Ο Δίας είναι ο πλανήτης που συμβολίζει την τύχη και την επέκταση. Η θέση του Δία στο προσωπικό μας ωροσκόπιο, δηλαδή ο οίκος στον οποίο βρισκόταν ο Δίας τη στιγμή της γέννησής μας, φανερώνει σε ποιον τομέα της ζωής μας έχουμε περισσότερη εύνοια και αποκαλύπτει σημαντικά μυστικά της προσωπικότητάς μας.

 

Δίας στον πρώτο οίκο

Οι γύρω σου σε χαρακτηρίζουν «γουρλή», γιατί πράγματι η τύχη είναι κολλητή σου φιλενάδα. Το μυστικό σου είναι ότι βλέπεις όλα τα ζητήματα από την αισιόδοξη πλευρά τους, έχεις κέφι, σκέφτεσαι τα θετικά των πραγμάτων κι αυτό είναι που βοηθά να σου έρχονται όλα ευνοϊκά. Στον έρωτα, έχεις εύνοια. Δύσκολο να σου «γυαλίσει» ένα άτομο και να μη βρεις ανταπόκριση, πάντα κατακτάς τον ερωτικό σου στόχο. Η προσωπική σου ζωή είναι «άτακτη» και με πολλές κατακτήσεις. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό σου γνώρισμα είναι η υπερβολή σου στο φαγητό, αφού δύσκολα μπορείς να αντισταθείς στις λιχουδιές!

 

Δίας στον δεύτερο οίκο

Η τύχη σε ευνοεί στον τομέα των οικονομικών, ιδιαίτερα αν ο Δίας του ωροσκοπίου σου κάνει θετικές όψεις με τους υπόλοιπους πλανήτες (τρίγωνο/εξάγωνο/ σύνοδο). Ακόμα κι αν το χρήμα δε ρέει άφθονο στη ζωή σου, μπορείς να παραδεχτείς πως ακόμα και τις στιγμές που μένεις με άδειο πορτοφόλι, κάτι συμβαίνει εντελώς ξαφνικά και γεμίζει ξανά. Δείξε προσοχή μονάχα, επειδή έχεις «ρέντα» με τα οικονομικά -πολλές φορές σε πιάνει η επιθυμία για επέκταση και ρισκάρεις χωρίς να το πολυσκεφτείς.

 

Δίας στον τρίτο οίκο

Η κοινωνική σου ζωή είναι ο τομέας στον οποίο δέχεσαι εύνοια! Ο Δίας από τον τρίτο οίκο του ωροσκοπίου σου φανερώνει ότι είσαι ένα χαρούμενο και γενναιόδωρο άτομο που δέχεται υποστήριξη και βοήθεια από φίλους αλλά και από οικογένεια. Η τύχη πολλές φορές θα φανεί μέσα από γνωριμίες, επαφές, ταξίδια ή ακόμα και στον τομέα των σπουδών σου.

 

Δίας στον τέταρτο οίκο

Ο Δίας από τον τέταρτο οίκο του ωροσκοπίου σου φανερώνει ότι θα έχεις τύχη που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις σταθερές και ασφαλείς βάσεις στη ζωή σου. Ο τομέας που δέχεται τη μεγαλύτερη εύνοια είναι η οικογένεια. Αυτό σημαίνει ότι το σπίτι σου είναι το λιμάνι σου που σε βοηθά να ξεπερνάς τις δυσκολίες της ζωής. Θα καταφέρεις κι εσύ απ’ την πλευρά σου να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια, ο γάμος σου θα είναι επιτυχημένος και θα δεις σημαντική πρόοδο στην προσωπική σου εξέλιξη.

 

Δίας στον πέμπτο οίκο

Φήμη και διασημότητα φανερώνει ο Δίας από τον πέμπτο οίκο του ωροσκοπίου σου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι στην πορεία της ζωής σου θα καταφέρεις να εξελιχθείς και να γίνεις γνωστός για τα επιτεύγματά σου. Μπορεί να μη γίνεις αστέρας του Hollywood, όμως στον τομέα που κινείσαι θα διακριθείς για τη δημιουργικότητά σου και θα αποκτήσεις «όνομα»! Παράλληλα, ο Δίας από αυτή τη θέση δείχνει ότι ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, μιας και είσαι ένα άτομο που θα δεχθεί εύνοια από ερωτικούς συντρόφους.

 

Δίας στον έκτο οίκο

Επαγγελματική διάκριση σού χαρίζει ο Δίας από τον έκτο οίκο του ωροσκοπίου σου! Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι κάποια πράγματα θα σου «χαριστούν», έχεις να δουλέψεις αρκετά στη ζωή σου, όμως οι ευκαιρίες, οι προτάσεις, οι συνεργασίες και η εύνοια που θα δεχθείς, θα σε βοηθήσουν να προοδεύσεις πιο γρήγορα και να κάνεις πράξη τις φιλοδοξίες σου. Χαμογέλασε, λοιπόν, αφού η καριέρα σου είναι εξασφαλισμένη! Δείξε προσοχή μόνο στις υπερβολές με το φαγητό, γιατί έχεις την τάση να παρεκτρέπεσαι!

 

 

Δίας στον έβδομο οίκο

Τα νέα είναι πολύ χαρμόσυνα, γιατί ο Δίας από τον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου σου, φανερώνει ότι στη ζωή σου θα έχεις τύχη στον τομέα του γάμου και των συνεργασιών. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις το άλλο σου μισό, ενώ το πιθανότερο είναι ο γάμος σου να είναι επιτυχημένος και ευτυχισμένος. Οι συνεργασίες που θα προκύψουν στη ζωή σου θα είναι καλές και θα σε βοηθήσουν να επεκταθείς.

 

Δίας στον όγδοο οίκο

Ο Δίας από τον όγδοο οίκο του ωροσκοπίου σου φανερώνει ότι διαθέτεις γερή κράση και θα ζήσεις πολλά χρόνια. Η τύχη θα είναι γενναιόδωρη μαζί σου στον τομέα των οικονομικών, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με χρήματα που προέρχονται από κληρονομιές, νομικά ζητήματα ή κέρδη από τρίτους. Παράλληλα, η διαίσθησή σου, θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις από πολλές κακοτοπιές.

 

Δίας στον ένατο οίκο

Ευκαιρίες για γνώση και πνευματική επέκταση σού χαρίζει ο Δίας από τον ένατο οίκο του ωροσκοπίου σου. Θα μορφωθείς, θα αποκτήσεις γνώσεις και εμπειρίες και θα ταξιδέψεις. Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες, θα έρθεις σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους και θα καταφέρεις να επεκταθείς και να εξελιχθείς. Το σημαντικότερο είναι ότι σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής, θα καταφέρνεις να διατηρείς το κέφι και του χιούμορ σου. Η υπέρμετρη αισιοδοξία σου θα σε βοηθά να ξεπερνάς κάθε πρόκληση.

 

Δίας στον δέκατο οίκο

Επαγγελματική διάκριση και εξέλιξη σού υπόσχεται ο Δίας σου από τον δέκατο οίκο του ωροσκοπίου σου. Στη ζωή σου θα βάλεις υψηλούς στόχους και θα τους πετύχεις, χωρίς εμπόδια και προβλήματα. Θα καταφέρεις να καταξιωθείς επαγγελματικά και θα δεχθείς τον θαυμασμό και την επιβράβευση για τα επιτεύγματά σου. Προσοχή μονάχα γιατί μπορεί να επικεντρωθείς στον τομέα της καριέρας σου, με κόστος την προσωπική σου ζωή που χωρίς να θες θα παραμελήσεις.

 

Δίας στον ενδέκατο οίκο

Φίλοι, επαφές και γνωριμίες με πολύ σημαντικούς ανθρώπους θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου επέκταση. Η τύχη θα είναι γενναιόδωρη μαζί σου στον τομέα της κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό σημαίνει ότι θα ευνοηθείς από ανθρώπους που θα περάσουν από τη ζωή σου, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν και θα σε στηρίξουν στις προσωπικές σου επιδιώξεις. Προσοχή, όμως, ορισμένες φορές έχεις την τάση να βιάζεσαι και να παίρνεις επιπόλαιες αποφάσεις.

 

Δίας στον δωδέκατο οίκο

Είσαι ένα χαρισματικό άτομο και την τύχη στη ζωή σου την φτιάχνεις αποκλειστικά και μόνο με τις δικούς σου χειρισμούς, πολύ απλά γιατί κρύβεις δύναμη μέσα σου. Μπορεί κάποιες στιγμές να σε πιάνουν οι απαισιοδοξίες σου, οι ανασφάλειές σου και να περνούν από το μυαλό σου αρνητικές σκέψεις, όμως ακόμα κι αν όλα γύρω σου φαίνονται ανάκατα, πάντα κάτι συμβαίνει που σου ανατρέπει τα γεγονότα και η τύχη δε σε ξεχνά. Είσαι ένα άτομο με βαθιά πίστη και ιδανικά.

 

Πηγή