Σήμερα μπορούμε να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες και χρέη προχωρώντας σε διακανονισμούς που μας ευνοούν κι αυτό θα είναι αρκετό για να ηρεμήσουμε και να αποβάλλουμε το άγχος και την ανασφάλεια. Παράλληλα δεν αποκλείεται να μας επιστραφούν χρήματα που έχουμε δανείσει κλείνοντας ένα κύκλο συναλλαγών με πρόσωπα που μπορεί να μας είχε προβληματίσει έντονα.

Στην προσωπική μας ζωή έχουμε τη δυνατότητα να εκφράσουμε ανησυχίες και αμφιβολίες που μπορεί να μας ταλαιπωρούν σε βαθύτερο επίπεδο. Αφήνουμε στην άκρη το πείσμα και την αδιαλλαξία και δείχνουμε στον άνθρωπο που έχουμε στο πλευρό μας τα πραγματικά μας συναισθήματα αλλά και όσα μας φοβίζουν και μπορεί να επηρεάζουν τη σχέση μας.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, καλύτερα να μιλήσεις σήμερα με το ταίρι σου για ό,τι σε προβληματίζει. Μην ξεχνάς ότι έχεις τη δυνατότητα να βρίσκεις τρόπους για να φτιάχνεις την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό άφησε το άτομο που σε ενδιαφέρει να σε πλησιάσει. Αγαπητέ Κριέ η σημερινή Τετάρτη είναι μέρα λύσεων για εσένα. Υπάρχουν θέματα, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό και τώρα πρέπει να τελειώνεις με αυτά. Θα χρειαστεί ίσως λίγη προσπάθεια παραπάνω και κυρίως ευελιξία για να μπορέσεις να συνεννοηθείς όπως θέλεις, αλλά τα αποτελέσματα θα σε ανταμείψουν αρκετά και μάλιστα σύντομα!

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, μπορεί η διάθεσή σου να είναι πολύ καλή αλλά να χαλάσει για λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία σημασία. Μην αφήνεις τη σχέση σου χωρίς τονωτικές ενέσεις γιατί σε λίγο είναι θέμα χρόνου να σε αφήσει κι αυτή. Εσύ που βασανίζεσαι από τη μοναξιά σου να ξέρεις ότι η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Δείξε καλή διάθεση και όλα θα γίνουν. Αγαπητέ Ταύρε η σημερινή Τετάρτη είναι πολύ ευνοϊκή για να κάνεις όλα όσα θέλεις. Υποθέσεις που σε απασχολούν ή ζητήματα που δεν προχωρούσαν όπως ήθελες, σήμερα θα μπουν σε σειρά και με την ενέργεια που έχεις θα μπορέσεις να τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

 

Δίδυμος

Σήμερα προσπάθησε να ελέγξεις το άγχος που έχεις και να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Μια βραδινή έξοδος θα σας έκανε πολύ καλό. Όσο για τους Διδύμους που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σας, το βράδυ σας ευνοεί είτε για να επιστρέψετε σε έναν παλιό σας έρωτα, είτε για να εξομολογηθείτε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σήμερα μπορεί η μέρα σου να είναι αρκετά ταραχώδης, αλλά εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε. Οι διάφορες προθεσμίες που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου πλησιάζουν γρήγορα και σιγά-σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τις επιτυχίες, που θα σε κατακλύζουν.

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, πρόσεχε τι κάνεις και τι λες σήμερα στο ταίρι σου, γιατί δεν αργεί να έρθει η ώρα του καβγά, που θα σε κάνει πυρ και μανία με τον σύντροφό σου. Χαμήλωσε τους τόνους σου και αν χρειαστεί, κάνε και λίγο το κορόιδο! Αν αυτό τον καιρό κάνεις παρέα μόνο με τη μοναξιά, χαλάρωσε, απόλαυσε το και διασκέδασε το με φιλικά σου πρόσωπα, που περνάς τέλεια. Άλλωστε είναι η μόνη επιλογή που έχεις σήμερα. Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και με πολλή προσπάθεια θα επαναφέρεις την τάξη.

 

Λέων

Προσπάθησε, φίλε Λέοντα, να κατανοήσεις κάποιες καταστάσεις σε προβλήματα που μπορεί να περνάει το ταίρι σου, βοήθησέ το να τα λύσει και μετά θα δεις ότι το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ήρεμο και γαλήνιο. Εσύ που ακόμη δεν έχεις σχέση, μην τρομάζεις από τη στασιμότητα των ημερών, αλλά αναρωτήσου τι κινήσεις πρέπει να κάνεις για να βγεις το γρηγορότερο από τον λήθαργο της μοναξιάς σου. Αγαπητέ Λέοντα, καθυστερήσεις και αναβολές θα σε εκνευρίσουν τη σημερινή ημέρα. Οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές, γι’ αυτό μην αλλάξεις πορεία αν έρθουν κάποια προβλήματα.

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, κάποια ζητήματα θα σε προβληματίσουν αλλά αν κάνεις μια ήρεμη συζήτηση με τον σύντροφο σου θα βρεις τις απαντήσεις που ζητάς. Η σημερινή μέρα σε ευνοεί για κάθε είδους συναναστροφή ερωτικού περιεχομένου. Ειδικά αν είσαι μόνος σου πρέπει να αξιοποιήσεις αυτήν τη μέρα. Αγαπητέ Παρθένε αν και σε έχει πάρει λίγο από κάτω, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να βάλεις ένα φρένο στη μιζέρια σου και να δεις τα διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν με πιο θετικό μάτι. Θα ανακαλύψεις ότι είσαι υπερβολικά απαισιόδοξος και ότι τα πράγματα αρχίζουν και παίρνουν την τροπή που επιθυμείς, ειδικά αν πρόκειται για οικογενειακά ζητήματα.

 

Ζυγός

Στην αισθηματική σου ζωή είναι καιρός να αφήσεις τις ευθύνες και το άγχος και να δώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου. Κάνε σχέδια και πέρασε ένα ρομαντικό βράδυ με τον άνθρωπό σου. Αν είσαι μόνος σου, προετοιμάσου για φλερτ που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ όμορφα και γιατί όχι, να ερωτευτείς. Η σημερινή μέρα είναι λίγο περίεργη και καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις από ζητήματα που κρύβουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Γενικά μείνε ουδέτερος απέναντι σε διάφορες καταστάσεις και μην πάρεις θέση, γιατί μπορεί να βρεθείς υπόλογος χωρίς να ευθύνεσαι.

 

Σκορπιός

Μετά από έναν δυνατό καβγά, έρχεται η συμφιλίωση που ξαναζωντανεύει όλα τα θετικά συναισθήματα της σχέσης. Αυτό μπορεί να συμβεί σήμερα και στη δική σου σχέση, φίλε Σκορπιέ. Ένας καβγάς, που γρήγορα θα ξεπεραστεί και θα σας φέρει πιο κοντά. Όσο για εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, έχεις όλα τα φόντα να κάνεις την καλύτερη γνωριμία, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά! Αγαπητέ Σκορπιέ, είσαι σε περίοδο που θα ανταμειφθείς και θα αναγνωριστείς για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν πρόβλημα αυτήν τη στιγμή για την πορεία σου.

 

Τοξότης

Στην αισθηματική σου ζωή ευνοούνται σήμερα οι συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις οριστικές λύσεις για τα προβλήματα της σχέσης σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις πως δε θα είσαι για πολύ ακόμα. Μάθε πώς πρέπει να δράσεις για να αλλάξεις το κλίμα στα ερωτικά σου. Φίλε Τοξότη, επειδή τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δε σου πάνε και τόσο καλά είναι ευκαιρία σήμερα να κάνεις μια καινούργια αρχή. Ξεκίνησε από το καθημερινό σου πρόγραμμα και κατέληξε στην αίσθηση αισιοδοξίας, με την οποία πρέπει να κινηθείς από εδώ και πέρα.

 

Αιγόκερως

Στην αισθηματική σου ζωή, ό,τι θέλεις να πεις στον σύντροφό σου, πες το ξεκάθαρα και μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Κάθε πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί αν το θέλεις. Αν είσαι μόνος, θα σε πλησιάσουν αρκετοί άνθρωποι σήμερα. Κάνε τη σωστή επιλογή. Η σημερινή μέρα πρέπει να είναι αφιερωμένη σε εσένα και τα πράγματα που σε ευχαριστούν. Άφησε λίγο στην άκρη τις ανάγκες των άλλων και κοίταξε τι μπορείς να κάνεις για εσένα. Οι ευκαιρίες γύρω σου είναι πολλές, αρκεί να τις εκμεταλλευτείς.

 

Υδροχόος

Η αισθηματική σου ζωή θέλει ειλικρίνεια και διάθεση για συζήτηση. Είναι καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σου, ώστε να προχωρήσετε και οι δυο παρακάτω, μαζί ή χώρια. Αν είσαι μόνος, μη χάνεις ευκαιρίες. Η συναισθηματική σου πλευρά σήμερα εμφανίζεται σε όλο της μεγαλείο και δε σε αφήνει να δεις καθαρά τις καταστάσεις. Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός και ψύχραιμος, για να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Αν έχεις πρόβλημα με άτομα της οικογένειάς σου, σύντομα θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις.

 

Ιχθύς

Στη σχέση σου θα τα πας μια χαρά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς. Δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ μπορείς να ξεπερνάς τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχουν υπάρξει μεταξύ σας. Εσύ που κάνεις παρέα μόνιμα με τη μοναξιά σου, πρέπει να δεις τα πράγματα διαφορετικά και να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να καταβάλλεις προσπάθειες για να βρεις κάποιον σύντροφο. Αγαπητέ Ιχθύ, τη σημερινή ημέρα καλό θα είναι να είσαι συντηρητικός. Ο συμβατικός τρόπος δράσης είναι ο ασφαλέστερος και ο πιο ενδεδειγμένος για εσένα, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Επιπλέον, θα πρέπει οι σκέψεις σου να χαρακτηρίζονται από ευαισθησία και ταπεινότητα.

 

Πηγή: MyAstro