Σήμερα η γλυκιά Σελήνη στο Καρκίνο ευνοεί ιδιαίτερα τα Ζώδια της Γης και του Νερού, τα οποία θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για συναισθηματική ανανέωση και ευκαιρίες για χαμόγελα!

 

Κριός

Φίλε Κριέ, επικεντρώσου στον εσωτερικό σου κόσμο και θα δεις πως θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις και θα βρεις τις απαραίτητες λύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην επαναφέρεις χωρίς λόγο παλιά προβλήματα και λάθη του συντρόφου σου, προκαλώντας γκρίνια και καυγάδες. Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από αναμνήσεις, νοσταλγία και μία αδικαιολόγητη τάση να προσεγγίσεις ξανά το ερωτικό σου παρελθόν.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, οι επικοινωνιακές ικανότητές σου, είναι πλέον γρήγορες, ευφυείς, αποτελεσματικές και αξιοθαύμαστες. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες και φλερτ! Προσοχή όμως! Κατά πάσα πιθανότητα δε θα προκύψει κάτι σταθερό ή σοβαρό άμεσα, γι’αυτό μείωσε τις προσδοκίες σου! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να είσαι πιο υπεύθυνος, σοβαρός και έντιμος όσον αφορά τη σχέση σου.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα οφείλεις να επιστρατεύσεις υπομονή, αποφεύγοντας βιασύνες και πιεστικές συμπεριφορές στις συναναστροφές σου. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα ώστε να συζητήσεις μαζί την ανάγκη σου για περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Προσπάθησε μόνο, να μην αντιδράς με κτητικότητα και απαιτητικότητα κατά την διάρκεια της συζήτησης, προκειμένου να το πετύχεις! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα πρόσωπο το οποίο έχει αρχίσει να δείχνει το ενδιαφέρον του για σένα!

 

Καρκίνος 

Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη σήμερα είναι στο δικό σου Ζώδιο και απλά λάμπεις και είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για αμέτρητες κατακτήσεις, θαυμαστές και πολλές ερωτικές επιτυχίες! Φλέρταρε όσο μπορείς και κάνε νέες γνωριμίες! Η αυτοπεποίθησή σου σε βοηθά να εκπληρώσεις μεγάλους ερωτικούς στόχους, αρκεί να μην ξεφύγεις από τα όρια! Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος και ένταση χαρακτηρίζουν τη σχέση σου σήμερα.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα καλύτερα να κάνεις την ενδοσκόπησή σου και να προχωρήσεις στη λήψη σημαντικών και ωφέλιμων αποφάσεων. Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά τις προσταγές της καρδιάς σου, αφού τώρα είναι ιδιαίτερα εύκολο να υποκύψεις σε κολακευτικά λόγια και να δείξεις εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν πρέπει, με αποτέλεσμα να κάνεις όνειρα για μέλλον που δεν έχουν βάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε παράλληλες και απαγορευμένες ερωτικές ιστορίες.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα πες ναι στην βοήθεια των φίλων σου, αφού έτσι θα καταφέρεις και να εκπληρώσεις ένα μεγάλο σου στόχο. Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και αντιμετωπίζεις ένα χρόνιο πρόβλημα στη σχέση σου! Οι συμβουλές των φίλων σου είναι οι λύσεις που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε απαλλάξουν από προβληματισμούς! Αν είσαι ελεύθερος, λειτουργείς περισσότερο εγκεφαλικά απέναντι σε νέες γνωριμίες.

 

Ζυγός 

Φίλε Ζυγέ, σήμερα θες κοντά σου μόνο αληθινούς και γνήσιους ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται, σε αγαπούν και μπορείς να τους έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη. Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς και να ασχοληθείς με ένα συγκεκριμένο άτομο, που οι πράξεις τους τελευταία υπόσχονται για το μέλλον μια σταθερή και στέρεα σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε γκρίνια και απότομες συμπεριφορές απέναντι στο σύντροφό σου.

 

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου τύχη και την αισιοδοξία σου και σίγουρα δε θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην ενθουσιαστείς τόσο πολύ σήμερα με κάποιες νέες γνωριμίες και φλερτ, διότι πολύ πιθανόν να προσγειωθείς απότομα και να απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις με το σύντροφο καλοπέραση και βελτίωση της επικοινωνίας σας.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, ετοιμάσου! Σήμερα επιθυμίες και στόχοι, πραγματοποιούνται μέσα από επαφές, κυρίως λόγω της αποτελεσματικής σου πειθούς. Αν είσαι δεσμευμένος, άρπαξε κάθε ευκαιρία για να απολαύσεις ερωτισμό, καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος χωρίς όρια, με το σύντροφό σου! Ωστόσο, απόφυγε οπωσδήποτε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα, ώστε να μην καταστρέψεις την αισθησιακή αυτή ατμόσφαιρα! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από το πάθος σου και μην προσεγγίσεις και πάλι ερωτικά το λάθος άτομο.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα όλα θα πάνε ακριβώς όπως επιθυμείς! Αρμονικά, ήρεμα και ευχάριστα. Αν είσαι ελεύθερος, θα καταφέρεις να βρεις τις πολυπόθητες ισορροπίες ώστε να προχωρήσεις στη διεκδίκηση του ατόμου που σε ενδιαφέρει και ποθείς και να τον κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου σε περιποιείται, σε κάνει να νιώθεις όμορφα, σε ηρεμεί και κυρίως σου δίνει σιγουριά για την αγάπη του.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα ξεχωρίζεις για την ήρεμη και σίγουρη δυναμικότητά σου, την αποτελεσματική πρακτικότητά σου, την οξυδέρκεια και την τετράγωνη λογική σου! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να επιδιώξεις σοβαρές και ήρεμες συζητήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να βρείτε μόνιμες λύσεις, ακόμα και για παλιά σας προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να σοβαρευτείς και να μην απογοητευτείς ξανά από βιαστικές αποφάσεις.

 

Ιχθύς 

Αγαπητέ Ιχθύ, τα σημερινά γεγονότα και συγκυρίες θα σου φέρουν σίγουρα ενθουσιασμό, ανανέωση, χαρά και μπόλικη καλοπέραση. Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει σήμερα μεγάλη πιθανότητα να παρουσιάσεις εγωκεντρική συμπεριφορά, αφού ομολογουμένως κοιτάς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και δε δίνεις την απαραίτητη σημασία στις ανάγκες και τα παράπονα του συντρόφου σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, επιτυχίες, φλερτ, θαυμαστές, ακόμα και ερωτικές εξομολογήσεις.