Αρκετά προκλητική μοιάζει η Πανσέληνος της 24ης Απριλίου στο ζώδιο του Σκορπιού. Θα επηρεάσει τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους βάζοντας αρκετά εμπόδια στους στόχους τους. Η συμμετοχή του Πλούτωνα με την όψη τετραγώνου, όμως, θα φέρει ολοκληρωτικές αλλαγές κι εσωτερική μεταμόρφωση. Πάμε να δούμε, όμως, πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο, από τις 24 Απριλίου, μέχρι και τα μέσα Μαΐου.

 

Κριός
Αυτή η Πανσέληνος, Κριέ, σε ωθεί να επανεξετάσεις χρηματικές πηγές που προκύπτουν από κάποιο παθητικό εισόδημα, τρίτα πρόσωπα ή μία κληρονομία. Συναντάς αρκετές ανατροπές στο πεδίο αυτό, ενώ παράλληλα επέρχονται στην επιφάνεια μερικές ανεπίλυτες ανασφάλειές σου. Το να στραφείς προς τον κύκλο γνωριμιών σου για να βρεις λύσεις, είναι μια λειτουργική διέξοδος, αλλά κουβαλά μαζί της απώλειες.

 

Ταύρος
Αγαπημένε Ταύρε, η Πανσέληνος σου φέρει πιέσεις και σκληρές συνειδητοποιήσεις αναφορικά με κάποιους εσωτερικούς παράγοντες, πέρα ​​από τις προσωπικές σου δυνάμεις. Θα πρέπει να υιοθετήσεις μία πιο ήπια στάση απέναντι στις προκλήσεις που προκύπτουν, διαφορετικά θα παρατηρήσεις πόλωση και διασπάσεις σε πολλαπλούς τομείς της ζωής σου.

 

Δίδυμος
Δίδυμε, η Πανσέληνος που κορυφώνεται στο ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει πολλές εντάσεις κι ανατροπές στην καθημερινότητά σου, ωθώντας σε να επαναπροσδιορίσεις κάποια βασικά πράγματα. Οι συνθήκες εργασίας σου σε προβληματίζουν, ενώ ο τρόπος που περνάς τις καθημερινές σου στιγμές σου προκαλεί κόπωση, απαιτώντας επαναπρογραμματισμό.

 

Καρκίνος
Ο Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει πάθος κι ένταση στα αισθηματικά σου, Καρκίνε. Μαθαίνεις πράγματα που τον αγαπημένο σου άνθρωπο ή την ερωτική σου ζωή που σου προκαλεί εσωτερική σύγκρουση. Καλό θα είναι να αποφύγεις να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα από όσα ακούς και να μην προχωρήσεις σε εκρήξεις ζήλιας ή χειρισμού.

 

Λέων
Το τέλος μιας πολύ κακής περιόδου που σε πλήγωσε έφτασε για εσένα, Λέοντα, αλλά θα πρέπει να θυμάσαι ότι συνεχίζεις να προβάλλεις αντίσταση στην αλλαγή, με αποτέλεσμα να έχεις απώλειες. Όσο πιο εύκολα αποδεχθείς ότι κάποια πράγματα δεν είναι προορισμένα για εσένα, τόσο πιο απλά θα περάσει το διάστημα της Πανσελήνου του Απρίλη.

 

Παρθένος
Αγαπητέ μου Παρθένε, η Πανσέληνος στον Σκορπιό σε καλεί να αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνείς κι εκφράζεις τα θέλω σου προς τους άλλους. Υπάρχουν στοιχεία χειρισμού που εξωτερικεύεις ασυνείδητα, αλλά προκαλούν έντονο προβληματισμό στους άλλους. Τέλος, μια συμφωνία που είχες, είναι πιθανό να περάσει από επαναπροσδιορισμό.

 

Ζυγός
Έφτασε η Πανσέληνος, Ζυγέ και μέχρι τα μέσα της Μάη προβληματίζεσαι αναφορικά με τις προσωπικές σου αξίες και τον τρόπο που βγάζεις χρήματα. Επιθυμείς, επίσης, να δεις ένα καλύτερο μέλλον που θα καθορίζει τη νοοτροπία που έχεις υιοθετήσει για τη ζωή. Πρέπει να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου, όμως, γιατί εκτιμάται πως θα καθυστερήσεις κάποια σχέδιά σου.

 

Σκορπιός
Σκορπιέ, η Πανσέληνος ρίχνει φως επάνω σου, άρα βιώνεις μία περίοδο σκληρών συνειδητοποιήσεων σχετικά με τον εαυτό σου, την ύπαρξή σου και τους σημαντικούς σου άλλους. Αυτό το διάστημα παρατηρούνται τάσεις ελέγχου κι επιβολής στα προσωπικά και τα εργασιακά σου και πρέπει να φερθείς πολύ διπλωματικά, ώστε να αποφύγεις τυχόν διαλύσεις σχέσεων ή συνεργασιών.

 

Τοξότης
Τοξότη, η Πανσέληνος δε σε επηρεάζει άμεσα δίνοντάς σου κάποιο χειροπιαστό γεγονός, εκτός κι αν αυτό αναιρείται από το προσωπικό σου ωροσκόπιο. Στην πραγματικότητα, η ενέργεια του φαινομένου δρα πιο εσωτερικευμένα, δημιουργώντας σου αμφιβολίες σχετικά με τις προσωπικές σου δυνατότητες, ρίχνοντάς σε ψυχολογικά, χωρίς πραγματικό λόγο.

 

Αιγόκερως
Ο Πανσέληνος, Αιγόκερε, θα φέρει λίγες γκρίνιες αλλά και ξεκαθαρίσματα στον ευρύτερο κοινωνικό κύκλο σου. Μέσα από τις πολλαπλές εντάσεις με φίλους και γνωστούς, θα έρθει η ώρα να καταλάβεις ποιος πρέπει να αποχωρήσει από το άμεσο περιβάλλον σου και ποια άτομα είναι πραγματικά πρόθυμα να σου σταθούν. Παράλληλα, κάποιοι στόχοι σου αποδεικνύεται ότι δεν αξίζουν τον κόπο.

 

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, είσαι από εκείνους που επηρεάζονται άμεσα από το φαινόμενο της Πανσελήνου στο Ζώδιο του Σκορπιού. Τα πιο πιθανά γεγονότα που θα διαδραματιστούν ως τα μέσα Μαΐου αφορούν  την καριέρα, την ερωτική σου σχέση, και τις σχέσεις σου με τους γονείς σου. Θα υπάρξουν ωστόσο και θέματα εξουσίας, αφού η μία πλευρά θα προσπαθεί διαρκώς να επιβληθεί στην άλλη, οπότε πρέπει να ορίσετε υγιείς αποστάσεις.

 

Ιχθύς
Ιχθύ, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού δεν έχει τόσο προβληματική για εσένα, τουλάχιστον σε πρακτικό επίπεδο. Το σύμπαν σε ωθεί να θεωρήσεις τη γενικότερη νοοτροπία σου, γιατί έχεις φανατιστεί με κάποιες πεποιθήσεις που σου προκαλούν εσωτερική ταραχή. Αποκολλήσου από τα πιστεύω σου, αποδέξου τα λάθη σου κι όλα καλά θα πάνε!

 

Πηγή: oroskopos.gr