Ο Ήλιος στον Σκορπιό από σήμερα και τα ερωτικά μας Σκορπάκια έχουν γενέθλια και τους ευχόμαστε τα καλύτερα! Επιπλέον όλα τα Ζώδια της Γης και του Νερού, ευνοούνται ιδιαίτερα από τη θέση αυτή του Ήλιου, αφού φωτίζουν τη ζωή τους και προωθούν αποτελεσματικά τα σχέδιά τους!

Κριός
Σήμερα αγαπητέ Κριέ, καταφέρνεις σε διαπροσωπικές επαφές, συναναστροφές και σχέσεις, να έχεις εσύ το πάνω χέρι, κυρίως λόγω της ισχυρής πειθούς σου και της ενισχυμένης διορατικότητάς σου! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και ψαρέψεις ένα μυστικό που ξέρεις ότι ο σύντροφός σου κρατά εδώ και καιρό από ‘σένα! Γενικά, η σχέση σου θα είναι αδιαμφισβήτητα η προτεραιότητά σου σήμερα κι ιδίως η σεξουαλική σου ζωή! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, αφού η δύναμη της ερωτικής σου γοητείας μπορεί να σε ωθήσει να σαγηνεύσεις τον οποιοδήποτε!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, επιτέλους, όλα κυλούν αρμονικά κι ήρεμα, πράγμα που θα σε βοηθήσει να πάρεις τον χρόνο σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου εκτιμά τις φροντίδες και τις προσπάθειές σου, γεγονός που βοηθά στην ομαλή πορεία της σχέσης σου μαζί του! Βρίσκετε μαζί τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσετε με ευκολία στους κοινούς ερωτικούς σας στόχους! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται σήμερα μία νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη, με ένα πρόσωπο που πραγματικά θα σε κάνει να νιώθεις σιγουριά κι ηρεμία!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, επικοινωνείς αποτελεσματικά, γεγονός που φέρνει σημαντικά οφέλη για ‘σένα. Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει φλερτ με ένα άτομο, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως η σημερινή ημέρα δεν είναι τόσο παθιασμένη ή συναισθηματική, όσο θα ήθελες! Ωστόσο, μπορείς να είσαι σίγουρος πως θα είναι εποικοδομητική και χρήσιμη για τη σχέση σου, αφού μέσα από συζήτηση με τον σύντροφο βρίσκετε λύσεις στα κοινά σας προβλήματα!

Καρκίνος
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, τα γεγονότα κι οι συγκυρίες θα σου φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση και την αίσθηση της απόλυτης ικανοποίησης! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και γενικά ο τομέας του έρωτα θα είναι σίγουρα ευνοημένος απόλυτα! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι πολύ πιο δραματικός και απαιτητικός απέναντι στο σύντροφο, ωστόσο οι γεμάτες πάθος στιγμές, το δυνατό συναίσθημα, ο ρομαντισμός κι οι ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου θα τα διορθώσουν όλα!

Λέων
Σήμερα, φίλε Λέοντα, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης και λύσεων! Αν είσαι δεσμευμένος, προτιμήστε με τον σύντροφο τη θαλπωρή του σπιτιού και να απολαύσετε μία ταινία ή ένα δείπνο μαζί! Ιδανική ημέρα να συζητήσεις για συγκατοίκηση. Αν είσαι ελεύθερος, θα σου ξυπνήσουν σήμερα αναμνήσεις σχετικά με ένα άτομο του παρελθόντος και μπορείς άφοβα να προσπαθήσεις για επανασύνδεση!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η εκπλήρωση των στόχων κι η διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου είναι πολύ πιο εύκολες τώρα για ‘σένα, χάρη στον σαφή κι ορθό τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε με περισσότερη υπευθυνότητα να κάνεις μία σημαντική συζήτηση με τον σύντροφό σου, ώστε να λύσετε προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες και φλερτ, ακόμα κι αν δεν καταλήξει κάπου όλο αυτό! Σημασία έχει πως θα νιώσεις ιδιαίτερα επιθυμητός και ερωτεύσιμος μέσα από επικοινωνίες κι επαφές!

Ζυγός
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, μπορείς να αναμένεις τις ανέλπιστες λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι από κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια, καταστρέφοντας την κατά τ’άλλα ερωτική ατμόσφαιρα με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι παραδόξως πιο ντροπαλός απ’ ό,τι συνήθως στο φλερτ και στις ερωτικές επαφές. Κι όμως! Αυτό είναι που θα γοητεύσει και τους άλλους, αφού θα τους κινήσεις την περιέργεια!

Σκορπιός
Ο Ήλιος από σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο, φίλε Σκορπιέ, και τα γενέθλιά σου μόλις ξεκίνησαν! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και θες να κατακτήσεις, και θα καταφέρεις να το πετύχεις πολύ πιο εύκολα, απ’ ό,τι παλαιότερα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους, ερωτισμού και συναισθηματισμού, με τον σύντροφό σου, αρκεί να αποφύγεις εντάσεις και ξεσπάσματα χωρίς λόγο!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η σημερινή ημέρα είναι η ιδανική για ενδοσκόπηση, λήψη σημαντικών αποφάσεων αλλά κυρίως παρατήρηση κι αξιολόγηση! Αν είσαι ελεύθερος,  υποκύπτεις σε κολακείες, κομπλιμέντα και μεγάλα λόγια, γεγονός που θα σε κάνει και πάλι να πιστέψεις σε ακατάλληλα άτομα και να έχεις απατηλές ελπίδες για κάτι που δεν πρέπει! Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρασυρθείς σε κάτι παράλληλο, παράνομο και παρασκηνιακό! Πρόσεχε, λοιπόν, ενδεχόμενες αποκαλύψεις που μπορεί να σε βλάψουν!

Αιγόκερως
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, οι φίλοι σου θα σε βοηθήσουν και θα γίνουν σύμμαχοί σου, στην εκπλήρωση ενός μεγάλου στόχου σου ή ονείρου! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις διάθεση για μπόλικο φλερτ κι αυτό το φλερτ ίσως εκδηλωθεί μέσα από μία φιλική συμπεριφορά κι όχι μέσα από άμεση προσέγγιση του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος απαιτείς από τον σύντροφό σου την ανεξαρτησία και την ελευθερία σου, κι αν δεν κρατήσεις χαμηλούς τόνους, θα υπάρξουν ρήξεις!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα καταφέρνεις και κάνεις αισθητή την παρουσία σου με κάθε τρόπο, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδικείς τώρα μια σταθερή, ουσιαστική και γεμάτη σιγουριά σχέση! Αυτή η ώριμη συμπεριφορά σου, θα φέρει ένα αξιόλογο άτομο ως κατάκτηση σου και πιθανόν να είναι ένα πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πες «όχι» σε γκρίνια και παράλογες απαιτήσεις, που ενδεχομένως να φέρουν διαμάχες και ψυχρότητα στη σχέση σου!

Ιχθύς
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, πρόκειται σίγουρα για μία ημέρα γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη, μετακινήσεις, ευχάριστα νέα, επαφές και συναντήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σου σε νέες γνωριμίες, αλλά φλέρταρε όσο πιο πολύ μπορείς, και θα αισθανθείς πιο περιζήτητος κι επιθυμητός από ποτέ! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η καλύτερη ημέρα για μία συζήτηση με τον σύντροφό σου, για μία ψυχαγωγική έξοδο ή για την οργάνωση ενός ταξιδιού ή μίας εκδρομής!

Πηγή