Είτε έχετε ερωτήσεις σχετικά με την ερωτική σας ζωή, την επόμενη επαγγελματική σας κίνηση ή ακόμη και το επόμενο χτένισμά σας, το να ζητήσετε από κάποιον συμβουλές είναι περίπλοκη υπόθεση. Είναι φυσιολογικό να θέλετε να αποφύγετε να πληγωθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά ας το παραδεχτούμε όλοι μαζί πως ούτε η ωραιοποίηση της αλήθειας θα σας οδηγήσει πουθενά. Υπάρχουν μερικά ζώδια που είναι γνωστά για το ότι δίνουν τις καλύτερες συμβουλές, οπότε αν ψάχνετε έναν άνθρωπο να λέει τα πράγματα με το όνομά τους, αναζητήστε αυτά τα τρία ζώδια.

 

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι γνωστοί για το καλόκαρδο πνεύμα και την τρυφερή προσωπικότητά τους, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όταν δίνουν συμβουλές, αυτές δεν είναι μόνο απίστευτα μετρημένες και λογικές, αλλά και γνήσιες, προσεκτικές και προσαρμοσμένες στις ανάγκες του άλλου ατόμου. Οι Ιχθείς είναι εξαιρετικά περιποιητικά όντα κι έχουν μια έντονη διαίσθηση που τους βοηθάει όταν παίρνουν αποφάσεις, το οποίο ένστικτο κρατάνε ισχυρό και για όταν δίνουν συμβουλές. Η σοφία τους, θα έλεγε κανείς, πως προέρχεται από τη βοήθεια προς τους άλλους, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη γιατί οι Ιχθείς είναι εξαιρετικά πρόθυμοι να βοηθήσουν. Οι Ιχθείς βρίσκουν ευκολότερο να συνδεθούν σε βαθύτερο επίπεδο, επειδή θέλουν να κατανοήσουν τι είναι αυτό που σας καίει σε βάθος καθώς και τι σας κρατάει ξύπνιους τα βράδια.

 

Παρθένος

Οι Παρθένοι έχουν επίσης το ταλέντο να δίνουν συμβουλές, αλλά σε αντίθεση με τους Ιχθείς, μην περιμένετε οι συμβουλές του γήινου ζωδίου να ακουστούν το ίδιο γλυκά στ’ αυτιά σας. Οι Παρθένοι είναι από τους πιο ειλικρινείς και μαχαιροβγάλτες ανθρώπους που θα συναντήσετε ποτέ, οπότε οι συμβουλές τους μπορεί να τσούζουν λίγο περισσότερο, αλλά είναι αυτό που πρέπει να ακούσετε. Είναι καλοί στο να μη σου λένε αυτό που θέλεις να ακούσεις, αλλά αυτό που χρειάζεσαι κι οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται τέτοιους φίλους. Οι Παρθένοι χωρίς να μασάνε καθόλου τα λόγια τους και με αντικειμενικότητα μπορούν να σας δώσουν τις καλύτερες συμβουλές, επειδή ξέρουν πώς να σας κάνουν να νιώσετε ότι σας ακούνε κι ότι σας υποστηρίζουν, αλλά δε θα κρατηθούν λέγοντάς σας χαζομάρες για να μη σας χαλάσουν το παραμύθι.

 

Αιγόκερως

Γνωστοί για την ευθύτητα και τον ρεαλισμό τους, οι Αιγόκεροι είναι εξαιρετικοί στην ανάλυση των γεγονότων και στον καθορισμό των επόμενων πρακτικών βημάτων και η προσέγγισή τους στην παροχή συμβουλών δε διαφέρει. Ο Κρόνος είναι ο κυρίαρχος πλανήτης του Αιγόκερου, ο οποίος αντανακλά τη σοφία, την πειθαρχία και την υπευθυνότητα, οπότε μπορείτε να βασιστείτε σε έναν Αιγόκερω για να σας προσφέρει κάποιες διακριτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε οποιοδήποτε θέμα. Ως ζώδιο που δίνει βάση στην αιτία, οι Αιγόκεροι είναι σε θέση να αναλάβουν πολύ εύκολα την ευθύνη, οπότε μόλις τους αφήσετε να γίνουν κομμάτι από το δράμα σας, να περιμένετε να σας οδηγήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση με ποιοτικές συμβουλές, αφού θα το θεωρήσουν οριακά χρέος τους.

 

Πηγή