Χωρισμός. Μια λέξη που όταν ακούς σου σφίγγεται λίγο το στομάχι. Εκτός κι αν είσαι δίδυμος. Τότε μιλάμε για προμελετημένο έγκλημα με το θύμα να περνά τα βάσανα του αιώνα. Όμως υπάρχει κι η ατομική ευθύνη και το να μπλέξεις με άτομο του συγκεκριμένου ζωδίου ήταν επιλογή σου επομένως τώρα (δυστυχώς) θα τα «λουστείς». Για να καταλάβεις, δέκα μέρες δεν είναι απλά αρκετές για να σου δείξει την επιθυμία του για τη λήξη της σχέσης αυτής, είναι και πολλές. Ας δούμε λοιπόν πώς το συγκεκριμένο ζώδιο χωρίζει τόσο σύντομα, για να μάθουμε να το κάνουμε κι εμείς.

Βήμα πρώτο στο χωρισμό είναι η απόλυτη αδιαφορία προς το άλλο άτομο. Βαρέθηκε παιδιά το αγαπημένο σ’ όλους διδυμάκι, επομένως μην περιμένετε ερωτήσεις του τύπου «Πώς πέρασες σήμερα;», «τι κάνεις;» και τέτοια. Η επικοινωνία θα έρχεται συνεχώς από τη δική σας πλευρά με το ζώδιο αυτό του αέρα ν’ απαντά μονολεκτικά και βαριεστημένα κόβοντας τη συζήτηση όσο πιο σύντομα είναι εφικτό. Όσο αφορά σε κοινές εξόδους και ποιοτικό χρόνο μαζί… εδώ γελάμε δυνατά. Όταν έχει έρθει το τέλος για έναν δίδυμο πάει να πει πως θα επενδύσει στον ελεύθερο του χρόνο στα φιλαράκια του ή ακόμα και σε καινούρια φλερτ που έχει. Δεν έχει σημασία αν δεν ειπώθηκε ακόμη δυνατά πως η σχέση αυτή έχει τελειώσει, στο μυαλό του η κατάσταση είναι τελειωμένη και αυτό είναι αρκετό. Στις εξόδους αυτές ετοιμάσου να δεις stories με τραγούδια που αναφέρονται σε ελευθερία, ανεξαρτησία κι άλλες τόσες μπούρδες που τραγουδά ένας φρεσκοχωρισμένος με τη φωνή του πίσω για να ακούς το πόσο πολύ το νιώθει.

 

 

Αν είσαι τόσο καλός που τον έπεισες να κοινοποιήσετε τη σχέση σας στα social media ετοιμάσου να δεις τις φωτογραφίες σας να αποχωρούν από το προφίλ του μιας και σύντομα θα είναι ελεύθερος και θέλει να ενημερώσει έμμεσα τα καινούρια πιθανά «θύματά» του πως είναι και πάλι διαθέσιμος.

Όσον αφορά σε αντικείμενα που του έχεις δώσει θα σου τα δίνει όλα σιγά-σιγά χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Θα πάρεις πίσω για παράδειγμα μια ζακέτα που του είχες χαρίσει όταν κρύωνε στο δεύτερό σας ραντεβού, μιας και δε θέλει να υπάρχουν εκκρεμότητες. Σχετικά με κοινούς λογαριασμούς σε spotify και netflix ετοιμάσου να παρατηρήσεις μια αδράνεια αφού χωρίς ενημέρωση έχει ήδη δημιουργήσει δικά του και υπάρχει playlist «ελεύθερος κι ωραίος» και αγαπημένη σειρά “sex life” αντίστοιχα.

Τέλος θα αλλάξει όλο του το πρόγραμμα και τη ζωή. Χωρισμός για το ζώδιο αυτό σημαίνει κίνητρο για καινούριες αρχές. Με τη χαζή αυτή του πεποίθηση ξεκινά καινούρια χόμπι, κάνει καινούριες παρέες κι αλλάζει στέκια και συνήθειες -φυσικά μέχρι να τα βαρεθεί κι αυτά όπως βαρέθηκε και το ταίρι του.

Δίδυμος πάει να πει αφόρητη βαρεμάρα στα δύο μόλις λεπτά αδράνειας. Αν σε χωρίσει είναι σχεδόν βέβαιο πως το κάνει λόγω βαρεμάρας και μόνο, επομένως μην το πάρεις προσωπικά. Με το «αγαπημένο» αυτό ζώδιο καλό είναι να μην έχουμε και πολλές προσδοκίες κι απλά να απολαμβάνουμε τον ελάχιστο χρόνο που μας αφιερώνει μέχρι να βρει άλλο θύμα να του παραδοθεί.

Φιλική συμβουλή, μη χωρίζεις σαν δίδυμος. Κρίμα είναι. Αν είσαι δίδυμος συντονίσου λιγάκι με το ρυθμό των υπόλοιπων ζωδίων και μη λες παντού περήφανα το ζώδιο σου.

Όσοι έχετε μπλέξει με τα ιδιαίτερα αυτά πλάσματα σας εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου καλή υπομονή και δύναμη και στο μέλλον να προσέχετε με ποιους μπλέκεστε.

 

Πηγή εικόνας

Συντάκτης: Χριστιάνα Ανδρέου
Επιμέλεια κειμένου: Ζηνοβία Τσαρτσίδου