Καθώς σκεφτόμαστε το 2024, μπορεί να μας δημιουργείται έντονο το αίσθημα του φόβου, της αμφιβολίας ή και της απαισιοδοξίας. Δεν έχουμε περάσει και λίγα, με αποτέλεσμα να νιώθουμε ότι είναι πολλά που πρέπει να λυθούν προκειμένου η τύχη να χαμογελάσει και πάλι στη ζωή μας. Με το άρθρο αυτό θα σας δώσουμε την πρώτη και αισιόδοξη σκέψη για το 2024, η οποία είναι και πραγματική. Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε σε ποιο τομέα της ζωής σου η τύχη θα είναι πιο γενναιόδωρη το 2024.

 

Κριός

Το 2024 είναι το έτος που μπορείς να δημιουργήσεις πιο ασφαλείς και σταθερές βάσεις στα οικονομικά σου. Οι πρώτοι 5 μήνες της νέας χρονιάς θα σταθούν ιδιαίτερα ωφέλιμοι για την οικονομική σου πορεία, θα βρεις νέες πηγές εσόδων, θα κάνεις μια αλλαγή που θα ευδοκιμήσει, θα δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει, θα μπορείς με περισσότερη άνεση να κάνεις αγορές (ή και επενδύσεις) και επιτέλους θα νιώσεις ότι η επαφή σου με το χρήμα γίνεται αρκετά πιο σταθερή. Από τον Ιούνιο μπαίνεις σε μια νέα πορεία, όπου θα κάνεις σημαντικές νέες γνωριμίες, θα έρθεις σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους, θα ταξιδέψεις, θα αλλάξεις ιδέες, παραστάσεις, θα έχεις περισσότερο ενθουσιασμό, θα εφαρμόσεις νέες αποφάσεις στη ζωή σου. Πιθανή είναι και η αλλαγή μεταφορικού μέσου.

 

Ταύρος

Καλωσορίζεις το 2024, αγκαζέ με τον Δία αλλά και τον Ουρανό που κινούνται στο δικό σου ζώδιο. Η νέα χρονιά κρύβει λοιπόν εκπλήξεις κι ευκαιρίες που θα αλλάξουν το σκηνικό της ζωής σου με τον πιο όμορφο τρόπο! Μέχρι τις 25/5 τα αδύνατα γίνονται δυνατά, δημιουργούνται νέες προοπτικές, είσαι μέσα στον ενθουσιασμό, την τόλμη αλλά και τη διάθεση πολύ περισσότερο για νέες γνώσεις, νέες εμπειρίες. Τολμάς πολύ περισσότερο από ό,τι το συνηθίζεις (γιατί μεταξύ μας δεν τολμάς αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος). Αλλάζεις την εξωτερική σου εμφάνιση, ρισκάρεις περισσότερο, ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα, αιφνιδιάζεις τους πάντες με τις αποφάσεις σου αλλά δέχεσαι και ξαφνικές αστραπιαίες ευκαιρίες που σου αλλάζουν τη ζωή! Στο δεύτερο μισό της χρονιάς, τονώνονται περισσότερο τα οικονομικά σου, σου δίνεται όμως και η ευκαιρία να μαζέψεις κάποια χρήματα για να υλοποιήσεις κάποιο σκοπό σου.

 

Δίδυμος

Από τον Μάρτιο του 2023 αισθάνεσαι πως για ό,τι θέλεις να αποκτήσεις πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να κάνεις θυσίες, νιώθεις ότι η τύχη δεν είναι και τόσο με το μέρος σου. Το ίδιο ακριβώς αισθάνεσαι και το 2024, όμως εγώ σε πληροφορώ ότι στην πορεία αυτής της χρονιάς θα συνειδητοποιήσεις ότι η τύχη είναι στα χέρια σου και σου ανοίγεται, αρκεί να το προσπαθήσεις. Στο πρώτο μισό της χρονιάς, επιβραβεύονται οι προσπάθειες και οι θυσίες που έχεις κάνει στα επαγγελματικά σου! Ξαλαφρώνεις από έννοιες που σε ταλαιπωρούσαν, ολοκληρώνεται και παίρνει μορφή ένα σχέδιο που το είχες ως όραμα ή ως φιλοδοξία. Λύνεις ψυχολογικά αδιέξοδα κι είσαι αρκετά πιο δυνατός. Στα τέλη του Μάη, καλωσορίζεις τον Δία στο ζώδιό σου και μπαίνεις στο πιο τυχερό κομμάτι αυτής της χρονιάς, όπου η δίψα σου για επικοινωνία, γνώση, εμπειρία, ικανοποιείται στο μέγιστο βαθμό. Έρχεσαι σε επαφή με νέους ανθρώπους, προχωράς σε νέα βήματα που αφορούν και την επαγγελματική σου πορεία κι ανοίγονται πόρτες κι ευκαιρίες που θα σου προσφέρουν χαμόγελα και καταξίωση.

 

Καρκίνος

2024 λοιπόν και πράγματι είναι μια χρονιά που θα καταφέρεις να απελευθερωθείς από βαρίδια και θα δεις πολλές από τις επιθυμίες σου να γίνονται πραγματικότητα. Ως τα τέλη του Μάη 2024, διανύεις μια περίοδο που εκπληρώνονται βαθύτερες προσδοκίες, πραγματοποιείται ένα μακρινό ταξίδι, λαμβάνεις χαρούμενα νέα, δικτυώνεσαι, γνωρίζεις νέους ανθρώπους, κοινωνικοποιείσαι, έχεις επιτυχίες σε ομάδες, συλλόγους, είσαι αγαπητός, περιζήτητος, αυξάνεις το πελατολόγιό σου. Κυνηγάς λίγο παραπάνω το όνειρο, την επιθυμία και αυτό που φιλοδοξείς να φτάσεις και φαίνεται ότι η τύχη είναι με το μέρος σου! Το δεύτερο μισό του 2024, είναι πιο αποδοτικό για ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου, ενώ συχνά θα αισθάνεσαι ότι σε δύσκολες ή πιεστικές στιγμές σου δίνεται μία σανίδα βοήθειας, που σε στηρίζει να ξεπεράσεις κάθε πρόβλημα.

 

Λέων

Το 2024 είναι μια χρονιά που θα καταφέρεις να βρεθείς στο επίκεντρο των γεγονότων, των εξελίξεων, με λίγα λόγια θα γίνεις και πάλι ο πρωταγωνιστής. Στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, ανοίγονται σπουδαίες ευκαιρίες για ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, για να αλλάξεις καριέρα, να βρεις μια νέα δουλειά, ή ακόμα και για να ακουστεί πολύ περισσότερο το όνομά σου στον χώρο που κινείσαι επαγγελματικά. Αναδεικνύεις τα ταλέντα σου, έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν τα προσωπικά σου σχέδια και κατακτάς στόχους που σε βοηθούν να έχεις ψυχική ανάταση κι οικονομική επιβράβευση. Στο πρώτο μέρος της χρονιάς γεμίζεις πορτοφόλι, νιώθεις αυτοπεποίθηση και βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα. Από τον Ιούνιο του 2024, τα «τυχερά» έρχονται μέσα από τη δικτύωση, τις γνωριμίες, τις φιλίες σου. Νέες επιθυμίες γεννιούνται, ταξίδια με άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος θα έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν, ενώ με κόπο, κούραση αλλά και πολλή τύχη καταφέρνεις και αποκτάς κάτι που το ήθελες ή το σχεδίαζες εδώ και καιρό.

 

Παρθένος

To 2024 είναι χρονιά γνώσης, εμπειρίας αλλά κι ευκαιριών. Έως και τον Μάιο του 2024, ο Δίας και ο Ουρανός στον Ταύρο, ετοιμάζουν εκπλήξεις για σένα αυτές μπορεί να είναι νέες ευκαιρίες για σημαντικές γνωριμίες που θα αλλάξουν την προοπτική της ζωής σου, ένα ταξίδι που ονειρευόσουν, μετοίκηση σε ένα μακρινό μέρος, μια νέα εκπαιδευτική δραστηριότητα, ξαλάφρωμα από νομικές υποθέσεις ή όποιο άλλο μεγάλο σχέδια ζωής. Για πολλούς Παρθένους 3ου δεκαημέρου θα δούμε αυτή τη χρονιά την τέλεση 2ου γάμου, ή μία νέα αισθηματική ιστορία που θα έχει μία πολύ καλή προοπτική για το μέλλον. Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς είναι αρκετά πιο τυχερό και γενναιόδωρο για ζητήματα καριέρας, όπου ανοίγονται νέοι ορίζοντες και νέες εργασίες που με κόπο μεν, με πολλή τύχη δε, θα μπορέσεις να φτάσεις ακριβώς στο σημείο που πάντα «στόχευες».

 

Ζυγός

Το 2024 μπορεί να είναι χρονιά Εκλείψεων στον δικό σου άξονα, αυτό όμως δε σημαίνει πως δε θα παρουσιαστούν και σημαντικές ευκαιρίες στη ζωή σου! Μέχρι και τον Μάιο του 2024, καταφέρνεις και διευθετείς οικονομικές οφειλές, ανοίγονται οι ευκαιρίες για μισθώσεις, πωλήσεις, επιδόματα που μπορούν να φέρουν σημαντική ανακούφιση στα οικονομικά σου. Στην ερωτική ζωή παθιάζεσαι, πειραματίζεσαι και γεύεσαι εμπειρίες που σε συναρπάζουν! Στο δεύτερο μισό του 2024, κρίνω ότι θα σταθείς πολύ πιο τυχερός, αφού ο Δίας θα κινείται σε ένα πιο φιλικό για σένα ζώδιο τους Διδύμους. Ανοίγονται ευκαιρίες για επιτυχίες σε θέματα σπουδών, μεταπτυχιακών, διεύρυνσης γνώσεων, πραγματοποιείς ένα ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν, ανοίγονται νέες προοπτικές που σε βοηθούν να εξελιχθείς και να πας τη ζωή σου ένα βήμα παρακάτω.

 

Σκορπιός

Ξέρω ότι με κοιτάς με ύφος ειρωνικό και λες «τύχη; Ποιος την έχασε για να τη βρω εγώ;». Σίγουρα έχεις δίκιο, όμως εγώ σου εγγυώμαι ότι το 2024 έχει για σένα τις τυχερές του στιγμές. Ο Δίας και ο Ουρανός από τον Ταύρο σου προσφέρουν ξαφνικές ευκαιρίες για νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες. Έρχεσαι σε επαφή με νέους ανθρώπους, άλλοι σε εμπνέουν, άλλοι σε παρακινούν να εφαρμόσεις αλλαγές στη ζωή σου. Αυτά που μπορεί να έλεγες εγώ ποτέ (ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα) γίνονται αρκετά πιθανά ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, όπου αναμένεται μία άνοιξη με πολλές εκπλήξεις ευχάριστες για τα ερωτικά σου. Κι επειδή είσαι Σκορπιός και χωρίς χρήμα νιώθεις δυσ-τυχία να σου πω τα καλά νέα ότι από το τέλος του Μάη, ο Δίας από τους Διδύμους ανοίγει καλές προοπτικές για τα οικονομικά σου που συνδέονται με τρίτους.

 

Τοξότης

Το 2024 είναι μία χρονιά που βλέπεις την ποιότητα της ζωής σου να βελτιώνεται. Η εργασία σου πηγαίνει σε εξελικτικούς ρυθμούς, αλλάζεις συνήθειες και αυτό είναι για το καλό σου, η δουλειά σου μπαίνει σε μία φάση προόδου, ή υπάρχει και η προοπτική μίας κομβικής επαγγελματικής αλλαγής που θα σου δώσει θάρρος και ανταμοιβή. Εκπληρώνεις όμως και τους στόχους που είχες θέσει για τη φυσική σου κατάσταση, ξεπερνάς αδιαθεσίες, γίνεσαι πιο δυνατός! Αλλάζουν κατά κάποιο τρόπο οι συνήθειες της καθημερινότητάς σου προς το καλύτερο, ενώ πιθανή είναι και η αλλαγή σπιτιού κάτι που θα σε αναζωογονήσει. Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς είναι ευεργετικό για θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ο γάμος και η νέα ευθύνη δημιουργίας οικογένειας είναι μέσα στα πλάνα της χρονιάς.

 

Αιγόκερως

Καλωσορίζεις το 2024, με τον Δία και τον Ουρανό στον 5ο οίκο του Ηλιακού σου Ωροσκοπίου που συμβολίζει τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά. Έως τον Μάιο λοιπόν αναμένονται εκπλήξεις σε αυτούς τους τομείς, αυτό μπορεί να είναι ο ερχομός ενός απογόνου ή ένας νέος έρωτας, ή ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο! Αφήνεις περισσότερο χώρο και χρόνο στη ζωή σου για ό,τι σε γεμίζει και σε ικανοποιεί, ενώ η επαφή σου με τη φύση και οι εξορμήσεις σου θα λειτουργήσουν τυχερά και αναζωογονητικά! Στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, είσαι τυχερός σε θέματα εργασίας και καταπιάνεσαι με νέες επαγγελματικές δραστηριότητες που τονώνουν ακόμα περισσότερο τις φιλοδοξίες σου.

 

Υδροχόος

Καλωσορίζεις το 2024, με τον Δία και τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και κατόπιν έντονων δυσκολιών που έχεις περάσει τα περασμένα χρόνια, η επιθυμία σου είναι να κάνεις σημαντικές αλλαγές στην ζωή σου και σε αυτό θα σταθείς απόλυτα τυχερός μέσα σε αυτή την χρονιά. Αλλάζεις σπίτι, μεγαλώνει η οικογένειά σου, ξεπερνάς τα ψυχολογικά σκοτάδια σου, ανταμείβεσαι για τον κόπο και την προσπάθεια που έχεις κάνει με στερήσεις τα τελευταία 3 χρόνια. Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς είναι ακόμα πιο τυχερό γιατί ανοίγονται και ωραίες προοπτικές για τα αισθηματικά σου. Ένας νέος έρωτας αναμένεται για σένα που είσαι ελεύθερος, ενώ για σένα που είσαι δεσμευμένος η χαρά για τον ερχομό ενός απογόνου θα είναι μεγάλη (θα ζοριστείς οικονομικά ωστόσο αλλά χαλάλι).

 

Ιχθείς

Καλωσορίζεις το 2024, με τον Κρόνο «αγκαζέ» είναι και θα συνεχίσει να είναι στο ζώδιό σου και ξέρω πως νιώθεις αρκετά πιεσμένος ή κι απαισιόδοξος μερικές φορές, ότι δεν θα έχεις εσύ τις τυχερές στιγμές. Κι όμως Ιχθύ μου έρχονται ωραίες μέρες. Δίας και Ουρανός μαζί από τον Ταύρο επιφυλάσσουν ταξίδια, προτάσεις, συμφωνίες, ένα νέο αυτοκίνητο, μια νέα σπουδαία γνωριμία, μία φαεινή ιδέα που μπορεί να γίνει μια νέα πρωτοποριακή επαγγελματική δραστηριότητα. Κατά τη διάρκεια του Μαϊου μάλιστα, θα εκπληρώσεις ένα μεγάλο όνειρο ζωής ιδιαίτερα αν είσαι Ιχθύς γεννημένος 17-19 Μαρτίου. Στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, ο Δίας από τον Ταύρο, βοηθά και στηρίζει ζητήματα οικογενειακών επενδύσεων, αναθέρμανσης οικογενειακών σχέσεων, ανακαίνισης σε χώρους εργασίας ή δουλειάς.

 

Πηγή: oroskopos.gr