Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και θα μάς απασχολήσει με τα αισθηματικά και τα υλικά μας αποκτήματα ενώ ίσως να νιώσουμε πιο δυνατοί συναισθηματικά ώστε να διεκδικήσουμε τα κεκτημένα μας. Ωστόσο, το τετράγωνο με τον Πλούτωνα μόλις περάσει στον Ταύρο και το τετράγωνό της με τον Άρη θα χρειαστεί μια προσοχή στις αρχές του 1ου δεκαημέρου των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους-Σκορπιούς-Λέοντες-Υδροχόους) ώστε να αποφύγουν εντάσεις και βίαια περιστατικά αν και κάποιοι ίσως να βιώσουν μεγάλη ερωτική ένταση και έλξη.

Η επόμενη όψη της Σελήνης θα είναι ένα τετράγωνο με τον Ερμή το βράδυ στις 15/2 γύρω στις 22.35 κι ίσως να φέρει κάποια ανισορροπία μεταξύ συναισθήματος και λογικής αλλά ίσως και κάποιες διαφωνίες ή δυσκολία στην επικοινωνία στων ζωδίων του Σταθερού Σταυρού του 2ου δεκαημέρου. Στη συνέχεια η Σελήνη θα συναντήσει τον Ουρανό το πρωί της 16.02 στις 02.26 και ίσως να φέρει κάποιες ανατροπές για τα ζώδια του Σταθερού-Σταυρού αλλά και κάποιες ευκαιρίες για Καρκίνους-Αιγόκερους-Παρθένους-Ιχθείς.

Στις 14.55 η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και θα ευνοήσει τα ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου να πραγματοποιήσουν κάποια όνειρά τους ή να ξεφύγουν κάπως από την πραγματικότητα ωστόσο αμέσως μετά το τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Υδροχόο στις 17.00 θα φέρει κάποια σύγχυση και ανισορροπία στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού των τελευταίων ημερών. Η Σελήνη στη συνέχεια θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλό θα είναι μέχρι τις 21.40 που θα περάσει στους Διδύμους να υπάρξει χρόνος για ξεκούραση και να αποφευχθούν σημαντικές κινήσεις για οικονομικά και συναισθηματικά θέματα.

Ταύρος

Η διάθεσή σας ανεβαίνει και νιώθετε ανανεωμένοι. Οι επόμενες μέρες θα σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να βελτιώσετε κατά πολύ τη διάθεσή σας, αλλά και να ξεπεράσετε προβλήματα που σας είχαν αγχώσει και σας είχαν ταλαιπωρήσει. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην παρασύρεστε από τους γύρω σας, διότι θα ήταν προτιμότερο να κινηθείτε στα κλασικά σας μονοπάτια για λίγο καιρό, ώστε να αποφύγετε διενέξεις και ανατροπές – ξέρουμε όλοι πόσο τις μισείτε.

Τοξότης

Η παιχνιδιάρικη πλευρά σας θα έρθει στο προσκήνιο και θα είστε σε χαλαρή κατάσταση όλη την ημέρα. Τα πειράγματα και τα γέλια δεν θα λείπουν, ενώ αν είστε σε σχέση, για κάποιους από εσάς, το έτερον ήμισυ θα σας εκπλήξει με κάτι γλυκό. Η Σελήνη στον Ταύρο, ο Ήλιος στον Καρκίνο και ο Άρης στην Παρθένο, για κάποιον λόγο σας ευνοούν.Χαρείτε το!

Αιγόκερως

Καλά νέα και μεγάλες ευκαιρίες σας περιμένουν αυτές τις ημέρες. Κάποιοι από εσάς, μπορεί ακόμη να μην το γνωρίζετε, αλλά η σκληρή δουλειά σας παρατηρήθηκε. Πρόκειται για μία περίοδο κατά την οποία είστε πολύ πιο ξέγνοιαστοι και έρχεται επιτέλους τη δυνατότητα να ξεπεράσετε διάφορες δύσκολες καταστάσεις που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Θα νιώθετε ότι τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσει από το να πετύχετε αυτό που θέλετε.

Πηγή: oroskopos.tv