Στις 12/6 ο Ερμής από τους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς οδηγώντας σε σκληρά λόγια και συζητήσεις που κυρίως θα πραγματοποιηθούν με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Καλό είναι να προστατεύσουμε τις σχέσεις μας με αδέρφια ξαδέρφια και κολλητούς φίλους από λεγόμενα που αργότερα θα μετανιώσουμε γιατί είναι εύκολο να γίνουμε σκληροί απέναντι τους.

 

Κριός

Σήμερα η ευελιξία και η διπλωματία σου θα είναι έντονες και ακόμα και πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά θα συμφωνήσουν με τις ιδέες σου. Γενικά, δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, γιατί σε μερικά θέματα σε παρασύρει η ευαισθησία σου. Στην αισθηματική σου ζωή, η σχέση σου θα πάει καλύτερα αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε κουβέντες που θα κάνεις με τον σύντροφό σου και αφήσεις στην άκρη το πείσμα και τον εγωισμό σου. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά μαζί του, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου. Αν δεν έχεις σύντροφό, πολύ πιθανό να κάνεις μια καινούρια γνωριμία που θα σου φέρει χαρά.

 

Ταύρος

Σήμερα το άγχος που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό σε έχει βγάλει από το πρόγραμμά σου και σε έχει οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις που δε φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Καλύτερα να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Έτσι, θα βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου και θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις. Μίλησε με δικά σου άτομα και βρες μαζί τους λύσεις. Στην αισθηματική σου ζωή εκμεταλλεύσου τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και να μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι -όχι μόνο τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά. Αν είσαι μόνος, η μέρα θα σε βοηθήσει να κάνεις την κίνησή σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Δίδυμος

Σήμερα νιώθεις καλύτερα και έχεις την όρεξη να κάνεις αλλαγές που θεωρείς ότι θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις μέσα στον ενθουσιασμό σου. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος σε κάποιες επιλογές και μην αφήσεις έξω από αυτά που σε απασχολούν τα δικά σου άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά στις αποφάσεις σου. Τα αισθηματικά σου θα περάσουν μία ιδιαίτερα ευχάριστη ημέρα με μία έκπληξη να σε περιμένει από τον σύντροφό σου, η οποία και θα ανεβάσει την ερωτική σου διάθεση στα ύψη. Αν ακόμη σε παιδεύει η μοναξιά πρόσεξε να μην παρασυρθείς από τις υποσχέσεις που θα σου δώσει ένα άτομο που μόλις γνώρισες, γιατί θα ζήσεις καταστάσεις που θα σε στεναχωρήσουν.

 

Καρκίνος

Σήμερα η σχέση σου με τους άλλους, και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα έχει κάποιες ρήξεις και μάλιστα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες και ό,τι κάνεις φρόντισε να είναι μετρημένο. Προτίμησε χαλαρές συζητήσεις με άτομα που σε ευχαριστούν και σε κάνουν να αισιοδοξείς. Στην αισθηματική σου ζωή, η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να χαλαρώσεις δίπλα του μετά από μία κουραστική ημέρα. Αν είσαι μόνος, μπορεί να λάβεις μία είδηση από κάποιο άτομο του παρελθόντος που θα σου φτιάξει το κέφι. Μη χάσεις καμία ευκαιρία που μπορεί να φέρει νέα πνοή στην προσωπική σου ζωή.

 

Λέων

Σήμερα πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Διανύεις μια περίοδο που βλέπεις πολλά πράγματα από τη θετική τους πλευρά και η δυναμικότητα που σου χαρίζει η σημερινή μέρα σε παροτρύνει να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές στη ζωή σου. Ακόμα, θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις και να τον παροτρύνεις να σου μιλήσει για κάποια πράγματα που ακόμη δε σου έχει πει. Και αν δεν υπάρχει σύντροφος στη ζωή σου, δε χρειάζεται να ανησυχείς, γιατί οι κατακτήσεις που έχεις είναι πολλές, αρκεί εσύ να διαλέξεις μία από αυτές.

 

Παρθένος

Σήμερα βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην τα χάνεις μπροστά στις υποχρεώσεις, γιατί έτσι θα μαζευτούν ακόμα περισσότερες. Στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν καταστάσεις που θα σε εκνευρίσουν και θα σε φέρουν σε σύγκρουση με συνεργάτες. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μην αποδιοργανώνεσαι. Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν είσαι ήρεμος και χαλαρός και δε μεταφέρεις πίεση στον σύντροφό σου. Άλλωστε, θα δεχτείς πολλή αγάπη και θα μπορέσεις να νιώσεις όμορφα αν αφεθείς. Αν είσαι μόνος, η μέρα είναι καλή για να γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σου τραβήξει την προσοχή ή που σου έχει κάνει ήδη εντύπωση. Φέρσου αναλόγως.

 

 

Ζυγός

Σήμερα σε περιμένει αρκετό τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις, αγαπητέ Ζυγέ. Φρόντισε να τελειώνεις τις δραστηριότητες που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κι αν θέλεις πραγματικά να ξεμπερδεύεις, προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά. Μην κολλάς τόσο πολύ σε λεπτομέρειες που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Αν η σχέση σου έχει παρουσιάσει ρωγμή λόγω τρίτων προσώπων που έχουν εισβάλει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, φρόντισε άμεσα να τα απομακρύνεις και να βρεις τον χρόνο να θεραπεύσεις τις όποιες πληγές. Όσο για σένα που βρίσκεσαι σε περίοδο ερωτικής αναζήτησης, η λάμψη και η γοητεία σου θα φέρουν στα πόδια σου το πρόσωπο που επιθυμείς.

 

Σκορπιός

Σήμερα θα δεχτείς τη συμπαράσταση κάποιων ανθρώπων που έχεις γνωρίσει το τελευταίο διάστημα και μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι. Βάλε σε προτεραιότητα τις υποθέσεις σου για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου και να εκτιμήσεις όσα έχουν να σου προσφέρουν. Στην αισθηματική σου ζωή, καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου και να του δείξεις τις πραγματικές σου προθέσεις. Έτσι, όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν είσαι μόνος, ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

 

Τοξότης

Καλό είναι σήμερα να μη διστάσεις να προχωρήσεις μπροστά, ό,τι κι αν συμβεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία για να πας παρακάτω, αφήνοντας στην άκρη οτιδήποτε σε κρατάει πίσω. Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου μέσα σε ένα κλίμα ειλικρίνειας και αγάπης. Μίλησέ του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι θα σε βοηθήσει και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

 

Αιγόκερως

Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα σήμερα. Πρέπει να βάλεις προτεραιότητες για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα, γιατί μόνο έτσι δε θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις πολλά άτομα από τον περίγυρό σου, τις βαθύτερες σκέψεις τους και τι ζητάνε πραγματικά από σένα. Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου και να περάσετε πολύ καλά οι δυο σας. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, να ξέρεις ότι μια καινούρια γνωριμία θα σε κάνει να ξεχαστείς από τα παλιά που σε προβλημάτιζαν.

 

Υδροχόος

Σήμερα αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να σωθείς. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές. Ζήτα και τη συμβουλή κάποιου δικού σου ατόμου. Θα επικρατήσει μεγάλος προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Να είναι ψύχραιμος και ρεαλιστής και θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα με χαμηλούς τόνους και χωρίς εντάσεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου για κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, είναι καιρός να την αποχωριστείς, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν να κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα καινούρια γνωριμία.

 

Ιχθύς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητά σου και να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση. Η μέρα είναι άκρως παραγωγική για σένα και ευνοεί ταξίδια και μετακινήσεις. Στη σχέση σου υπάρχουν θέματα που πιέζουν για επίλυση. Ωστόσο, μη λειτουργήσεις παρορμητικά. Περίμενε την κατάλληλη στιγμή, που και ο σύντροφός σου θα είναι διαθέσιμος για να λύσετε το πρόβλημα. Και αν ακόμη η μοναξιά υπάρχει στη ζωή σου, οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα φέρουν και την κατάλληλη γνωριμία.

 

Πηγή: MyAstro