Οι Δίδυμοι δε φημίζονται για τη σταθερότητα στις ερωτικές τους σχέσεις. Σαν τις σβούρες, γυρνούν από ‘δω κι από ‘κει και φλερτάρουν ασύστολα, είτε είναι δεσμευμένοι είτε όχι κι επειδή στο μπλα-μπλα είναι μανούλες (άνετα πείθουν Εσκιμώο ν’ αγοράσει ψυγείο), οι επιτυχίες τους είναι πολλές. Η φρεσκάδα κι η νεανικότητα κάνει τον Δίδυμο ακαταμάχητο σε όποια ηλικία κι αν ανήκει και το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά μαζί του, αν δεν κάνεις σχέδια για αιώνια πίστη, αφοσίωση κι αποκλειστικότητα.

Επίσης, χαλιέται ιδιαίτερα, όταν του κάνουν σκηνικά ζήλιας, εξαιτίας του ότι αδυνατεί να καταλάβει γιατί θα πρέπει να κάνει ολόκληρη κουβέντα ή να τσακωθεί για κάτι τόσο χαζό. Είναι ερωτευμένος με τις λέξεις και τις ιδέες, οπότε βάλε το μυαλό να δουλεύει αν θες έρωτες με το πιο περίεργο ζώδιο του ωροσκοπίου. Εντυπωσιάζει σχεδόν τους πάντες κι έχει την αίσθηση ότι δεν έχει αρκετό χρόνο για να βιώσει όλα όσα θέλει.

Ως ζώδιο του αέρα, ο Δίδυμος ασχολείται με όλες τις πτυχές του μυαλού. Όπως και τα άλλα ζώδια του αέρα, ο Ζυγός κι ο Υδροχόος, χρειάζεται επίσης να χρησιμοποιεί το μυαλό του όχι μόνο για ιδέες, αλλά και για να εξερευνά τον κόσμο γύρω του. Ο Δίδυμος πρέπει να θέτει σύνθετες ερωτήσεις και να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται, διαφορετικά θα μείνει στάσιμος.

Αν λοιπόν το αντικείμενο του πόθου σου είναι κάποιος Δίδυμος, ιδού δέκα τρόποι για να τον κατακτήσεις κι ο Θεός βοηθός σου! 10 Tips για να κινήσεις το ενδιαφέρον ενός Δίδυμου:

 

 

1. Να είσαι επικοινωνιακός/ή και να έχεις δεκτικότητα στο να γνωρίζεις νέους ανθρώπους.

2. Δείξε του ότι δίνεις προσοχή σ’ αυτά που λέει (ακόμα κι αν δεν τον προλαβαίνεις).

3. Ανταλλάξτε φήμες ή κουτσομπολιά.

4. Εκθείασε τη γρήγορη αντίληψή του και ρώτησέ τον διάφορα που δε γνωρίζεις (και καλά).

5. Μην απαιτείς παραπάνω από όσα αβίαστα δίνει, γιατί και να θέλει περισσότερα, δε θα τα δώσει από πείσμα.

6. Μην παραπονιέσαι αν το κινητό του χτυπάει και μη ρωτάς κάθε τρεις και δύο πού στέλνει μήνυμα.

7. Κολάκεψε τη νεανικότητα και τη σπιρτάδα του.

8. Μην τον καθηλώνεις σ’ ένα μέρος (πάνω από δύο ώρες στο ίδιο μέρος θα τον κάνει να ψάχνει την έξοδο).

9. Πρόσεξε τις όποιες αναφορές σε παρελθούσες σχέσεις σου, γιατί του είναι χρήσιμες ως πληροφορία (που θα αξιοποιήσει ανάλογα).

10. Μην του θυμίσεις ότι άλλα έλεγε χθες κι άλλα σήμερα (θα τα φέρει τούμπα και θα σε βγάλει και τρελό).

11. Ο προσωπικός του χώρος κι η ποικιλομορφία της σχέσης είναι ζωτικής σημασίας για να διατηρηθεί. Κάνε του έκπληξη με χειρόγραφα μηνύματα ή μικρά δώρα, απολαύστε κοινές δραστηριότητες.

12. Μην προκαταβάλλεσαι απέναντί του, είναι ο τέλειος τρόπος για να σου γυρίσει την πλάτη, γιατί έχει μάθει όλοι να υποθέτουν το χειρότερο γι’ αυτόν χωρίς να το αξίζει.

13. Μη μιζεριάζεις για όσα σας πάνε στραβά, ο Δίδυμος είναι άνθρωπος που τρέφεται από την κακοτυχία και τη μετατρέπει σε δύναμη, οπότε αυτό ζητάει κι από το ταίρι του.

 

Πηγή

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!