Δεν υπάρχουν δύο άνθρωποι στον κόσμο που να είναι ίδιοι. Ακόμα κι αν μερικές φορές νιώθουμε ότι έχουμε γίνει αντίγραφο του καλύτερου φίλου ή του συντρόφου μας. Έχουμε διαφορετικές προσωπικότητες και σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε, αγαπάμε και μισούμε πολύ διαφορετικά. Έτσι, κάθε ζώδιο έχει μερικά χαρακτηριστικά όσον αφορά στις σχέσεις. Αν θέλετε να ξέρετε λοιπόν πώς θα δας δείξει το ταίρι σας ενδιαφέρον, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο ζώδιό του.

 

Kριός

Οι Κριοί ερωτεύονται μόνο ανθρώπους που τους παρακινούν να γίνουν καλύτεροι στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή. Αν ο Κριός σας ερωτευτεί, θα σας κάνει κομπλιμέντα και θα σας δείχνει όλη μέρα πόσο όμορφους και έξυπνους σας βρίσκει. Θα θέλει να εκφράσει ότι σε θαυμάζει και ότι ξέρει ότι θα αλλάξεις τη ζωή του. Και όταν αυτό έρχεται για κάποιον τόσο περήφανο όσο ο Κριός, να ξέρεις ότι τον έχεις γαντζώσει.

 

Ταύρος

Ο Ταύρος ονειρεύεται να βρει την αγάπη από τότε που έμαθε την έννοια της λέξης. Έτσι, συνήθως εκείνη έρχεται πολύ νωρίς στη ζωή του. Δεν του αρέσουν οι πειραματισμοί. Όταν οι Ταύροι ερωτεύονται είναι πιστοί μέχρι το κόκαλο. Αποφεύγουν όλους τους άλλους στη ζωή τους και περνούν κάθε στιγμή της ημέρας τους με τους συντρόφους τους. Αν ο Ταύρος είναι κτητικός και ζηλιάρης όταν πρόκειται για εσάς, σας αγαπάει.

 

Δίδυμος

Δε θα μπορούσε να υπάρχει κανείς πιο στοργικός από έναν ερωτευμένο Δίδυμο. Θα σου δανείσει τον ώμο του όταν πρέπει να κλάψεις, θα ακούσει τα παραληρήματά σου, θα σε μαγειρέψει τα αγαπημένα σου γεύματα και θα σου ευχηθεί μια υπέροχη μέρα. Αν ένας Δίδυμος σ’ αγαπά, θα θεωρήσει ιερό καθήκον του να σε προστατεύσει από κάθε τι κακό σ’ αυτόν τον κόσμο.

 

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, γι’ αυτό είναι πάντα στα όριά τους όταν πρόκειται για την αγάπη. Αν συνειδητοποιήσουν ότι σας ερωτεύονται, θα γίνουν αμήχανοι και θα περπατούν σε «καρφιά» γύρω σας. Η επόμενη ένδειξη ότι σας έχουν ερωτευτεί θα είναι η στοργή που θα προσπαθήσουν να σας χαρίσουν. Θα ζητωκραυγάζουν για εσάς και θα σας υποστηρίζουν στα εύκολα και στα δύσκολα.

 

Λέων

Οι Λέοντες είναι πολύ εκφραστικοί. Αν είναι ερωτευμένοι μαζί σας, θα σας το πουν. Δεν υπάρχει καμία διάθεση για προσποίηση όταν πρόκειται για το συγκεκριμένο ζώδιο της φωτιάς. Ένας ερωτευμένος Λέων δε θα διστάσει ποτέ να δηλώσει την αγάπη του για εσάς σ’ όλους. Περιμένετε ο Λέοντας να ανεβάσει ερωτικά τραγούδια για εσάς στα κοινωνικά του δίκτυα και να σας παρουσιάσει ως σύντροφό του μπροστά στους φίλους και την οικογένειά του.

 

 

Παρθένος

Οι Παρθένοι θα σε κερδίσουν με την ομαλότητά τους -είναι smooth, πώς το λένε; Το συγκεκριμένο ζώδιο θα σε παρασύρει από τα πόδια πριν καν προλάβεις να συνειδητοποιήσεις ότι σε φλερτάρει. Θα εμφανιστούν στο σπίτι σας στις 2 τα ξημερώματα με παγωτό. Θα σας φτιάξουν mixtapes, θα παραγγείλουν φαγητό στο σπίτι σας και θα σας κάνουν κράτηση σ’ ένα εστιατόριο που θέλετε πολύ να φάτε. Οι Παρθένοι τείνουν να είναι too much με την καλή έννοια όταν πρόκειται για την αγάπη.

 

Ζυγός

Ο Ζυγός ξέρομαι όλοι πώς είναι στα ερωτικά του, είναι συναισθηματικός, ευάλωτος και το μισεί. Έτσι, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τα συναισθήματά του, για το μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα. Πώς καταλαβαίνεις λοιπόν πότε ένας Ζυγός είναι ερωτευμένος μαζί σου; Ενεργοποιεί τον μετρητή γοητείας φυσικά. Ο Ζυγός θα σε φλερτάρει ξεδιάντροπα και ακατάπαυστα μέχρι να καταλάβεις το υπονοούμενο και να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση.

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα πάρει τον χρόνο του για ν’ ανοιχθεί, επειδή είναι πολύ επιφυλακτικό άτομο. Δεν εμπιστεύεται εύκολα και μπορεί να είναι πολύ αινιγματικός σχετικά με τα αληθινά του συναισθήματα. Αλλά όταν ένας Σκορπιός είναι ερωτευμένος, θα θέλει να κάνει εξαιρετικά πολλά πράγματα για σένα. Θα κανονίσει τα πιο ρομαντικά ραντεβού για δείπνο, θα σου αγοράσζει λουλούδια κάθε μέρα και θα σου πάρει εκείνο το ρούχο που έχεις βάλει στο μάτι.

 

Τοξότης

Οι Τοξότες δεν πιστεύουν πραγματικά στις δεσμεύσεις. Έτσι, αν τους καταφέρατε να κάνουν σχέση μαζί σας, αυτό από μόνο του θα είναι μεγάλη απόδειξη. Αυτό το ζώδιο νιώθει συχνά παγιδευμένο στις σχέσεις, οπότε μην αισθάνεστε άσχημα αν θέλουν λίγο χώρο. Αν ένας Τοξότης σας αγαπάει πραγματικά, θα είναι εκείνος που θα πάρει την πρωτοβουλία. Θα σας ζητήσει να βγείτε ραντεβού και θα σας κρατάει το χέρι καθ’ όλη τη διάρκεια. Και αν σας ζητήσει να κάνετε κάτι τρελό και περιπετειώδες, τότε είναι που θα ξέρετε σίγουρα ότι είναι δικός σας.

 

Αιγόκερως

Ένας ερωτευμένος Αιγόκερως θα θέλει να περνάει κάθε στιγμή που είναι ξύπνιος με τον εραστή του. Δεν μπορεί να χορτάσει ποτέ τον συντρόφό του και δε θα μπορέσει ποτέ να βρει κάποιο ελάττωμα σε αυτόν. Οι Αιγόκεροι απολαμβάνουν να μιλάνε με τους συντρόφους τους για ώρες ολόκληρες. Ακόμα κι αν έχει περάσει 6-7 ώρες σε μια διαδρομή με τον άνθρωπό του, ο Αιγόκερως θα αισθανθεί ότι του λείπει το ταίρι τη στιγμή που θα φύγει. Αν σ’ αγαπάει όντως, θα είσαι νούμερο ένα στις προτεραιότητές του.

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι περήφανος και υπερόπτης. Πιστεύει ότι είναι το πιο γαμ*** ον που πάτησε ποτέ το πόδι του στη γη. Αν όμως ο Υδροχόος σας ερωτευτεί, θα σας θεωρήσει σύντροφό του με όλη τη σημασία της λέξης. Θα σέβεται τις συμβουλές σου και θα τις εφαρμόζει πραγματικά στη ζωή. Θα ενδιαφέρεται για τη γνώμη σου -κάτι που δε συνηθίζει να κάνει- και σε κάθε θέμα, θα θέλει να σε συμπεριλάβει στη μικρή του φούσκα. Τότε είναι που θα καταλάβεις ότι τον έχεις ξετρελάνει.

 

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι αθεράπευτα ρομαντικός. Αν είναι ερωτευμένοι μαζί σου, δεν υπάρχει περίπτωση να σας το κρύψει. Θα σου μεταφέρει την αγάπη του μέσα από διάφορες χειρονομίες -πολύ τρυφερές και καμιά φορά μελό. Αλλά είναι αυτονόητο ότι η αγαπημένη χειρονομία των Ιχθύων είναι το άγγιγμα. Οι Ιχθύες θα σας αγκαλιάσουν, θα σας χαϊδέψουν και θα σας σπρώχνουν συνεχώς να κρατήσετε το χέρι τους. Θα θέλουν επίσης να κοιμάστε μαζί κάθε βράδυ.

Πηγή