Ο ενθουσιασμός και το κέφι απογειώνονται, με την όψη του Ερμή να μαλακώνει σήμερα, οπότε έχουμε τη δυνατότητα να διασκεδάσουμε με ανθρώπους που έχουμε να δούμε καιρό και να εκφράσουμε τον έρωτά μας. Παράλληλα, πιθανό είναι να επιλέξουμε την παρέα κάποιου απ’ το κοντινό μας περιβάλλον, καθώς νιώθουμε οικειότητα και κατανόηση. Στην προσωπική μας ζωή το πάθος απογειώνεται και πιθανό να επιλέξουμε μια κοντινή απόδραση με το ταίρι που θα αναζωογονήσει τη σχέση μας. Εκδρομές και ταξιδάκια θα μας δώσουν την ευκαιρία να ξεφύγουμε και να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ με τον άνθρωπό μας.

 

Kριός

Σήμερα θα σε απασχολήσουν θέματα εμπιστοσύνης σχετικά με άτομα που σε πλησιάζουν. Αυτά προέρχονται κυρίως από το παρελθόν σου και αφορούν κάποιους ανθρώπους στους οποίους είχες επενδύσει και σε απογοήτευσαν. Μην αφήνεις όμως το παρελθόν να καθορίσει το παρόν σου γιατί θα βρεθείς μπροστά σε περισσότερα προβλήματα. Η αισθηματική σου ζωή, είναι σε μια στασιμότητα και αυτό σε ανησυχεί λίγο. Πρέπει όμως να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία να πλησιάσεις το ταίρι σου και να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει. Γενικά είναι στο χέρι σου να φτιάξεις το κλίμα και να αποφύγεις τις εντάσεις που σε ρίχνουν ψυχολογικά. Αν είσαι μόνος, θα μπορέσεις να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία καθώς η περίοδος αυτή είναι πολύ ευνοϊκή για φλερτ και έρωτες.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, μία ευχάριστη Τρίτη ξημερώνει για εσένα. Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες και ο δυναμισμός σου, έρχονται να τονώσουν το ηθικό σου και την ψυχολογική κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί αγώνες που έκανες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς σου και πολύ σύντομα θα δεις και την επιτυχία. Η αισιοδοξία που θα έχεις για τη σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα εκπλήξεις τον σύντροφό σου με την ανανεωμένη και ρομαντική σου διάθεση. Και για τις μοναχικές ψυχές, τα πράγματα προμηνύονται καλά, μιας και οι κοινωνικές επαφές που θα σας χαρίσει η σημερινή όψη θα σας ενθουσιάσουν.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, θα είναι μια μέρα εσωτερικής αναγέννησης αυτή η Τρίτη για εσένα. Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές. Θα πρέπει να προσέχεις πώς χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να επιχειρείς πάντα να τις θέτεις υπό έλεγχο. Η σημερινή θετική όψη σε προικίζει με ερωτισμό και έχεις δυναμικότητα για να ηγηθείς στη σχέση σου. Μη φοβηθείς να πάρεις πρωτοβουλίες και θα περάσεις μία πολύ ευχάριστη μέρα με τον σύντροφο και την οικογένειά σου. Ακόμη κι αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες και θα κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, μια μέρα έντασης και εκνευρισμού που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου θα είναι αυτή η Τρίτη για το ζώδιό σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες και ό,τι κάνεις να είναι μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι να περιμένετε μία είδηση από άτομο του παρελθόντος σας, που θα σας φτιάξει το κέφι.

 

Λέων

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς εκνευρισμό. Άλλωστε, εσύ είσαι από τα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα και να μην αφήσεις κάποια μικροπροβλήματα να χαλάσουν την ψυχολογία σου. Με ηρεμία και προγραμματισμό, όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Ακόμα, φρόντισε να κάνεις θετικές σκέψεις στην αισθηματική σου ζωή και να πλησιάσεις τον σύντροφό σου, ώστε να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά. Να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, η μέρα είναι ευνοϊκή για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, μάθε να χαίρεσαι κάθε στιγμή της ζωής σου και να αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε σταματά την πορεία σου ή σου χαλάει τη διάθεση. Στον ελεύθερο χρόνο σου κάνε μια ανανέωση και άλλαξε τη διατροφή σου. Να δεις ότι έτσι θα νιώσεις καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις, θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου, ψυχολογικά και σωματικά. Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Κι εσύ που ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, από σήμερα και στο εξής θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να απαλλαγείς από αυτή μια και καλή.

 

Ζυγός

Σήμερα καλό είναι να οργανώσεις τη μέρα σου με συνέπεια και προγραμματισμό, ώστε να εξελιχθούν όλα αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώσεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν μπορούν τώρα να λυθούν μιας και θα επικρατήσει το συναίσθημα και όχι η λογική. Στην αισθηματική σου ζωή, η μέρα είναι ιδανική για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να πεις στον σύντροφό σου τα πράγματα ακριβώς όπως τα σκέφτεσαι. Αν είσαι μόνος, πολύ πιθανό να δεχτείς μία πρόταση από ένα άτομο που σε φλερτάρει καιρό και καλό είναι να το γνωρίσεις καλύτερα γιατί μπορεί να εκπλαγείς.

 

Σκορπιός

Σήμερα καλό είναι να αφήσεις τη μέρα σου να κυλήσει αρμονικά και να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρησε άμεσα στην υλοποίηση των σχεδίων σου και με κάθε τρόπο απόφυγε το παρασκήνιο, γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου. Φρόντισε να βρεις τον χρόνο, ώστε να δώσεις τη συμπαράστασή σου σε αυτούς που τη χρειάζονται. Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, ενώ θα μπορέσεις να επανορθώσεις πολλά λάθη που είχαν γίνει στο παρελθόν. Αν είσαι μόνος, κάποιος θα εμφανιστεί και θα σε γοητεύσει εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, αν θέλεις να πετύχεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου, πρέπει να επανεξετάσεις κάποιες κινήσεις σου που βλέπεις ότι δε φέρνουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Κι αν η κρίση σου αυτή τη στιγμή είναι θολωμένη, ζήτησε τη συμβουλή των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και βγες από τον λήθαργό σου. Στα αισθηματικά σου, η μέρα θα σε κάνει πιο ευαίσθητο στις ανάγκες του συντρόφου σου και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά. Εκδήλωσε την αγάπη σου και μη φοβάσαι ότι μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Έχει και αυτός τα ανάλογα συναισθήματα με τα δικά σου. Εσύ που πορεύεσαι μόνος, μη δυσανασχετείς που ακόμη δεν έχεις βρει το πρόσωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο, αλλά βγες έξω να διασκεδάσεις με τους φίλους σου. Τα φλερτ ευνοούνται το αποψινό βράδυ.

 

Αιγόκερως

Μην αφήσεις τον εκνευρισμό από κάποιες καθυστερήσεις να σε κυριεύσει σήμερα και να σου δημιουργήσει πρόβλημα και στους τομείς που πηγαίνουν καλά. Δες τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και μην παρασύρεσαι σε μελαγχολικές διαθέσεις. Θα μπορέσεις να περάσεις καλά αν επιδιώξεις να ξεκουραστείς και λίγο, γιατί σου χρειάζεται. Στα αισθηματικά σου, το καλύτερο είναι να κάνεις μια ήρεμη κουβέντα με το ταίρι σου, που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις στο μυαλό σου για τις ανασφάλειες που σε έχουν κυριεύσει. Αλλά προσοχή, μην τα μπλέξεις περισσότερο με τα λόγια σου. Οι Αιγόκεροι που είστε ακόμη στο ψάξιμο, σύντομα θα ενθουσιαστείτε από κάποια γνωριμία που θα κάνετε.

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, οι ευκαιρίες που θα έχεις αυτήν την Τρίτη θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ άμεσα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι επίσης πολλές και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα για να θέσεις σε εφαρμογή τις προσδοκίες σου και μη χάνεσαι στις λεπτομέρειες. Στη σχέση σου μην κάνεις συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Βγάλε τον ερωτισμό σου και διασκέδασε αυτό το βράδυ, όσο περισσότερο μπορείς. Κι αν δεν αντέχεις άλλο τη μοναξιά σου, δέξου την πρόσκληση ενός ατόμου από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και γνώρισέ τον καλύτερα.

 

Ιχθύς

Σήμερα μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη που θα προκαλέσουν προβλήματα στο μέλλον. Η ενέργεια που νιώθεις θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό καλό είναι να τη διοχετεύσεις στους τομείς που υστερούν. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με τους δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις διαλλακτικότητα για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Δεν είναι ώρα για συγκρούσεις. Στην αισθηματική σου ζωή, ένα φιλικό πρόσωπο θα ανακατευτεί σήμερα στη σχέση σου και ίσως να προσπαθήσει να δημιουργήσει προβλήματα, ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να αλλάξεις την κατάσταση και αν νομίζεις πως είναι απαραίτητο να απομακρυνθείς από αυτό το άτομο για να προφυλάξεις την αισθηματική σου ζωή.

 

Πηγή: MyAstro