Η Σελήνη κινείται στον Ταύρο κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) αναδεικνύεται η ανάγκη για να διασφαλίσουμε τη σταθερότητα στη ζωή μας και να δημιουργήσουμε ένα στερεό περιβάλλον τόσο σε οικονομικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Υποθέσεις οικονομικής και συναισθηματικής φύσεως έρχονται στην επιφάνεια και μας απασχολούν έντονα. Έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε στις κινήσεις που θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε ανακούφιση και ηρεμία.

 

Κριός

Σήμερα φίλε Κριέ, πρέπει να δείξεις σταθερότητα στις αποφάσεις σου, για να μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε πολλά θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μη λες πράγματα που δεν πρέπει. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να διώξεις κάποιες εμμονές που μπορεί να έχεις και σε οδηγούν να έχεις αρνητική συμπεριφορά σ’ ό,τι λέει ο σύντροφός σου. Για εσένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου κάποιο άτομο που θα εισβάλλει τώρα στον επαγγελματικό σου τομέα θα σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις τα πιστεύω σου, αλλά και τη διάθεσή σου.

 

Ταύρος

Μία τάση μελαγχολίας θα σε κυριεύσει σήμερα και θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ’ ό,τι είναι, μην μπορώντας να κρίνεις αντικειμενικά και με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν. Έλεγξε την ευαισθησία σου και βρες το χαμένο σου πείσμα, για ν’ αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σ’ έχουν περικυκλώσει. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα κινούνται με ταχείς ρυθμούς και ο σύντροφός σου θα σ’ εκπλήξει με πρωτοβουλίες και προτάσεις, που αφορούν το μέλλον. Αν ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά σου η σημερινή Κυριακή λειτουργεί υπέρ σου. Κάνε κι εσύ την κίνησή σου.

 

Δίδυμος

Αρκετές καθυστερήσεις σού φέρνουν τα πάνω κάτω και σε κάνουν να νιώθεις μεγάλη ανασφάλεια αυτή την Κυριακή, φίλε Δίδυμε. Μη χάνεις την ψυχραιμία σου και φέρσου ανάλογα με τις περιστάσεις. Πάντως, είναι σίγουρο ότι με το άγχος δε θα καταφέρεις και πολλά, γι’ αυτό άλλαξε άμεσα στάση. Στα αισθηματικά σου η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις κινήσεις που θα ανανεώσουν τη σχέση σου και θα σε φέρουν πιο κοντά στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις κάποια σχέση κάνε ό,τι μπορείς για να πλησιάσεις το άτομο που σ’ ενδιαφέρει. Το θάρρος σου θα σε ανταμείψει.

 

Καρκίνος

Είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν κι επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτές, τις αφήνεις άλυτες και μονίμως τις αποφεύγεις. Έτσι όμως να ξέρεις ότι δε θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές. Στην αισθηματική σου ζωή, όλα πάνε καλύτερα και βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία και πίστη τη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει, αξιοποίησε τη μέρα για να κάνεις μια γνωριμία που σε ενδιαφέρει.

 

Λέων

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, είσαι σε καλή διάθεση κι ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σ’ όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα όσα ζητήματα θέλεις να λύσεις. Στα αισθηματικά σου μπορείς να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, μειώνοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, βγες με αγαπημένους φίλους και πέρασε καλά. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν αργεί.

 

Παρθένος

Μην προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματά σου, χωρίς να προσπαθήσεις καν να επικοινωνήσεις ή να ακούσεις τις απόψεις τρίτων. Απόκτησε περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί μόνο έτσι θα ξεφύγεις τελικά από το τέλμα που βρίσκεσαι. Στα αισθηματικά σου οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στον σύντροφό σου να μπορέσει να εκφράσει τα αισθήματά του. Για εσένα, φίλε Παρθένε, που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου συνέχισε μ’ αυτούς τους ρυθμούς και μη στεναχωριέσαι άδικα γιατί η μέρα δεν ενδείκνυται για φλερτ και νέες γνωριμίες.

 

Ζυγός

Η ημέρα κρύβει εκπλήξεις που θα αλλάξουν την οπτική που βλέπεις τα πράγματα. Αν έχεις ανασφάλειες, φρόντισε να μιλήσεις με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και να ακούσεις τη γνώμη τους. Πρέπει να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε κρατούν πίσω στο παρελθόν το συντομότερο δυνατό. Ο ερωτισμός και το πάθος θα κατακλύσουν σήμερα τους αδέσμευτους και τους δεσμευμένους του ζωδίου. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, περάστε ουσιαστικό χρόνο μ’ αυτούς που σάς ενδιαφέρουν και μη διστάσετε να αποκαλύψετε τις προθέσεις σας.

 

Σκορπιός

Σήμερα θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις στη ζωή σου κι αυτό θα σού δώσει αρκετές απαντήσεις γύρω από ζητήματα που παρέμεναν ένα μυστήριο για εσένα. Όλα θα μοιάζουν πιο ξεκάθαρα και θα μπορέσεις να προχωρήσεις με άλλον αέρα, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Επικεντρώσου καλύτερα σε αυτό και μη δίνεις σημασία στις συζητήσεις που έχουν γίνει πίσω απ’ την πλάτη σου. Ο σύντροφός σου περνάει μία δύσκολη περίοδο κι ίσως χρειαστεί τη συμπαράστασή σου σ’ οικονομικά θέματα. Μην του την αρνηθείς και φρόντισε να κατανοήσεις τα προβλήματα του, χωρίς γκρίνιες και εντάσεις. Όσοι δεν έχετε σχέση, σήμερα όλα μπορούν να συμβούν ιδιαίτερα σ’ όσους από εσάς είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και κατακτήσεις!

 

Τοξότης

Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω σε τίποτε, αγαπητέ Τοξότη, όσες αμφιβολίες κι αν σε διακατέχουν. Σήμερα βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρα με προγραμματισμό και μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Το εύστροφο μυαλό σου είναι ικανό να προωθήσει τα σχέδιά σου και να σού ανοίξει ενδιαφέροντες δρόμους, τόσο στη δουλειά όσο και στην ερωτική σου ζωή. Μία σχέση από το παρελθόν θα εμφανιστεί σήμερα στη ζωή σου κι ίσως μπεις στον πειρασμό να συναντηθείς μαζί της. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τον σύντροφό σου και μην αποκρύψεις την αλήθεια, γιατί να ξέρεις ότι θα το βρεις μπροστά σου και δε θα σού αρέσει καθόλου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να κάνετε πιο δραστικές κινήσεις αν θέλετε να δεσμευτείτε.

 

Αιγόκερως

Πρέπει αγαπητέ Αιγόκερε, να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις προς όφελός σου. Σήμερα πολύ καλοί φίλοι θα βρεθούν κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Φρόντισε να δείξεις απόλυτη ψυχραιμία σ’ οποιοδήποτε πρόβλημα γιατί μόνο έτσι μπορείς να βρεις τη λύση του. Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι θα περάσετε μία όμορφη μέρα με τον σύντροφό σας και θα μιλήσετε για τα όνειρά σας. Οι αδέσμευτοι θα νιώσετε ότι μία γνωριμία δεν έχει μέλλον και θα πάρετε οριστικές αποφάσεις. Το γοργόν και χάριν έχει. Καλύτερα τώρα που είναι αρχή παρά μετά που θα έχετε έρθει και πιο κοντά.

 

Υδροχόος

Πρέπει αγαπητέ Υδροχόε, να δείξεις ψυχραιμία σ’ οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα γιατί έχεις τη δύναμη και τα εφόδια να το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να μην παρασυρθείς σε υπερβολές. Πρέπει οι κινήσεις που θα κάνεις να είναι πολύ μελετημένες, για να αποφύγεις προβλήματα που θα δημιουργήσεις μόνο και μόνο από τη βιασύνη σου. Στα αισθηματικά σου, μην επιλέγεις το μοναχικό δρόμο όσο κι αν ο σύντροφός σου σε πληγώσει. Πάρε το θάρρος να του μιλήσεις και στην περίπτωση που δε σε κατανοήσει, δες τι άλλο μπορείς να κάνεις. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, βρες τους τρόπους για να πας κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει και μην τ’ αναβάλεις άλλο. Ξεκαθάρισε τα αισθήματα σου και ανάλογα με την αντίδραση του, θα πράξεις.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα μπορείς να έχεις μια χαλαρή ημέρα με αρκετά ισορροπημένο ψυχικό κόσμο και διάθεση για αλλαγές και βελτιώσεις. Νιώθεις αρκετά συνεργάσιμος ενώ δε θα λείψουν οι ευφυείς ιδέες που θα σε βγάλουν απ’ τη δύσκολη θέση. Μπορείς επίσης, να συμμετάσχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να καταφέρεις να επηρεάσεις όσ@ θελήσεις με τις ιδέες και τις σκέψεις σου. Η σημερινή μέρα σού χαρίζει μια ισορροπημένη ψυχολογία, καθώς αναζητάς την ηρεμία και τη χαλάρωση στην αισθηματική σου ζωή. Οπότε φρόντισε να έχεις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου, ν’ αφήσεις στην άκρη ό,τι σε σκοτίζει και να αφιερωθείς σ’ εκείνο. Μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου με κάθε τρόπο.

Πηγή: Μyastro