Κι όμως είναι γεγονός. Στις 21 Απριλίου του 2024 06:20 το πρωί ώρα Ελλάδας, ο πλανήτης του ξαφνικού και του αναπάντεχου Ουρανός, θα ανταμώσει στην 21η μοίρα και 50’του Ταύρου σε όψη συνόδου, τον πλανήτη της υπερβολής και της επέκτασης Δία. Είναι μια πολύ δυνατή όψη, που συμβαίνει μια φορά στα 14 χρόνια, όπου όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς.

Ωστόσο, η σύνοδος μπορεί επίσης να φέρει τον κίνδυνο της υπερβολής, της ακραίας ανάγκης για αλλαγή και της αδυναμίας να αντέξουμε οποιοδήποτε επίπεδο δομής ή δέσμευσης. Η τάση για υπερβολικό ενθουσιασμό και αισιοδοξία μπορεί να οδηγήσει σε απερίσκεπτες πράξεις και αποφάσεις, οι οποίες μπορεί να φαίνονται σαν να προσφέρουν γρήγορη επιτυχία αλλά τελικά να καταλήξουν σε αδιέξοδα.

Η εμπειρία της σύνοδου Δία-Ουρανού απαιτεί συνειδητή διαχείριση και προσπάθεια για ενσωμάτωση των ενεργειών της. Αντιμετωπίζοντας με γνώση και σοφία τις προκλήσεις που ενδεχομένως εμφανίζονται, μπορούμε να μετατρέψουμε τις πιθανές δυσκολίες σε ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο. Είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε τον εσωτερικό μας οδηγό, να εμπιστευτούμε τη διαίσθησή μας και να ανοιχτούμε στις απρόβλεπτες, αλλά πολλά υποσχόμενες δυνατότητες που μας παρέχει αυτό το ισχυρό ντουέτο.

Συνοψίζοντας, η σύνοδος Δία-Ουρανού αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά και ελπιδοφόρα αστρολογικά φαινόμενα, προσφέροντας την ευκαιρία για αναγέννηση, δημιουργική ανανέωση και ξεκίνημα νέων κεφαλαίων στη ζωή μας. Με συνειδητή προσπάθεια και ανοιχτή καρδιά, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις θετικές δυνάμεις αυτής της συνόδου, μεταμορφώνοντας τις προκλήσεις σε μοναδικές ευκαιρίες.

Τα ζώδια που θα πετύχουν τους στόχους τους με αυτή τη σύνοδο, στις 21/4:

 

Ταύρος

Ο Ταύρος βρίσκεται σε μια φάση μεταμόρφωσης και ανανέωσης. Η σύνοδος Δία-Ουρανού του υπόσχεται ένα ξεκίνημα γεμάτο ενθουσιασμό και απροσδόκητες ευκαιρίες.

Η περίοδος αυτή ευνοεί την αυτοβελτίωση, την αυτοεκτίμηση και την προσωπική ανάπτυξη. Οι Ταύροι θα αισθανθούν την ώθηση να εκφραστούν δημιουργικά και να ακολουθήσουν μια πιο ικανοποιητική και ενδιαφέρουσα πορεία στη ζωή τους.

Είναι σημαντικό να παραμείνουν ανοιχτοί σε νέες ιδέες και να μη φοβούνται να πειραματιστούν με νέες προσεγγίσεις στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 11 – 14 Μαίου.

 

Σκορπιός

Για τους Σκορπιούς, η σύνοδος Δία-Ουρανού φέρνει αναταράξεις και μεταβολές στον τομέα των σχέσεων. Αυτή η περίοδος υπόσχεται συναρπαστικές συναντήσεις και έναν ανανεωμένο τρόπο επικοινωνίας με τους άλλους.

Οι Σκορπιοί θα βιώσουν μια αύξηση στην ενσυναίσθηση και την κατανόηση, πράγμα που θα βοηθήσει στο να εμβαθύνουν τις υπάρχουσες σχέσεις τους και να καλωσορίσουν νέες.

Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για την επίλυση παλιών διαφορών και την επίτευξη μιας πιο ισορροπημένης και ουσιαστικής αλληλεπίδρασης με τον κοινωνικό τους περίγυρο. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 13 – 16 Νοεμβρίου.

 

Λέων

Οι Λέοντες θα βρουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις ηγετικές τους ικανότητες και να επεκτείνουν τον επαγγελματικό τους ορίζοντα. Η σύνοδος Δία-Ουρανού τους προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για αναγνώριση, καθώς και για την υλοποίηση μακροχρόνιων στόχων.

Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων, την εξερεύνηση νέων τρόπων έκφρασης και την επέκταση της δημιουργικότητας τους.

Οι Λέοντες θα πρέπει να εκμεταλλευτούν αυτήν την περίοδο για να κάνουν θαρραλέα βήματα προς τα εμπρός και να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 13/8 – 16/8

 

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι θα αντιμετωπίσουν θετικές αλλαγές στο πεδίο του σπιτιού και της οικογένειας.

Η σύνοδος Δία-Ουρανού τους προσκαλεί να ανανεώσουν τον χώρο τους, να ενισχύσουν τις σχέσεις τους με τους οικείους τους και να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που αντανακλά την αυθεντική τους ταυτότητα.

Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για να αφήσουν πίσω τους παλιές εντάσεις και να οικοδομήσουν μια νέα βάση σταθερότητας και ασφάλειας. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 9/2 – 12/2

 

Παρθένος 

Ο Παρθένος (οι 13 – 16 Σεπτεμβρίου κυρίως γεννημένοι) θα βιώσει μια επέκταση στον τομέα της εκπαίδευσης και των ταξιδιών, βρίσκοντας νέους τρόπους για να αποκτήσει γνώση και να εξερευνήσει τον κόσμο.

Από την άλλη πλευρά, θα αντιμετωπίσει θετικές αλλαγές στον τομέα της δημιουργικότητας και της αυτοέκφρασης, βρίσκοντας νέες πηγές έμπνευσης και δημιουργώντας με πάθος ενώ εύνοια θα δει και στις διαπροσωπικές του ερωτικές σχέσεις.

Αυτή η εύνοια δε θα πρέπει να παρθεί αψήφιστα, καθώς λάθος χειρισμοί ή υπερβολικός ενθουσιασμός που θα φέρει βιαστικές κινήσεις μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα.

 

Πηγή: Hello Magazine