Στις 13/12 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ανοίγει ένα νέο κύκλο για το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μας. Έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα από αφορούν πρόσωπα που δεν εμπλεκόμαστε άμεσα καθώς μας απογοητεύουν με την στάση και τη συμπεριφορά τους. Είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσουμε στο περιθώριο κάθε αυταπάτη και συναισθηματική υπερβολή που δε θα μας επιτρέψει να δούμε ρεαλιστικά τις σχέσεις μας.

 

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, το προηγούμενο διάστημα δεν χαρακτηρίζεται ως ευχάριστο. Βίωσες αρκετή ένταση και πολλά εμπόδια και ιδιαιτέρως, εντός οικογενειακής εστίας. Τώρα ήρθε η ώρα να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα και τα πράγματα να βελτιωθούν αισθητά. Οι πολυπόθητες ισορροπίες σε πολλούς τομείς αποκαθίστανται και έτσι βρίσκεις την ηρεμία να καταστρώσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Μπορεί μέχρι τώρα να έπρεπε να δείχνεις ένα συγκαταβατικό πρόσωπο, αλλά πλέον δεν κρίνεται απαραίτητο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι σε βεβαιώνω ότι είσαι σε πολύ θετική περίοδο, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία. Σήμερα δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά παρά μόνο σε εντάσεις. Δε σε συμφέρει να βγεις από το πρόγραμμά σου. Άλλωστε για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, έχεις τόσα πολλά δικά σου θέματα που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με άλλα.

 

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, μοιάζει πλέον μακρινό παρελθόν η περίοδος εκείνη που σε στιγμάτισε και το μόνο που μένει είναι κάποια σημάδια για να σου θυμίζουν, ίσως, τί πέρασες. Κοίταξε πλέον το μέλλον με αισιοδοξία και μην αφήσεις κάποια μικροπροβλήματα να σταματήσουν την πρόοδό σου. Δείξε πειθαρχία στον προγραμματισμό και μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Έχεις όλες τις προοπτικές να καταφέρεις πολλά. Φρόντισε σήμερα να πεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σε στεναχωρούν και μπορεί να σε απομακρύνουν από δίπλα του και είναι σίγουρο ότι η κατάσταση θα διορθωθεί. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο ερωτισμός ο ρομαντισμός και η τόσο καλή συμπεριφορά σου, θα σου φέρει και την καινούργια γνωριμία. Φρόντισε σήμερα να μη βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, γιατί μερικά προβλήματα που θα προκύψουν θα είναι τελείως περαστικά. Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που θέλεις να ξεκαθαρίσεις. Πρέπει όμως να έχεις υπομονή σε μερικά πράγματα και μην τα θέλεις όλα εδώ και τώρα.

 

Δίδυμος

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, ανήκεις σε ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και πείσμα. Την περίοδο αυτή θα τα χρειαστείς και τα δύο προκειμένου να κρατήσεις τις ισορροπίες και να προωθήσεις ταυτόχρονα τα σχέδιά σου. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου στους γύρω σου και να μην τους επιτρέψεις παρεμβάσεις. Κάνε τον προγραμματισμό σου και φρόντισε να τον ακολουθήσεις κατά γράμμα. Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για να περάσετε πολύ καλά μαζί. Μη διστάσεις, γιατί οι ιδέες που έχεις είναι πάντα καλές. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι να ξέρεις ότι διανύεις μια περίοδο, που σε ευνοεί για να σου έρθουν τα καλύτερα για εσένα. Θα έχεις ένταση σήμερα, αλλά και ενεργητικότητα για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Σήμερα θα μπορέσεις να πετύχεις πάρα πολλά. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά φρόντισε να μη σε πτοήσουν καθόλου.

 

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η περίοδος που άφησες πίσω ήταν πολύ κουραστική για εσένα και μάλιστα καθόλου καρποφόρα. Τώρα, λοιπόν, κουβαλώντας περισσότερη σοφία εξαιτίας των εμπειριών, κάνε τις αναθεωρήσεις που χρειάζεται και βάλε νέους στόχους και πρόγραμμα. Με πείσμα και μεθοδικότητα θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε ό,τι προκύψει μέχρις ότου φτάσεις στον απώτερο σκοπό σου. Από σήμερα φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς στη σχέση σου και μη σε απασχολούν θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Αν δεν έχεις βρει ταίρι ακόμη, αυτή την περίοδο που η διάθεσή σου και ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη, κάτι καλό θα γίνει. Από σήμερα μπορείς να βάλεις πολλά πράγματα σε μια σειρά και να βρεις τον εαυτό σου. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η μέρα θα είναι καλή σε σχέση με θέματα που θέλεις να τελειώνεις και με ζητήματα σπιτιού. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν με άτομα της οικογένειας, τώρα αρχίζουν και λύνονται.

 

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, η περίοδος που διανύεις, όπως και αυτή που έρχεται, απαιτεί από εσένα έντονη προσπάθεια προκειμένου να αντιμετωπίσεις τις αναποδιές που σου συμβαίνουν. Χρειάζεσαι ψυχραιμία και χρόνο για να ξεκουράζεσαι και να ανακτάς τις δυνάμεις σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να έχεις καθαρό μυαλό ώστε να συνεχίσεις την προσπάθεια. Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα αισθήματα που έχεις, γιατί δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι αλλά και να τα λες. Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, την περίοδο αυτή θα γίνουν σημαντικές αλλαγές και θα κάνεις και την καινούργια γνωριμία που θέλεις. Από σήμερα θα αρχίσεις να δείχνεις μεγάλο ενδιαφέρον για τον εαυτό σου και θα κάνεις πιο οργανωμένες κινήσεις για θέματα που σε απασχολούν. Θα αρχίσεις να βάζεις στην άκρη όλα τα ζητήματα που δεν είναι και τόσο σοβαρά για σένα. Η ανταγωνιστική στάση σου θα σε βοηθήσει να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία.

 

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, μπορεί να νιώθεις ότι το κλίμα δεν είναι και τόσο φιλικό και κάθε λίγο και λιγάκι να εμφανίζονται μικρο-εμπόδια. Ωστόσο, μην ανησυχείς, γιατί η λύση έρχεται από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Κάποιο τρίτο πρόσωπο θα σου κάνει μια πρόταση την οποία θα πρέπει να σκεφτείς καλά, καθώς θα είναι μια καλή ευκαιρία για να ωθήσεις τα σχέδιά σου.  Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να διώξεις κάποιες κυριαρχικές τάσεις που μπορεί να έχεις. Η σημερινή μέρα σου ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι τώρα με σύμμαχο την ελπίδα σε περιμένουν τα καλύτερα. Σήμερα θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Μη χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία. Είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις. Σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις το πλάνο σου για την υλοποίηση των σχεδίων σου.

 

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, το ζώδιό σου ανήκει στα ευνοημένα της ημέρας, καθώς αναμένεται η δυνατότητα να υλοποιήσεις πολλά πράγματα που έχεις στο μυαλό σου. Ο τρόπος που θα χειριστείς τις καταστάσεις και η ψυχολογία σου θα επηρεάσουν την έκβαση. Δώσε προσοχή στα δεδομένα σου και δες πως αυτά μπορούν να λειτουργήσουν θετικά για τα σχέδιά σου.  Στη σχέση σου σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, να ξέρεις ότι θα συμβούν τέτοιες αλλαγές που δε θα τις περιμένεις και έρχεται βέβαια η γνωριμία που περιμένεις. Η ισχυρή διαίσθηση που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσει να βρεις απαντήσεις σε κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Θέλεις να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις γιατί οι προσπάθειές σου θα είναι πολύ καλές και θα φθάσεις σε όλους τους στόχους σου με πολύ επιτυχία.

 

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, για το ζώδιό σου η κατάσταση προβλέπεται περιπετειώδης. Τα νήματα κινούνται παρασκηνιακά και πρόσωπα που θεωρούσες αγαπημένα λειτουργούν με στόχο να σου δυσκολέψουν τη ζωή. Αν μια εσωτερική φωνή προσπαθεί να σε προφυλάξει, μην την αψηφήσεις. Προφυλάξου και να έχεις στο νου σου ότι η απόπειρα εναντίον σου θα επαναληφθεί. Όμως μην ανησυχείς όσο κι αν προσπαθούν να σε επηρεάσουν αρνητικά. Η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις ώστε να κάνεις το ταίρι σου χαρούμενο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι ετοιμάσου, γιατί έρχεται πολύ γρήγορα η γνωριμία που περίμενες. Σήμερα η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα.

 

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα σε χαρακτήριζε κανείς πεσιμιστή, με έκδηλη την απογοήτευση. Νιώθεις ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελες και αυτό επηρεάζει τον τρόπο που βλέπεις γύρω σου και αντιμετωπίζεις τον κοινωνικό σου περίγυρο. Δώσε προσοχή, γιατί με αυτά τα συναισθήματα ως οδηγό, η πορεία σου δεν θα είναι αυτή που θέλεις. Πρόσεξε μην αφήσεις ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Τα σχέδια που θα κάνεις για το μέλλον, αλλά και οι ευχάριστες και αισιόδοξες σκέψεις σου θα δώσουν μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά σου. Προσπάθησε σήμερα να δείξεις λίγο παραπάνω ενδιαφέρον στα αγαπημένα σου πρόσωπα και πρόσεξε λίγο παραπάνω τη διατροφή σου. Στα αισθηματικά σου σήμερα κάποια ζητήματα θα εξελιχθούν καλύτερα από ό,τι προσμένεις και θα νιώσεις ανακούφιση! Κάποια συζήτηση που θα προκύψει, θα σου δώσει ελπίδα για το μέλλον και θα διαπιστώσεις ότι τελικά έχεις αρχίσει να βγαίνεις από το αδιέξοδο.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, το επόμενο διάστημα είναι πολύ ελπιδοφόρο για την προσωπική σου εξέλιξη και την επίτευξη των στόχων σου. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο μέσα από καταστάσεις πρωτόγνωρες για εσένα. Φρόντισε να είσαι ανοιχτός σε νέα πράγματα, αποφεύγοντας τη συντηρητική στάση. Βάλε ένα πρόγραμμα στη ζωή σου και θέσε προτεραιότητες. Θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου για σένα. Αν δεν έχεις βρει ακόμα αυτό που αναζητάς στα αισθηματικά σου, είναι καιρός να δείξεις τι πραγματικά κρύβει η καρδιά σου και τότε δε θα αργήσει να έρθει και η γνωριμία. Σήμερα θα έχεις έντονη ενεργητικότητα και θα δραστηριοποιηθείς για να επιλύσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχεις εδώ και τώρα. Η καλή σου διάθεση σήμερα θα σε κάνει να είσαι η ψυχή της παρέας. Θα προκύψουν ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και θα γνωρίσεις και νέα άτομα που θα σε ενθουσιάσουν.

 

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, σε χαρακτηρίζει ένα αίσθημα αυθορμητισμού το οποίο κινείται από την έντονη ανάγκη σου να αλλάξεις τις συνθήκες της ζωής σου. Ξέρεις καλά, όμως, ότι κάτι τέτοιο δεν μπορείς να επιτευχθεί από την μια μέρα στην άλλη. Έτσι, επιστράτευσε την υπομονή σου και κινήσου με λογική σκέψη και συνέπεια στον προγραμματισμό που θα κάνεις. Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μην αναφερθείς σε ζητήματα που ξέρεις ότι προς το παρόν δεν μπορούν να λυθούν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι θα μπορέσεις να το βρεις, αρκεί να τακτοποιήσεις αλλά θέματα που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με μεγαλύτερο δυναμισμό. Πρέπει να κάνεις ένα πιο οργανωμένο πρόγραμμα, ώστε να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Μην ανησυχείς όλα θα τα καταφέρεις μια χαρά. Η κοινωνική σου διάθεση θα σε φέρει το βράδυ κοντά σε φίλους!

 

Ιχθύς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, οι συνθήκες στη ζωή σου δεν είναι ιδανικές. Υπάρχουν αρκετά εμπόδια και προβληματικές καταστάσεις που θα κληθείς να επιλύσεις και να πας παρακάτω. Ίσως σε δυσκολέψουν αρκετά, αλλά θα πρέπει να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να στηριχτείς στο χαρακτηριστικό σου που είναι το κλειδί της επιτυχίας: η θετική σκέψη για το μέλλον. Σήμερα προσπάθησε να δώσεις περισσότερο συναίσθημα στη σχέση σου. Το ταίρι σου θα έχει την ανάγκη να περάσει αρκετό χρόνο μαζί σου. Και αν δεν έχεις ταίρι το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει να βρεις αυτό που ψάχνεις. Προσπάθησε να βάλεις καινούργια πλάνα για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και να ξέρεις ότι οι πλανήτες σου δίνουν καλές επιρροές. Μην κινηθείς καθόλου βιαστικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις που στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις και θα στενοχωρηθείς.

 

Πηγή: MyAstro