Αrticle of the day: Δες εδώ το πρώτο άρθο της νέας pillowfighter Ειρήνης Αγρίτη!

%ce%bd%ce%be%ce%bf%ce%be%ce%bd%ce%bd

Ανάδρομος Ερμής 30 Μαϊου έως 22 Ιουνίου 2021

( 24°-16°Διδύμου)

 

Ο Ερμής από το ζώδιο που είναι και κυβερνήτης, δηλαδή το ζώδιο των Διδύμων αναμένεται να κινηθεί φαινομενικά ανάδρομος την περίοδο από τις 30/5 έως τις 22/6 2021. Καλό είναι να σημειώσουμε ότι το διάστημα από τις 11-30 Μαΐου όπου θα κινείται σε ορθή φορά στο ζώδιο των Διδύμων, θα περάσει από τις μοίρες που θα κινείται στη συνέχεια ανάδρομος, επομένως συζητήσεις, σκέψεις, αποφάσεις, συμφωνίες που θα τεθούν αυτή την περίοδο στο τραπέζι των συζητήσεων, θα αναθεωρηθούν ή θα περάσουν από μια επαναξιολόγηση την περίοδο της αναδρομής του. Επιπλέον, από τις 22 Ιουνίου που επιστρέφει σε ορθή φορά, έως και τις 7 Ιουλίου θα είναι σε σκιά δηλαδή θα κινείται στις μοίρες που ήταν και φαινομενικά ανάδρομος, καλούμαστε να βρούμε λύσεις, σε ζητήματα που μας απασχόλησαν στην περίοδο της αναδρομής του.

 

 

Τα μπερδέματα, οι καθυστερήσεις και οι συγχύσεις της περιόδου αφορούν κατά κύριο λόγο τις μεταφορές, τις μετακινήσεις, το μεταφορικό μέσο, την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, τις συμφωνίες. Όπως πάντα φροντίζουμε αυτή την περίοδο πολύ παραπάνω το μεταφορικό μέσο, δείχνουμε περισσότερη προσοχή στις μετακινήσεις μας, δεν υπογράφουμε σημαντικά έγγραφα ή δε δεσμευόμαστε επί της ουσίας με νέες συμφωνίες που είναι σημαντικές. Το επικοινωνιακό χάος θα είναι έκδηλο, ενώ χαρακτηριστικές θα είναι και οι γκάφες που θα βγάλουν στην επιφάνεια πληροφορίες που ήταν καλά κρυμμένες. Η κλίμακα του άγχους θα είναι αρκετά τονισμένη λόγω της πολυπλοκότητας των σκέψεων.

Μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να δείξουμε κοντά στις 5 Ιουνίου όπου ο Ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς (23η μοίρα)! Το θολωμένο μυαλό, η μπερδεμένη σκέψη, τα ψέματα, οι παρανοήσεις, οι απροσεξίες και οι πλάνες θα είναι ικανές να μας κάνουν κουβάρι εκείνη την περίοδο! Προσοχή ωστόσο χρειάζεται να δείξουμε και σε βλάβες μηχανημάτων (π.χ. ψυγείο, πλυντήριο)! Η επιρροή αυτής της όψης θα είναι πιο αισθητή για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου και για όσους έχουν προσωπικό πλανήτη κοντά στην 23η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Και επειδή το καλοκαιράκι ξεκινά, θυμηθείτε ότι αυτό το διάστημα χρειάζεται μεγάλη προσοχή στον προγραμματισμό ταξιδίων, ή ακόμα και στις αποδράσεις που θα γίνουν αυτή την περίοδο.

 

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από τον ανάδρομο Ερμή στους Διδυμους:

Αν κι η επιρροή είναι πάντα ευδιάκριτη σε όλους μας, οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου και 3ου δεκαημέρου αναμένεται να ταλαιπωρηθούν περισσότερο στις επικοινωνιακές τους δραστηριότητες.

 

Υπόθεση ερωτική επανασύνδεση:

Οι Δίδυμοι, Τοξότες αλλά και οι Υδροχόοι του 2ου και 3ου δεκαημέρου αναμένεται αυτό τον καιρό να έχουν ευκαιρίες για μια επανασύνδεση. Την προσοχή σας ωστόσο οι Δίδυμοι-Τοξότες του 3ου δεκαημέρου, γιατί οποιαδήποτε απόφαση επανασύνδεσης θα σας μπερδέψει και οι εξελίξεις δε θα είναι αυτές που προσδοκούσατε.

 

Προσοχή στην οικονομική διαχείριση :

Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί 2ου και 3ου δεκαημέρου.

 

Προσοχή στα επαγγελματικά λάθη:

Οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι του 2ου και 3ου δεκαημέρου.

 

Πηγή