Όταν πρόκειται για την αγάπη, κάποιοι από εμάς χρειάζονται λίγη περισσότερη επιμονή από τους γύρω μας, ενώ άλλοι απολαμβάνουν να βουτάνε σε ένα ειδύλλιο με το στομάχι γεμάτο πεταλούδες. Υπάρχουν, ωστόσο, τρία ζώδια που ερωτεύονται εύκολα- ή τουλάχιστον ευκολότερα από άλλα. Το να ερωτεύεσαι άνετα και χωρίς άμυνες, είναι σαν μια ανθισμένη άνοιξη μετά από έναν σκληρό χειμώνα. Οι κοφτεροί πάγοι λιώνουν επιτέλους και δίνουν τη θέση τους στα τριαντάφυλλα. Είναι τόσο ωραίο συναίσθημα, οπότε είναι κατανοητό γιατί κάποια ζώδια τρέφονται από αυτό. Αν κι ο καθένας ερωτεύεται με τον δικό του ρυθμό, αυτά τα ζώδια είναι πιθανό να ερωτευτούν πιο γρήγορα, επειδή δεσμεύονται πιο γρήγορα απέναντι στην ιδέα της ίδιας της αγάπης. Κι αν είστε ένα απ’ αυτά, πιθανότατα έχετε δεχτεί κάποια επίπληξη από τους φίλους και την οικογένειά σας για τους βιαστικούς έρωτές σας:

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Με κυρίαρχο πλανήτη την Αφροδίτη, που ελέγχει τις ανθρώπινες συνδέσεις, δεν είναι περίεργο που ο Ζυγός δε χάνει χρόνο να δηλώσει πως έχει ερωτευτεί. Είναι φύσει ρομαντικός κι ως εκ τούτου ένας Ζυγός μπορεί να δηλώσει την αγάπη του, ήδη από το τρίτο ραντεβού. Οι Ζυγοί ανυπομονούν να βρουν έναν σύντροφο που μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις πνευματικές, κοινωνικές και συναισθηματικές τους ανάγκες. Το μάτι τους είναι στραμμένο στις κοινωνικές επαφές και στην πνευματική διέγερση. Κι ευτυχώς για τον ερωτιάρη Ζυγό, μάλλον δε χρειάζεται να κάνει κωλοτούμπες για να τον ερωτευτούν χάρη στη γοητευτική του προσωπικότητα και την παιχνιδιάρικη διάθεσή του.

 

 

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθείς γνωρίζουν ένα ή δύο πράγματα για τα συναισθήματα. Το ψάρι του ζωδιακού κύκλου καταλαβαίνει ότι υπάρχουν πολλά ψάρια στη θάλασσα, αλλά θέλει να πιάσει μόνο ένα. Οι Ιχθείς συχνά περιγράφονται ως αθεράπευτα ρομαντικοί, καθώς τείνουν να ερωτεύονται πιο γρήγορα και πιο βαθιά. Τους ελκύουν οι άνθρωποι που είναι ευγενικοί, με κατανόηση κι ανοιχτόμυαλοι. Εξαιτίας αυτής της δυναμικής τους, οι Ιχθείς ανυπομονούν να βρουν μια αδελφή ψυχή που μπορεί να μοιραστεί τα όνειρα και τα πάθη τους με τον ίδιο ενθουσιασμό κι απογοητεύονται έντονα και με διάρκεια αν δεν το βρουν ή διαψεύσουν το αρχικό τους ένστικτο.

 

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες έχουν τη φήμη ότι είναι εγωιστές και ψωνάρες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλουν και δεν μπορούν να προσφέρουν την αγάπη. Το ζώδιο της φωτιάς μπορεί να είναι πολύ παθιασμένο, εξωφρενικά δοτικό και ρομαντικό. Ένας Λέοντας έχει ανάγκη να είναι ερωτευμένος. Οι Λέοντες ανυπομονούν να βρουν έναν σύντροφο ζωής που να μπορεί να ανταποκριθεί στην ένταση, τον δυναμισμό και τον ενθουσιασμό τους κι επειδή δε φοβούνται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, μπορείτε να περιμένετε από έναν Λέοντα να σας σερβίρει στο πιάτο ό,τι αισθάνεται για σας. Ωστόσο δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να σας το φέρει στο κεφάλι αν δει ότι δεν εκτιμάται η ευαλωτότητά του αυτή.

 

Πηγή