pakiakioastra

Αυτό το διήμερο θα ευνοήσει απόλυτα τα αισθηματικά μας. Η επικοινωνιακή μας δεινότητα, αλλά κι η πρωτοτυπία θα ενισχυθούν, θα γίνουμε πιο πνευματώδεις, ενώ θα έχουμε και τη διάθεση να συμπαρασταθούμε στους άλλους σε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Από την άλλη βέβαια, οι όψεις του Σαββάτου μπορεί να κάνουν κάπως απότομη τη συμπεριφορά μας, ενώ δεν αποκλείεται να βάλουν κι εμπόδια στην επικοινωνία μας. Κατά τ’  άλλα, η Κυριακή ενισχύει τον αυθορμητισμό, όχι πάντα με θετικά αποτελέσματα, αφού δρούμε χωρίς να σκεφτούμε. Η ανυπομονησία παίρνει το πάνω χέρι κι εδώ είναι που θα πρέπει να κάνουμε μια στάση για να εξετάσουμε πιο διεξοδικά τις ενέργειες που σκοπεύουμε να κάνουμε ώστε να μη βρεθούμε εκτεθειμένοι.

 

Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο για σένα αγαπημένε μου Κριέ, θα είναι γεμάτο αντιφατικά συναισθήματα. Το Σάββατο, η αυτοπεποίθησή σου κι η γοητεία σου θα είναι στα ύψη, το ίδιο κι ο αισθησιασμός σου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι λάμπεις κυριολεκτικά, είσαι η ψυχή της παρέας κι όλοι διεκδικούν τη συντροφιά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου όμως, μην παρασυρθείς από τον φιλικό σου κύκλο και παραμερίσεις το ταίρι σου, γιατί θα έχεις γκρίνιες. Αν όμως καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες, είναι σίγουρο ότι το σαββατόβραδό σου προβλέπεται άκρως αισθησιακό και παθιασμένο.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σ’ εσένα που είσαι αδέσμευτος, αφού θα βγεις, θα διασκεδάσεις με τους φίλους σου και θα φλερτάρεις αβασάνιστα με τις στρατιές των θαυμαστών που θα σε προσεγγίζουν. Ευχαριστήσου το, γιατί την Κυριακή μπορεί να χάσεις λίγη από την εξωστρέφεια του σαββατόβραδου και να θελήσεις να απομονωθείς.

 

Ταύρος

Αυτό το σαββατοκύριακο αγαπημένε μου Ταύρε, θα σ’ απασχολήσει κυρίως η επαγγελματική σου ζωή κι η καριέρα σου, γεγονός που θ’ αφήσει τα αισθηματικά σου σε δεύτερη μοίρα. Βέβαια, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, το ταίρι σου ενδεχομένως να σου φανεί χρήσιμο, καθώς θα βελτιώσει την εικόνα που θέλεις να προβάλεις στη δουλειά ή σε κάποια κοινωνική εκδήλωση που σχετίζεται μ’ αυτή. Φρόντισε ωστόσο να μην το κάνεις να νοιώσει πως το χρησιμοποιείς για ν’ ανέβεις επαγγελματικά, γιατί μετά θα έχεις γκρίνιες.

Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μέσα στον χώρο της δουλειάς μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία με κάποιο άτομο κύρους, όμως πρόσεξε, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ευτυχώς, η Κυριακή φέρνει την προσωπική σου ζωή και πάλι στο προσκήνιο. Ο αισθησιασμός κι η libido σου ανεβαίνουν στα ύψη κι έτσι σίγουρα θα βρεις χρόνο για να συναντήσεις το ταίρι σου και να περάσετε καυτές στιγμές μαζί. Αν είσαι μόνος και πάλι ο φιλικός σου κύκλος θα παίξει σημαντικό ρόλο, αφού μέσα απ’ αυτόν θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

 

Δίδυμος

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον για σένα αγαπημένε μου Δίδυμε. Ειδικά το Σάββατο, η ενεργητικότητά σου θα είναι ανεξάντλητη και δεν πρόκειται να μείνεις στιγμή κλεισμένος σπίτι. Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις μια υπέροχη μέρα με το ταίρι σου αλλά και με κοινούς φίλους, γεμάτη διασκέδαση, επικοινωνία κι αισιοδοξία, που μάλιστα θα κλείσει με πολύ πάθος, αφού με τον ερωτισμό που σε διακρίνει το κρεβάτι σας θα πάρει φωτιά.

Αντίστοιχα, εσύ που είσαι αδέσμευτος, εκπέμπεις, ακτινοβολείς και γοητεύεις όποιο άτομο βρεθεί στον δρόμο σου. Εκμεταλλεύσου το πλανητικό σκηνικό λοιπόν, για να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου και πού ξέρεις, αυτή η μέρα μπορεί να είναι η αρχή μιας μεγάλης σχέσης. Βεβαίως, καλό θα είναι να προσέξεις λίγο τις δύσκολες όψεις του Σαββάτου, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι, καθώς ιδιαίτερα την Κυριακή, η συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους ίσως και να μην είναι κι η καλύτερη, γεγονός που θα προκαλέσει εντάσεις.

 

 

Καρκίνος

Δε θα σου κρύψω Καρκίνε μου, ότι το σαββατοκύριακό σου δεν ξεκινά και με τις καλύτερες συνθήκες. Το Σάββατο ενισχύει την ευαισθησία σου και την ανασφάλειά σου στον αισθηματικό τομέα, είτε είσαι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος. Τώρα, το έντονο συναίσθημά σου παίρνει το πάνω χέρι και σε κάνει ακόμα πιο καχύποπτο με το ταίρι σου, ενώ βγάζεις και μια κτητική διάθεση που μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις.

Ωστόσο, να ξέρεις πως η γοητεία σου εξακολουθεί να είναι έντονη κι αν καταφέρεις να τιθασέψεις τις αρνητικές σκέψεις, έχεις όλα τα φόντα να περάσεις ένα αισθησιακό σαββατόβραδο στην αγκαλιά του συντρόφου σου, που θα σε βοηθήσει ν’ ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου. Και μην ξεχνάς ότι την Κυριακή όλα αλλάζουν κι η διάθεση σου βελτιώνεται άμεσα. Κι αυτό να το θυμάσαι κυρίως εσύ που είσαι αδέσμευτος, καθώς η γοητεία σου θα φέρει άφθονα φλερτ και νέες γνωριμίες. Κι αν ήδη υπάρχει κάποιο άτομο που σ’ ενδιαφέρει, μη διστάσεις να το πλησιάσεις με τον γνωστό σου αισθησιασμό και να το κατακτήσεις.

 

Λέων

Για σένα, αγαπημένε μου Λέοντα, αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι καυτό, από την αρχή μέχρι το τέλος του. Η κοινωνικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο όπως επίσης κι η γοητεία σου. Αν είσαι αδέσμευτος, καταφέρνεις να έλξεις γύρω σου πλήθος υποψήφιων συντρόφων, ενώ κι εσύ νιώθεις έτοιμος να προχωρήσεις σε μια δέσμευση, αφήνοντας στο παρελθόν την εργένικη ζωή. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις πλέον είναι να κάνεις τη σωστή επιλογή, γιατί πρέπει να σε προειδοποιήσω ότι αυτή η επιλογή μπορεί να σε συνοδεύει για πολύ-πολύ καιρό.

Όσο για σένα που ήδη ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου αλλά και με κοινούς φίλους, να διασκεδάσετε και να ανανεώσετε την αγάπη σας. Άλλωστε, το Σάββατο ενισχύει τον αυθορμητισμό, ενώ φέρνει κι έντονο αισθησιασμό, κάνοντας το κρεβάτι σας να παίρνει φωτιά. Η Κυριακή σε κάνει πιο εσωστρεφή, αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί σου προκαλεί παράλληλα και μια ερωτική ένταση, που θα κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο.

 

Παρθένος

Αγαπημένε μου Παρθένε, αυτό το Σάββατο μάλλον δε θα είναι και το πιο ερωτικό που έχεις ζήσει, αφού θα φέρει σε πρώτο πλάνο κάποια επαγγελματικά θέματα που πιέζουν για επίλυση. Έτσι, κατά πάσα πιθανότητα δε θα έχεις χρόνο ν’ ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου, γεγονός που είναι εντάξει αν είσαι ελεύθερος κι ωραίος. Αν όμως έχεις ταίρι, μάλλον θα σου κάνει παράπονα και θα πρέπει να υποστείς την γκρίνια του.

Μη στενοχωριέσαι όμως, γιατί την Κυριακή θα μπορέσεις να επανορθώσεις πλήρως. Ο συναισθηματισμός σου θ’ ανέβει στα ύψη, ενώ η ανάγκη σου για τρυφερότητα και ρομαντισμό θα σε ρίξει στην αγκαλιά του. Το βράδυ της Κυριακής προβλέπεται παθιασμένο και καυτό. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, με την κοινωνικότητα και τη γοητεία που θα σε διακρίνει, θα έλκεις γύρω σου τους θαυμαστές σαν μαγνήτης. Οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν από παντού. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να κάνεις τη σωστή επιλογή, γιατί το πρόσωπο που θα διαλέξεις θα σε συντροφεύει για πολύ καιρό.

 

Πόσο ασφαλής νιώθεις στη σχέση σου;

Απάντησε 100 ερωτήσεις στο ψυχολογικό μας τεστ και μάθε!

 

Ζυγός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκινά το σαββατοκύριακό σου αγαπημένε μου Ζυγέ. Η μόνη επιθυμία που έχεις είναι να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις -είτε έχεις σχέση είτε όχι- και θα τα καταφέρεις -το Σάββατο τουλάχιστον- με το πλανητικό σκηνικό να σε πριμοδοτεί. Βεβαίως, αν είσαι δεσμευμένος μπορεί να διχαστείς, γιατί θα θέλεις να περάσεις χρόνο και με το ταίρι σου αλλά και με τους φίλους σου. Ποιος είπε όμως πως δεν μπορείς να τα συνδυάσεις όλα;

Όσο για σένα που είσαι μόνος, ποιος σε πιάνει. Με τη γοητεία σου και τον αισθησιασμό σου στα ύψη, τα φλερτ θα είναι άφθονα. Δεν έχεις παρά να κάνεις την καλύτερη επιλογή κι είναι σίγουρο ότι θα περάσεις κι εσύ τέλεια. Την Κυριακή βεβαίως, το σκηνικό αλλάζει κάπως, οπότε πρόσεξε. Κράτα χαμηλό προφίλ κι απόφυγε τις εντάσεις για να μη σου βγει το σαββατόβραδο ξινό.

 

Σκορπιός

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, αυτό το σαββατοκύριακο το συναίσθημά σου θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο, η ευαισθησία σου θα είναι εμφανής κι ίσως να νιώθεις ευάλωτος. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν, αν ανήκεις στους τυχερούς δεσμευμένους Σκορπιούς, είναι να το περάσεις αγκαλιά με το ταίρι σου, που μπορεί να κατευνάσει τις ανασφάλειές σου και να σε χαλαρώσει. Άσε που μπορείς ν’ αξιοποιήσεις το σαββατόβραδο για να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο για δυο, καταλήγοντας σ’ ένα παθιασμένο κρεβάτι που θ’ απολαύσετε κι οι δυο.

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος να ξέρεις πως αυτή η ευαισθησία σου σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό. Αξιοποίησε τη γοητεία σου για να κατακτήσεις όποιο άτομο σου κάνει κλικ, αλλά μη βιαστείς να δεσμευτείς, άσε την όποια σχέση προκύψει τώρα να εξελιχθεί με τους δικούς της ρυθμούς. Άλλωστε την Κυριακή, ό,τι κατάφερες μες στο Σάββατο -είτε με μια νέα γνωριμία είτε με κάποιο πρόσωπο που ήδη σ’ ενδιαφέρει- θα μπορέσεις να το σταθεροποιήσεις και να το βάλεις στη ζωή σου με ομαλό τρόπο.

 

Τοξότης

Αγαπημένε μου Τοξότη, αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδιαίτερα κοινωνικό κι επικοινωνιακό. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, η ακτινοβολία σου είναι έντονη, τα φλερτ προκύπτουν από εκεί που δεν τα περιμένεις και με το επικοινωνιακό σου χάρισμα μπορείς να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο μάτι. Οι όψεις του σαββατοκύριακου ενδεχομένως να σου προκαλέσουν έναν εκνευρισμό που μπορεί να τον μεταδόσεις και σε μια νέα γνωριμία, βγάζοντας την εικόνα του γκρινιάρη ή της γκρινιάρας που δε σου πάει καθόλου.

Όσο για σένα που είσαι δεσμευμένος, αυτό το σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να επικοινωνήσεις βαθιά κι ουσιαστικά με το ταίρι σου. Αν το θέλετε κι οι δυο μπορείτε να λύσετε όποιο θέμα μπορεί να προέκυψε τις προηγούμενες μέρες και να κάνετε μια νέα αρχή στη σχέση σας στο κρεβάτι, που ειδικά την Κυριακή φαίνεται να παίρνει φωτιά. Απόλαυσέ το.

 

Αιγόκερως

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, αυτό το σαββατοκύριακο θα σε απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα βάλεις τα χρήματα σε προτεραιότητα -είτε αυτά που κερδίζεις είτε αυτά που ξοδεύεις- και στην καλύτερη περίπτωση θ’ αφήσεις το ταίρι σου παραπονεμένο, ενώ στη χειρότερη θα προκύψουν καυγάδες, αφού εκείνο θα θέλει να βγείτε και να διασκεδάσετε, όμως εσένα θα σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου και θα θέλεις να μείνεις μέσα. Αν θέλεις να κρατήσεις μια ισορροπία και ν’ αποφύγεις τα προβλήματα, καλύτερα να μην του χαλάσεις το χατίρι για να μη χαλάσει κι εκείνο το δικό σου και σε κάνει να νοιώσεις συναισθηματική ανασφάλεια εκτός από οικονομική.

Ευτυχώς που η Κυριακή ενισχύει την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά σου κι επιτέλους σε βγάζει από το καβούκι σου. Το ίδιο ισχύει και για σένα που δεν έχεις ταίρι. Το βράδυ της Κυριακής προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καθώς κάποιες νέες γνωριμίες προκύπτουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και σ’ ενθουσιάζουν.

 

Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται άκρως αισθησιακό για σένα αγαπημένε μου Υδροχόε. Και βεβαίως, αυτό ισχύει είτε έχεις σχέση είτε όχι, αφού στη δεύτερη περίπτωση οι θαυμαστές θα κάνουν ουρά πίσω σου, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Εδώ βεβαίως, ελλοχεύει ο κίνδυνος να το πάρεις πάνω σου, να τους κοιτάζεις όλους αφ’ υψηλού και να μη σου κάνει κανείς από όσους σε πλησιάζουν, με αποτέλεσμα τελικά να κοιμηθείς στο τέλος μόνος. Γι’ αυτό πρόσεξε. Άσε τη γοητεία σου να δουλέψει, αλλά μη βάζεις τον πήχη πολύ ψηλά και μην απορρίπτεις κάποια άτομα χωρίς να τους ρίξεις μια δεύτερη ματιά.

Λίγο πολύ το ίδιο ισχύει και για σένα που έχεις σχέση. Μπορείς να βάλεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου πάνω απ’ όλα, αγνοώντας επιδεικτικά το ταίρι σου. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Εκείνο θα βρει τον τρόπο να σε κάνει να το προσέξεις και μάλλον με τρόπο που δε θα σου αρέσει. Από την άλλη, αν αποφασίσεις να του δώσεις τη σημασία που του αξίζει, τότε είναι σίγουρο πως θα περάσεις αξέχαστες, καυτές στιγμές μαζί του.

 

Ιχθύς

Αυτό το σαββατοκύριακο αγαπημένε μου Ιχθύ, η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι και τόσο στα πάνω της, ενώ κι οι ανασφάλειες κάνουν την εμφάνισή τους, επηρεάζοντας κυρίως τον τομέα των αισθηματικών σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, ενδεχομένως η καχυποψία σου να ταλαιπωρήσει το ταίρι σου, που μπορεί να φτάσει ακόμα και στα όριά του με τη στάση σου. Αν δε θέλεις να οδηγήσεις τον δεσμό σου σε ρήξη, καλό θα είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις και να δώσεις στη λογική σου το πάνω χέρι.

Ευτυχώς που η Κυριακή θα ισορροπήσει τις καταστάσεις, βοηθώντας σε ν’ ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σ’ εσένα που ανήκεις στα αδέσμευτα Ψαράκια. Η ανασφάλειά σου σε κάνει ευάλωτο και πιο ευαίσθητο, γεγονός που έλκει γύρω σου ενδιαφέροντα πρόσωπα που συγκινούνται από το συναίσθημα που εκπέμπεις, όμως η καχυποψία σου δε σε βοηθά να ανοιχτείς. Αν όμως καταφέρεις ν’ απομονώσεις τις αρνητικές σκέψεις, είναι σίγουρο πως θα κάνεις αξιόλογες γνωριμίες.

 

Πηγή, συγγραφέας: Ορφέας Δούκας

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!