Το διήμερο αυτό αρχίζει άκρως επικοινωνιακά και μας δημιουργεί την αίσθηση για εξωστρέφεια, τη διάθεση για κοινωνικοποίηση, για φλερτ, για να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους και να ανταλλάξουμε απόψεις, να λάβουμε νέες πληροφορίες. Το Σαββάτο είναι χρυσή ευκαιρία για πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις, όπου μπορούμε να περάσουμε μοναδικά και να συναναστραφούμε νέα πρόσωπα που έχουν πολλά να μας δώσουν. Συναντήσεις με το κοντινό μας περιβάλλον είναι πολύ πιθανές, όπως επίσης και μικρές αποδράσεις που λειτουργούν άκρως ανανεωτικά στη διάθεσή μας. Την Κυριακή, η διάθεσή μας αλλάζει, καθώς δείχνουμε να επιθυμούμε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μας, θέλοντας να νιώσουμε ασφάλεια, τρυφερότητα, ζεστασιά με τα οικεία μας πρόσωπα. Η εσωστρέφεια είναι έντονη και είναι πιθανό να αναπολήσουμε καταστάσεις και συμπεριφορές μας το παρελθόντος που μας προβληματίζουν. Το απόγευμα, μας γεμίζει ενεργητικότητα και καλή διάθεση. Είναι ιδανική στιγμή για να περάσουμε όμορφες στιγμές με το ταίρι ή με πιθανή νέα γνωριμία. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα κυριαρχούν και μπορούμε να εντυπωσιάσουμε τους πάντες!

 

Κριός

Το Σάββατο είναι ιδανική μέρα για διασκέδαση και ενδιαφέρουσες παρέες, έχοντας την ευκαιρία με το ταίρι σου να περάσεις εξαιρετικά. Την Κυριακή πιθανά να θέλεις να μείνεις στο σπίτι με το σύντροφό σου, αποφεύγοντας την πολυκοσμία. Το απόγευμα σε γεμίζει δυναμισμό και ερωτισμό, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να εγείρει ανασφάλειες και να ψυχρανθείς με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες, καθώς εντυπωσιάζεις με την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια που δείχνεις. Η Κυριακή εντείνει την ανάγκη για να μείνεις με τα οικεία σου πρόσωπα, αφήνοντας στην άκρη την προσωπική σου ζωή. Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσω του οικείου φιλικού περιβάλλοντος, πρόσεχε μόνο γιατί το απόγευμα σε κάνει απόμακρο και αυστηρό.

 

Ταύρος

Το Σάββατο έχεις διάθεση να περάσεις ρομαντικές στιγμές για δύο με το ταίρι σου, μακριά από κοινωνικές εκδηλώσεις και πολυκοσμία. Η Κυριακή εντείνει την εξωστρέφεια και την ανάγκη για κοινωνικοποίηση και μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και κοντινά σου πρόσωπα, αφού το κέφι σου είναι ανεβασμένο. Προσοχή γιατί το απόγευμα μπορεί να σε κάνει απόλυτο ή να δεχθείς κριτική, επηρεάζοντας τη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δεν δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ερωτικό παιχνίδι και νέες γνωριμίες, καθώς κυρίως επιθυμείς ήσυχες στιγμές με δικά σου πρόσωπα. Την Κυριακή αλλάζει η διάθεσή σου. Το απόγευμα, ανεβάζει το κέφι και τον δυναμισμό, κάτι που έλκει νέους θαυμαστές, πρόσεξε μόνο γιατί η αντίθεσή της με τον Κρόνο μπορεί να σε κάνει ευαίσθητο στην κριτική και να βγάλεις τον αυστηρό εαυτό σου.

 

Δίδυμος

Είναι γεγονός ότι επιθυμείς διακαώς να εκφράσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες στο σύντροφό σου και να τον προκαλέσεις να ασχοληθεί όσο το δυνατόν περισσότερο μαζί σου. Η Κυριακή μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια κοινωνικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να βρεθείς με το ταίρι σου. Προσοχή γιατί το βράδυ μπορεί να βγάλει φόβους και καχυποψία που να εκτονώσεις στο ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα και αν βρεθείς, καθώς λάμπεις με την ενεργητικότητα και το πάθος που σε διακρίνει. Πολλές είναι οι πιθανότητες για νέες γνωριμίες. Η Κυριακή σε οδηγεί πιθανά σε επαγγελματικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις, που μπορείς να εντυπωσιάσεις και να προκύψουν πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους. Προσοχή το απόγευμα, γιατί αισθήματα ματαιότητας και ανεπάρκειας μπορεί να επηρεάσουν τη διάθεσή σου.

 

Καρκίνος

Είναι γεγονός ότι η εσωστρέφεια είναι έντονη και καλά θα κάνεις το Σάββατο να αφεθείς σε μοναδικές στιγμές για δύο με το ταίρι σου, που θα ισορροπήσουν τη διάθεσή σου. Η Κυριακή ανεβάζει το κέφι και την αισιοδοξία σου, μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα διασκεδάζοντας με το ταίρι σου, να προσέξεις όμως την αντίθεσή της με τον Κρόνο γιατί οι κόντρες και οι αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου πιθανά να χαλάσει το ευχάριστο κλίμα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σε βάζει σε σκέψεις σε ότι αφορά το παρελθόν και αυτό μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση και να βγάλει θλίψη στην επιφάνεια. Η Κυριακή σε γεμίζει ζωντάνια, πάθος και διάθεση για ερωτικό παιχνίδι φέρνοντας νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το απόγευμα που μπορεί να σε ωθήσει σε ψυχρότητα, απομακρύνοντας πρόσωπα που ενδιαφέρονται για εσένα.

 

Λέων

Η ανάγκη σου να βρεθείς με το ταίρι και τους φίλους σου είναι έντονη, γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία για συναντήσεις με την παρέα σου ή με το δραστηριοποιηθείς με το σύντροφό σου σε κοινούς στόχους που έχετε. Η Κυριακή μπορεί να σε ωθήσει στο να εκδηλώσεις τα βαθύτερά σου συναισθήματα στο ταίρι σου, πρόσεξε μόνο γιατί το απόγευμα μπορεί να γίνεις έντονα επικριτικός χαλώντας την μεταξύ σας ατμόσφαιρα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς με παρέες και να κάνεις σημαντικές νέες γνωριμίες. Την Κυριακή, πρόσωπα του παρελθόντος πιθανά να κάνουν την εμφάνισή τους. Το απόγευμα μπορεί να βγάλει ανασφάλειες και φόβους και να κλειστείς στον εαυτό σου, αφήνοντας στην άκρη την προσωπική σου ζωή.

 

Παρθένος

Το Σάββατο επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ένταση με το ταίρι σου. Την Κυριακή, στρέφεσαι προς τους φίλους ή τις δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα ανεβάζει το κέφι και την επιθυμία να δραστηριοποιηθείς από κοινού με το ταίρι σου, πρόσεχε μόνο γιατί το βράδυ μπορεί να βγάλει την αυστηρή σου πλευρά την επιφάνεια.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο φέρνει στο προσκήνιο κοινωνικές υποχρεώσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε εντυπωσιάσουν. Την Κυριακή, η επιθυμία σου να βρεθείς με φιλικές σου παρέες είναι έντονη. Το βράδυ μπορεί να σε ωθήσει σε απολυτότητα και αυτό να απομακρύνει πιθανές νέες γνωριμίες.

 

Ζυγός

Το κέφι και η αισιοδοξία είναι στα ύψη, έχεις την χρυσή ευκαιρία να περάσεις μοναδικά διασκεδάζοντας με το ταίρι σου. Την Κυριακή είναι πιθανό να σε απασχολούν επαγγελματικές υποχρεώσεις και να αγχωθείς. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το απόγευμα, καθώς πιθανά να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και κατήφεια και να χαλάσει η ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σου δίνει την ευκαιρία να ξεφαντώσεις, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και δεν αποκλείεται να δείξεις το έντονο ενδιαφέρον σου. Την Κυριακή είναι γεγονός ότι η καριέρα σου μπορεί να σε απασχολήσει έντονα. Το απόγευμα μπορεί να σε φέρει ανάμεσα σε παρέες από το επαγγελματικό περιβάλλον, με τις νέες γνωριμίες να είναι πιθανές, καλό είναι όμως να περιορίσεις την απαισιοδοξία και την απολυτότητά σου, για να μην υπάρξουν απομακρύνσεις.

 

Σκορπιός

Το Σάββατο, η νευρικότητα είναι έντονη, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός και να μην εκτονωθείς στο σύντροφό σου, δείχνοντας ανασφάλειες και ζήλια. Την Κυριακή, το κέφι ανεβαίνει και μπορείς να περάσεις μοναδικές έρωτα και πάθους. Το τρίγωνό απόγευμα απογειώνει την αισιοδοξία και δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για ξεφάντωμα. Πρόσεχε μόνο γιατί το βράδυ μπορεί να σε οδηγήσει σε ψυχρότητα ή επικριτικότητα, δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο και εντείνει τον εκνευρισμό, τις ανασφάλειες, τους φόβους σου, μη αφήνοντάς σου την διάθεση να αφοσιωθείς στην προσωπική σου ζωή. Την Κυριακή η διάθεσή σου αλλάζει και εκτοξεύει το κέφι και την όρεξη για ερωτικό παιχνίδι. Δείξε μόνο προσοχή γιατί το απόγευμα σε κάνει απόμακρο, δυσκολεύοντας την εξέλιξη σε πιθανές νέες ερωτικές περιπέτειες.

 

Τοξότης

Το Σάββατο έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις συναισθηματικές ανάγκες του συντρόφου σου, καθώς η διάθεση για να κρατήσεις ισορροπίες είναι εμφανής. Η Κυριακή εντείνει την νευρικότητα. Το απόγευμα ανεβάζει τον ερωτισμό και την συναισθηματικότητα, όμως το απόγευμα μπορεί να σε κάνει απόμακρο και αδιάλλακτο, κάτι που θα έχει κόστος στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο, δημιουργεί τις ιδανικότερες προϋποθέσεις για να φλερτάρεις και πιθανά να προκύψουν νέες γνωριμίες πολύ ενδιαφέρουσες για εσένα. Η Κυριακή βγάζει στην επιφάνεια φόβους και απωθημένα που σε ταλανίζουν, μη αφήνοντάς σε να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Το απόγευμα σε οδηγεί στο να κλειστείς στον εαυτό σου, να γίνεις απόμακρος και πιθανά απαισιόδοξος, μη δίνοντάς σου την ώθηση για διασκέδαση.

 

Αιγόκερως

Το Σάββατο στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα και σε ζητήματα ρουτίνας, κάτι που μπορεί να σε αγχώσει και να γκρινιάζεις στο ταίρι σου προκαλώντας δυσαρέσκεια. Την Κυριακή έχεις ανάγκη να είσαι κοντά με τον σύντροφό σου. Το απόγευμα σου δίνει ενέργεια και καλή διάθεση για να βρεθείτε με κοντινά σας πρόσωπα και να περάσετε καλά, προσοχή όμως γιατί το βράδυ μπορεί να σε κάνει απότομο και απόμακρο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δεν δείχνεις να έχεις την διάθεση για φλερτ, καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να σε στρεσάρουν. Την Κυριακή, η όρεξη για ερωτικό παιχνίδι εκτοξεύεται. Το απόγευμα σου δίνει αποφασιστικότητα για να διεκδικήσεις και να παίξεις με όποιο πρόσωπο σου κινεί το ενδιαφέρον, καλό είναι βέβαια να προσέχεις γιατί το βράδυ σε κάνει επιφυλακτικό και απαισιόδοξο. Μην χάνεις την διάθεσή σου με αρνητικές σκέψεις.

 

Υδροχόος

Το Σάββατο δημιουργεί εξαιρετικό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου για να περάσετε μοναδικά, διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας τον έρωτα και το πάθος που υπάρχει μεταξύ σας. Την Κυριακή ασχολείσαι περισσότερο με υποθέσεις ρουτίνας, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει τον σύντροφό σου. Το απόγευμα μπορεί να σου δώσει αποφασιστικότητα για να ξεμπερδέψεις με δουλειές που εκκρεμούν, όμως το βράδυ βγάζει καταστάσεις που σε πληγώνουν στην επιφάνεια και μπορεί να προκληθούν αντιπαραθέσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο μη χάσεις την ευκαιρία για ξεφάντωμα και ερωτικό παιχνίδι που θα φέρει πολλές νέες γνωριμίες, καθώς λάμπεις και γοητεύεις. Την Κυριακή στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να σου χαλάσουν την διάθεση και να παραμελήσεις την προσωπική σου ζωή, κυρίως το απόγευμα που μπορεί να σε κάνει έντονα απότομο και κατηφή.

 

Ιχθύς

Το Σάββατο μπορεί να βγάλει έντονα την ανάγκη για τρυφερότητα και μπορείς να δημιουργήσεις το ιδανικό σκηνικό για δύο, περνώντας όμορφες και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Η Κυριακή ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και την επιθυμία να περάσεις μία άκρως ερωτική μέρα με το ταίρι σου. Πρόσεχε μόνο γιατί το απόγευμα μπορεί να σε κάνει απόμακρο και απόλυτο, προκαλώντας αντιπαραθέσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο έχεις την ευκαιρία μέσα από το οικείο φιλικό σου περιβάλλον να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον. Η Κυριακή είναι εξαιρετική ημέρα για να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Το απόγευμα σε καθιστά τον απόλυτο πρωταγωνιστή, μόνο που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί το βράδυ πιθανά να βγάλει την απόλυτη και αυστηρή πλευρά σου στην επιφάνεια.

 

Πηγή: E zwdia