίες θα γίνει η γνωριμία. Η προσέγγιση υπόσχεται μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας αν γνωρίζουμε τι είναι αυτό που φέρνει καψούρα σε κάθε ζώδιο.

 

Κριός

Μπορείς να ιντριγκάρεις έναν Κριό με τα μάτια και θα δεις πως θα γοητευτεί. Του αρέσει το παιχνίδι της αναζήτησης και της έλξης, γι’ αυτό δώσε συνέχεια στο φλερτ σας και θα διαπιστώσεις πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Κινήσεις του τύπου «σε κοιτάω και δε σε κοιτάω», «μ’ ενδιαφέρεις μα ίσως και όχι», κατά κανόνα πιάνουν σε έναν Κριό. Ειδικά αν του δώσεις πάτημα να αναρωτηθεί και να μπει στη διαδικασία να διαπιστώσει τι πραγματικά ισχύει, το αποτέλεσμα δε θα είναι απογοητευτικό. Ο Κριός βαριέται εύκολα και για να μπορέσεις να  κρατήσεις το ενδιαφέρον του πρέπει να τον κρατάς στην τσίτα, ίσως με σκοτσέζικα ντους ή με άμεσες προτάσεις που στην πορεία θα γίνουν έμμεσες. Το θέμα είναι πως αν του τα δώσεις όλα στο πιάτο απ’ την αρχή, η ιστορία σας θα ‘χει κρατήσει λίγο.

 

Ταύρος

Ταΐσε στο στόμα έναν Ταύρο με τη φραουλίτσα που κρατάς και θα καταφέρεις να κάνεις μια πολύ καλή αρχή. Ο Ταύρος γοητεύεται απ’ τις αισθησιακές κινήσεις που κρύβουν ενδιαφέρον για το στομάχι του, την υγεία του, την ακεραιότητά του. Θέλει ειδικό συνδυασμό ερωτισμού και προστασίας, γι’ αυτό δείξ’ του πως πραγματικά τον νοιάζεσαι και θα σε βάλει αμέσως στην καρδιά του. Θέλει να το πάτε αργά κι αντιπαθεί τη βιασύνη και τις πράξεις που κρύβουν άγχος. Η ταχύτητα συνήθως τον αποσυντονίζει, νιώθει πως χάνει τη ροή της υπόθεσης. Τα ρομαντικά σκηνικά τραβούν την προσοχή του και αν βρει το περιβάλλον γοητευτικό και οικείο, μπήκε το νερό στ’ αυλάκι.

 

Δίδυμος

Τα λόγια ενεργοποιούν τις ερωτικές χορδές ενός Δίδυμου, όμως θέλει ιδιαίτερη προσοχή, γιατί συχνά πυκνά πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος. Οι κουβέντες που θα πεις για να τον ιντριγκάρεις πρέπει να είναι κατάλληλες, έξυπνες για να του κινήσουν το ενδιαφέρον, όμως όχι υπερβολικά έξυπνες, γιατί αν νιώσει πως η πνευματικότητά σου δεν είναι στα μέτρα του, θα λακίσει. Αγαπάει το μπούρου μπούρου και του αρέσει πολύ να παίζει με τις λέξεις, ιδίως όταν αφήνουν υπονοούμενα. Αν βρει ενδιαφέρον στη μεταξύ σας συνομιλία, δεν πρόκειται να αφήσει την κατάσταση στη μέση. Ένας Δίδυμος βρήκε μονοπάτι και πιθανότατα θα φτάσει ως το τέρμα.

 

Καρκίνος

Θέλεις να γοητεύσεις έναν Καρκίνο; Δείξ’ του πως έχεις άπλετο χρόνο και ενδιαφέρον να ασχοληθείς με την πάρτη του, με τον ψυχικό του κόσμο, τις σκέψεις του, τις ανασφάλειές του, και έχεις πιάσει την υπόθεση απ’ τα μαλλιά. Παίξε τον ρόλο του ψυχολόγου, εστίασε στον πόνο του, και θα σκέφτεται για βδομάδες τι είπες, πόσο τον άγγιξες, πώς τον κοίταξες. Ένας Καρκίνος γοητεύεται απ’ το ενδιαφέρον, την αγάπη, την κατανόηση και αν αισθανθεί ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί, να σου μιλήσει ανοιχτά και να ανοίξει την καρδιά του, το κέρδισες το παιχνίδι.

 

Λέων

Θα γοητευτεί ένας Λέοντας όταν καταλάβει πως κατάφερε να σε γοητεύσει, πως εντυπωσιάστηκες από την ύπαρξή του και απ’ τις ελκυστικές του κινήσεις. Κολακεύεται όταν αντιληφθεί πως σου τράβηξε το ενδιαφέρον η δυναμική προσωπικότητα και το στιλ του κι αυτό του εξάπτει τη φαντασία και τη διάθεση για φλερτ. Του αρέσει να παίρνει ο ίδιος πρωτοβουλίες, γιατί έτσι νιώθει πως έχει τον έλεγχο της κατάστασης. Τις πολύ δυναμικές προσωπικότητες μπορεί να τις δει με ανταγωνιστικό μάτι και να τις αμφισβητήσει, οπότε προσπάθησε να φέρεις το παιχνίδι στα μέτρα του, τουλάχιστον στις αρχές.

 

Παρθένος

Προσοχή, γιατί ένας Παρθένος τρομάζει και ξενερώνει εύκολα, ενώ διαγράφει ακόμα πιο εύκολα. Είτε τον έχεις γοητεύσει είτε όχι ακόμα, όλα θα παιχτούν στην προσέγγιση. Έχει μεγάλη σημασία το πώς θα τον πλησιάσεις και η ποιότητα της επικοινωνίας. Η επιτυχία της σχέσης σας βασίζεται στην ευγένεια, τον εκλεπτυσμένο τρόπο έκφρασης, την κατανόηση, τον σεβασμό. Αντιπαθεί τις εξυπνάδες, την ανωριμότητα, και το αποτυχημένο χιούμορ, ενώ αν εξαρχής δεν του τραβήξεις το ενδιαφέρον δύσκολα θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στο μεταξύ σας. Οπότε καλό θα ήταν να παίξεις όλα σου τα χαρτιά απ’ την πρώτη γνωριμία!

 

 

Ζυγός

Ο Ζυγός -όσο και να μη θέλει να το παραδεχτεί ή να το συνειδητοποιήσει-, το πρώτο πράγμα απ’ το οποίο γοητεύεται είναι το στιλ. Καμιά φορά προσπαθεί να πείσει ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό πως ο χαρακτήρας είναι αυτός που μετράει. Αγαπάει την οικειότητα, την άνεση, τη θερμή επικοινωνία, του αρέσει να δένεται και να αφήνεται. Θα γοητευτεί αν δει πως είσαι δοτικός χαρακτήρας, αν του προσφέρεις κάτι ή αν τον βοηθήσεις με οποιοδήποτε τρόπο. Τις περιμένει τις προτάσεις, οπότε μη φοβηθείς να πάρεις πρωτοβουλίες, γιατί έλκεται από δυναμικές προσωπικότητες και -κακά τα ψέματα- ψάχνει ένα στήριγμα.

 

Σκορπιός

Σε πρώτη φάση, ο Σκορπιός δε θέλει και πολλά. Τα δύσκολα θα εμφανιστούν στο στάδιο της κατάκτησης. Μπορείς εύκολα να τραβήξεις την προσοχή και το ενδιαφέρον του με μια αίσθηση ερωτική, μια πνοή μυστηρίου και με ξεκάθαρα υπονοούμενα. Κάρφωσέ τον με τα μάτια, δείξε πως μπορείς να στέκεσαι απέναντί του όλο το βράδυ και σίγουρα θα ‘χεις κερδίσει μια θέση στο μυαλό του. Ιδιαίτερη σημασία θα δώσει επίσης στο πού ακριβώς κοιτάζεις, στα σημεία του βολιδοσκοπείς, την ίδια στιγμή που εκείνος έχει ήδη επεξεργαστεί τα πάντα πάνω σου.

 

Τοξότης

Από κοινωνικά, πρόσχαρα, και χαρούμενα άτομα έλκεται ένας Τοξότης. Δεν μπορεί τη μιζέρια, τις βαριές σκέψεις και κυρίως δεν του αρέσει να λύνει γρίφους. Αν διαθέτεις ευχάριστο στιλ, αμεσότητα και χιούμορ, τον γοήτευσες. Αν κάθεσαι σε μια καρέκλα σταυροπόδι, μιλάς για οικονομικές δυσκολίες ή για τις κακοτυχίες της μέρας, μάλλον πήγε στη διπλανή παρέα κι ας του είναι τελείως άγνωστη. Τα σκοτσέζικα ντους δεν του αρέσουν, μιας και τα βαριέται, ενώ τα θεωρεί παιχνιδάκια δίχως νόημα. Είναι της άποψης πως όταν κάποιος θέλει κάτι το δείχνει και δεν αφήνει το θέμα σε εκκρεμότητα.

 

Αιγόκερως

Κράτα χαρτοφύλακα στο χέρι και θα τον γοητεύσεις τον Αιγόκερω. Ένα ντοσιέ, ένα μολυβί στο αφτί, ένα έντυπο μισθοδοσίας. Ούτε κι ο ίδιος μπορεί να εξηγήσει γιατί τον εξιτάρουν τόσο θέματα δουλειάς, τα οποία καταφέρνουν να τον τραβάνε σαν μαγνήτη. Από πλευράς χαρακτήρα περιμένει αμεσότητα, ξεκάθαρες κουβέντες και δει πως τον νοιάζεσαι. Αν δε σιγουρευτεί για τα αισθήματά σου δύσκολα θα κάνει κίνηση, γιατί η απόρριψη δεν είναι κι η καλύτερή του. Επομένως, πρέπει να κάνεις εσύ την πρώτη προσέγγιση, γιατί ο Αιγόκερως έχει μάθει να κινείται εκ του ασφαλούς.

 

Υδροχόος

Με πολλούς τρόπους μπορείς να γοητεύσεις έναν Υδροχόο, από τη χιουμοριστική φράση που θα πετάξεις μέχρι το φιλί που θα δώσεις στον σκύλο σου. Το σίγουρο είναι πως θα ξενερώσει αν δει εξουσιαστική διάθεση, νευρικότητα ή φλυαρία. Εύκολα και απρόβλεπτα μπορείς να τον κερδίσεις, αλλά το ίδιο εύκολα κι απρόβλεπτα μπορεί να τον χάσεις. Μαζί του συνήθως δεν ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι γιατί ούτε καν ο ίδιος ξέρει τι αισθάνεται. Ως ζώδιο του αέρα τ’ αφήνει συνήθως όλα να αιωρούνται, με αποτέλεσμα κι εσύ να πηγαίνεις όπου φυσά ο άνεμος. Οι γκριμάτσες στο πρόσωπό του και οι ερωτήσεις του μπορούν να σε καθοδηγήσουν.

 

Ιχθύς 

Κάτι από παραμύθι έχει ονειρευτεί ο Ιχθύς κι αυτό ακριβώς ψάχνει στην καθημερινότητά του. Ίσως ένα ρομαντικό φουστάνι, μια ιστορία με νεράιδες και ξωτικά, εκδηλώσεις αγάπης δίπλα στη θάλασσα για να κερδίσεις την προσοχή του. Απ’ τα πιο συναισθηματικά ζώδια, μιας και δεν αγαπάει την πραγματικότητα, αλλά την βρίσκει άνευ ενδιαφέροντος. Τα εκτιμά πολύ τα δάκρυα και τα χαρτομάντιλα αν τα δει στην τσάντα σου θα του κάνουν κλικ. Μίλα του ευγενικά, ήρεμα, ίσως ψιθυριστά, ακούμπησέ τον διακριτικά -σχεδόν ανεπαίσθητα-, και όλα θα πάνε μια χαρά.

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!