H Σελήνη, ο πιο γρήγορος αστρολογικός δείκτης, μπορεί να ενεργοποιήσει άλλες διελεύσεις που μας επηρεάζουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή ακόμη και όψεις του γενεθλίου χάρτη μας. Η θέση της παίζει σημαντικό ρόλο τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και στην πραγματοποίηση σημαντικών γεγονότων. Σε κάθε περίπτωση χρωματίζει το κλίμα των ημερών με στοιχεία του ζωδίου που βρίσκεται. Μένει σε ένα ζώδιο περίπου 2, 5 μέρες, για αυτό το λόγο οι διελεύσεις της έχουν μικρό διάστημα επιρροής.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

16.10.2021

Οι μέρες προσφέρονται για χαλάρωση και ηρεμία. Δεν είναι η ώρα για σοβαρές αποφάσεις, ούτε και για να ασχοληθούμε με πεζά θέματα. Άλλωστε, δε θα καταφέρουμε να συγκεντρωθούμε, ούτε να εκτιμήσουμε τις καταστάσεις. Προς συμφέρον μας θα είναι να κάνουμε υπομονή.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

16.10.2021

Φέρνεις στην επιφάνεια της σκέψης σου όλα όσα δεν έχεις πραγματικά συγχωρέσει. Για κάποιο λόγο που ούτε εσύ αναγνωρίζεις, προκαλείς συζητήσεις με κοντινά σου πρόσωπα που μοιραία καταλήγουν σε τσακωμό.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

17.10.2021

Καινούριες ιδέες σου έρχονται, όπως και αφορμές για να αλλάξεις όσα σε έχουν κουράσει. Τώρα σου φαίνονται όλα απλά, ακόμη και εάν μέχρι πρότινος δεν τολμούσες να βγεις τη ρουτίνα σου.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

17.10.2021

Κράτα μικρό καλάθι σε ό,τι ακούσεις σήμερα και σε καμία περίπτωση μη δέσεις κόμπο ό,τι σου υποσχεθούν. Δεν είναι απαραίτητο ότι κάποιος θέλει να σε ξεγελάσει, μπορεί απλά εσύ να μην κατάλαβες τι ακριβώς σου είπαν.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

17.10.2021

Λίγα μπορεί να ακούσεις και να δεις σήμερα αλλά πολλά θα καταλάβεις ή καλύτερα θα διαισθανθείς. Μην αγνοήσεις το ένστικτό σου, γιατί αποκλείεται να κάνει λάθος.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

18.10.2021

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε υπομονή για κανέναν και για τίποτα. Δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, ούτε συμβιβασμοί. Αυτό που θέλουμε το διεκδικούμε και προκαλούμε εμείς τις καταστάσεις για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

18.10.2021

Η ημέρα ευνοεί τον προγραμματισμό και την οργάνωση. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις σε τάξη όλα όσα μέχρι πρότινος άφηνες στο χάος κι εν τέλει σου δημιουργούσαν αρνητικά συναισθήματα. Τώρα βάζεις τις βάσεις για το μέλλον.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

19.10.2021

Καλό είναι να μην προκαλέσεις με τα λόγια σου τους γύρω σου. Αφενός δε θα κάνουν ούτε εκείνοι πίσω κι αφετέρου θα δημιουργήσεις τρομερά μεγάλη ένταση που ναι μεν θα ξεπεραστεί εύκολα αλλά θα σε ταράξει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

19.10.2021

Ημέρα που σου προσφέρει ευκολίες η σημερινή! Τόσο στα οικονομικά όσο και στα συναισθηματικά. Ό,τι φαινόταν δύσκολο ή συναντούσε προβλήματα το προηγούμενο διάστημα, βρίσκει τη λύση του σήμερα με έναν τρόπο μαγικό.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

20.10.2021

Ευκαιρίες και καλές εξελίξεις. Όλα γίνονται στην ώρα τους και χωρίς δυσκολίες. Πιθανώς να πετύχεις και παραπάνω από όσα περίμενες, ενώ κι εσύ θα προσφέρεις απλόχερα και με προθυμία τη βοήθειά σου.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

20.10.2021

Πείσμα, εγωισμός και νεύρα είναι όσα σου επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα. Και να θέλεις να συγκρατηθείς , δυστυχώς μόνο με ένα θαύμα θα τα καταφέρεις. Ίσως εάν αποφύγεις την επαφή με όσους εκ των προτέρων ξέρεις πως θα σε ταράξουν, να σώσεις κάπως την κατάσταση.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

20.10.2021

Προσπάθησε σήμερα να δείξεις όσο το δυνατόν γίνεται μεγαλύτερο αυτοέλεγχο. Η ατμόσφαιρα γύρω θα είναι σαν ένα καζάνι που βράζει. Μία λάθος λέξη και μπορεί να πυροδοτήσει κόντρες ή και καβγάδες που έπειτα θα είναι δύσκολο να ξεχαστούν. Χειριστικές συμπεριφορές επίσης σήμερα θα βγουν στο φως.

 

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΡΙΟΥ-ΖΥΓΟΥ

20.10.2021

Το τέλος μιας κατάστασης. Ένας κύκλος ολοκληρώνεται κι οδεύουμε προς έναν νέο. Ό,τι ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη θα μας δείξει σιγά σιγά αποτελέσματα.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

20.10.2021

Η σωστή αντίληψη των πραγμάτων και η επιθυμία για συναισθηματική και υλική ασφάλεια είναι οι λέξεις-κλειδιά. Οι σκέψεις, οι κινήσεις και οι αντιδράσεις πραγματοποιούνται πιο αργά, όμως οι εξελίξεις και τα αποτελέσματα φαίνεται πως σε δικαιώνουν. Τώρα θα φροντίσεις να βάλεις τις βάσεις του δημιουργήματός σου κι αργότερα θα δρέψεις τους καρπούς. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει!

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

21.10.2021

Τη νιώθεις την πίεση και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Δεν έχεις να διαχειριστείς μόνο τα τρέχοντα, αλλά κι άλλα που έχεις μαζεμένα καιρό. Προκειμένου να σε τρώνε, προσπάθησε να τα εξωτερικεύσεις ή να βρεις ένα νέο ενδιαφέρον στο οποίο θα αφοσιωθείς.

 

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

21.10.2021

Μια αίσθηση αναμονής σε κάνει να έχεις νευρικότητα. Δεν ξέρεις τι ακριβώς να περιμένεις αλλά νιώθεις πώς από στιγμή σε στιγμή κάτι θα αλλάξει ή θα πρέπει να το αλλάξεις εσύ με δική σου πρωτοβουλία.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

22.10.2021

Θα αισθανθείς μέσα σου μια πληρότητα, ένα συναίσθημα ευγνωμοσύνης για όλα όσα έχεις. Ευχαριστείς το σύμπαν και θέλεις με κάποιο τρόπο να προσφέρεις βοήθεια σε άλλους λιγότερο ευνοημένους. Είναι μια μέρα μεγαλοψυχίας.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

22.10.2021

Προσπάθησε σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και μην παρασύρεσαι από κανενός είδους υπερβολές. Θα ακούσεις πολλά και μεγάλα λόγια, όμως μην εμπιστεύεσαι απόλυτα ότι θα γίνουν και πράξη. Επίσης, από αφέλεια πρόσεξε μη σου ξεφύγει κάποιο μυστικό.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝΝ ΤΑΥΡΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

22.10.2021

Σήμερα η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα οξυμένη. Μην την αμφισβητήσεις όσο κι εάν δεν έχεις χειροπιαστές αποδείξεις για όσα νιώθεις. Συζήτησε τις σκέψεις αυτές μόνο με άτομα που τους έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

23.10.2021

Το πνεύμα αφυπνίζεται και πνέει νέος άνεμος αλλαγής. Ενδιαφέρουσες μέρες που κρύβουν γνώσεις και πληροφορίες, όμως θα πρέπει να μην μπερδευτούμε από τον όγκο τους και να αναζητούμε την αλήθεια. Οι μέρες είναι ευνοϊκές για νέες γνωριμίες και για επικοινωνία. Προσοχή στην υπέρμετρη περιέργεια, ώστε να μην καταλήξει να γίνει αδιακρισία.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

23.10.2021

Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου και να οργανώσεις την καθημερινότητά σου. Θα παρατηρήσεις πως όλα θα κυλήσουν ρολόι και αυτό θα σου προσφέρει έξτρα ηρεμία.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

24.10.2021

Με ευχάριστο τρόπο έρχεσαι σε επαφή με πολλούς ανθρώπους. Συναντήσεις και ειδήσεις σου φτιάχνουν τη διάθεση. Λύσεις και έξυπνες ιδέες θα βρεθούν για πολλά που σε απασχολούν.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

24.10.2021

Φέρνεις στην επιφάνεια της σκέψης σου όλα όσα δεν έχεις πραγματικά συγχωρέσει. Για κάποιο λόγο όλα σου φταίνε ενώ σήμερα θα θελήσεις να έχεις δίκιο σε όλα, που όπως καταλαβαίνεις θα φέρει καβγάδες.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

25.10.2021

Η μέρα σήμερα κρύβει πολλές παγίδες. Το τοπίο θα είναι θολό και δύσκολα θα μπορείς να ξεχωρίσεις το ψέμα από την αλήθεια, ακόμη και εάν είσαι υποψιασμένος. Θα ακούσεις αλλά ίσως και να πεις ψέματα, όχι απαραίτητα επίτηδες.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

25.10.2021

Η καλή τύχη είναι δεδομένη σε ό,τι επιχειρήσεις σήμερα. Ευχάριστες ειδήσεις, ίσως και κάποια δωράκια θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Ακόμη και μια δύσκολη κατάσταση βλέπεις πως μπορεί να λυθεί με σχετική ευκολία.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

25.10.2021

Ενέργεια και καινούρια δύναμη βρίσκεις σήμερα για να αφοσιωθείς στους στόχους σου. Αν στο παρελθόν είχες αφήσει υποθέσεις μισάνοιχτες, τώρα θα έχεις και πάλι την όρεξη να τις φτάσεις μέχρι το τέλος.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

26.10.2021

Τα συναισθήματα αποκτούν βάθος αλλά κι ένταση. Έντονη εσωστρέφεια και μια τάση θυματοποίησης, ίσως όχι εσκεμμένα, αλλά λόγω μελαγχολικής διάθεσης. Έντονη επιθυμία για τρυφερότητα και κατανόηση από τους γύρω.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

26.10.2021

Εσωτερική αρμονία κι ηρεμία είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας. Υπάρχει κατανόηση από τους γύρω σου κι από εσένα προς αυτούς και με όλο αυτό το κλίμα καλής θέλησης θα σου λυθούν πολλά θέματα, ακόμη και χωρίς να το προσπαθήσεις.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

26.10.2021

Καινούριες ιδέες σου έρχονται, όπως κι αφορμές για να αλλάξεις όσα σε έχουν κουράσει. Τώρα σου φαίνονται όλα απλά, ακόμη κι εάν μέχρι πρότινος δεν τολμούσες να βγεις τη ρουτίνα σου.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

27.10.2021

Αυξημένη πιθανότητα λεκτικών αντιπαραθέσεων. Οι παρεξηγήσεις μπορεί να πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο μικροατυχημάτων από απροσεξία.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

27.10.2021

Έχεις μία μεγάλη αγκαλιά για όλους σήμερα. Θέλεις να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους γύρω σου και προσπαθείς να ερμηνεύσεις, να κατανοήσεις και να δικαιολογήσεις τις πράξεις τους. Σίγουρα κάποιοι έκαναν αθέλητα ένα λάθος, μην παρασύρεσαι όμως και τους αγιοποιείς όλους.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

27.10.2021

Περιόρισε την επιθυμία σου να τα έχεις όλα υπό έλεγχο. Εάν πρόκειται για τον εαυτό σου δημιουργείς περιττό άγχος και πίεση, πράγμα που δεν ωφελεί, ενώ οι υπόλοιποι μπορεί να δυσανασχετήσουν και να αντιδράσουν έντονα.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

28.10.2021

Εντάσεις θα υπάρξουν σήμερα, με αφορμή συναισθήματα που θα προκύψουν αυθόρμητα, αλλά θα είναι ιδιαίτερα αρνητικά. Πρόκειται ευτυχώς για καταστάσεις μικρής διάρκειας που εύκολα μπορείς να αφήσεις πίσω σου.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

28.10.2021

Εσωτερικές συγκρούσεις σε εμποδίζουν να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις κινήσεις. Από τη μία επιθυμείς να διεκδικήσεις πράγματα, ειδικά εάν πρόκειται για κάτι καινούριο και από την άλλη έχεις να αντιμετωπίσεις πολλές κι ίσως αδικαιολόγητες φοβίες.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

29.10.2021

Μια αίσθηση αναμονής σε κάνει να έχεις νευρικότητα. Δεν ξέρεις τι ακριβώς να περιμένεις, αλλά νιώθεις πως από στιγμή σε στιγμή κάτι θα αλλάξει ή θα πρέπει να το αλλάξεις εσύ με δική σου πρωτοβουλία.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

29.10.2021

Η μέρα θα κυλήσει ήρεμα. Είναι πολύ καλή στιγμή για να επικοινωνήσεις τους προβληματισμούς σου και να έχεις την κατανόηση των άλλων, χωρίς παρανοήσεις και λάθη.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

30.10.2021

Έντονη τάση να μεγαλοποιείς τα πράγματα και πέφτεις σε λάθος εκτιμήσεις. Κρίνεις με υπερβολή και σου λείπει η αντικειμενικότητα. Προσπάθησε να βάλεις στον εαυτό σου και τη σκέψη σου μέσα σε σαφή όρια.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

30.10.2021

Μετά από την καταιγίδα βγαίνει πάντα ο ήλιος! Οι μέρες αυτές θα είναι πιο ήρεμες και όλα σιγά-σιγά θα μπορέσουν να μπουν σε μια τάξη. Επικρατεί η φωνή της λογικής, ενώ τα βήματά μας είναι αργά, αλλά σταθερά.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

31.10.2021

Επιτέλους, μια μέρα χωρίς πολλές σκοτούρες! Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σου και στα πάντα βρίσκεις κάτι θετικό. Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, χαμογελάς στον εαυτό σου και γεμίζεις δύναμη.

 

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

31.10.2021

Αλλάζουν τα πράγματα και οι καταστάσεις προς το καλύτερο. Η αλλαγή έρχεται με ευκολία κι είναι μόνο για καλό. Βρίσκεις νέους πιο δημιουργικούς τρόπους να πετύχεις όσα θέλεις. Με σύστημα κι οργάνωση η επιτυχία είναι με το μέρος σου.

 

Πηγή