Με τόσους πλανήτες στον Σκορπιό, και σήμερα μάλιστα επίσης η Σελήνη, σίγουρα η σκέψη μας γίνεται πιο καχύποπτη, σκοτεινή αλλά κι απόλυτα ερωτική! Προσοχή μόνο στις υπερβολές, ιδίως σε ό,τι αφορά κακίες συγκαλυμμένες και ζήλιες.

Κριός
Σήμερα, φίλε Κριέ, αναζητάς την επιβράβευση και την επιβεβαίωση από τους άλλους! Για τον λόγο αυτό, τους εξυπηρετείς ή τους φροντίζεις πέραν του δέοντος! Αν είσαι δεσμευμένος, αποδεικνύεις την αγάπη σου προς τον σύντροφο, με πράξεις, περιποίηση και φροντίδα! Μην ξεχνάς όμως και την εκδήλωση συναισθημάτων και πάθους προς το πρόσωπό του, για να μην ψυχραθείτε! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ κι ερωτικό ενδιαφέρον, που προέρχεται από ένα άτομο στο εργασιακό σου περιβάλλον!

Ταύρος
Σήμερα, φίλε Ταύρε, έχεις βελτιωμένη διάθεση, θέλεις να το γλεντήσεις όσο πιο πολύ μπορείς, κοινωνικοποιείσαι κι έτσι όλοι σε αγαπούν και σε θέλουν δίπλα τους! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου θα σου κάνει όλα τα χατίρια και θα σου δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη, το πάθος και τον έρωτά του για ‘σένα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ερωτική τύχη, κατακτήσεις, θαυμαστές κι ασταμάτητο φλερτ! Τραβάς εύκολα σήμερα την ερωτική προσοχή κι είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, σήμερα θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για ‘σένα, η ασφάλεια, η ηρεμία κι η ζεστασιά του σπιτιού! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα, θα υπάρξει μια μεγάλη ευκαιρία, μέσα από μία ξαφνική επικοινωνία, για επανασύνδεση με ένα άτομο που σε απασχολεί ακόμα, από το ερωτικό σου παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου μάλλον δυσκολεύεται μαζί σου, αφού είναι λίγο παραπάνω γκρινιάρης και παραπονιάρης μαζί του σήμερα!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα ήρθε η ευκαιρία να εμπλουτίσεις την κοινωνική σου ζωή, να επικοινωνήσεις και να κάνεις απαραίτητες δημόσιες σχέσεις και συναναστροφές για τους σκοπούς σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες και καινούργια πρόσωπα στη ζωή σου! Επιπλέον, το φλερτ γίνεται το αγαπημένο σου σπορ και χορταίνεις κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να κάνεις με τον σύντροφο αυτή τη συζήτηση που θες εδώ και καιρό, κι θα έτσι θα βρείτε μαζί τις λύσεις που επιθυμείτε!

Λέων
Σήμερα, φίλε Λέοντα, στηρίζεις αποτελεσματικά τις ηθικές σου αξίες και τη γνώμη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αισθησιακές κι ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου! Περιόρισε μόνο την κτητικότητά σου και μην τον καταπιέζεις ή τον ζηλεύεις χωρίς λόγο, δημιουργώντας από το πουθενά καβγάδες! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να καταφέρεις εύκολα τη σταθερότητα που θες εδώ και καιρό στα συναισθηματικά σου! Αφιερώνεσαι σε μία γνωριμία ή σε ένα συγκεκριμένο άτομο, που σου δίνει σιγουριά κι ασφάλεια!

Παρθένος
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, η Σελήνη είναι στο ζώδιό σου και σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει αδιάφορη η σημερινή ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε άμεσα την τάση σου για εγωισμό, υπερβολή κι απαιτήσεις και θα δεις πως θα απολαύσεις πάθος κι αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν αρκετές μεταπτώσεις σήμερα! Πολύ πιθανόν να ενθουσιαστείς με μία νέα γνωριμία τώρα, αλλά τελικά να διαπιστώσεις ότι δεν είναι αυτό που περίμενες!

Ζυγός
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, στρέφεσαι προς την ψυχολογία σου και στον ίδιο σου τον εαυτό! Με τον τρόπο αυτό, καταφέρνεις να ξεπεράσεις φοβίες, ανασφάλειες κι άγχη πιο εύκολα! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να αντιμετωπίσεις τον έρωτα με αυταπάτες και ψευδαισθήσεις! Μία νέα γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα θα αποδεχθεί πως δεν είναι αυτό που νόμιζες και πως ξόδεψες ανούσια ελπίδες και προσδοκίες! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε κρυφές και παράνομες ερωτικές δραστηριότητες, γιατί θα εκτεθείς!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η φιλία είναι ο τομέας που θα βάλεις προτεραιότητα για τη σημερινή ημέρα και πραγματικά βασίζεσαι στις επαφές με τους φίλους σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για ανεξαρτησία δε σου αφήνει χρόνο και διάθεση να παρασυρθείς σε συναισθηματισμούς, με αποτέλεσμα ίσως, να δυσαρεστηθεί ο σύντροφός σου, αφού θα σε θεωρήσει απόμακρο! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές και κοινωνικές συναναστροφές, απολαμβάνεις πολλές κατακτήσεις, γνωριμίες και φλερτ!

Τοξότης
Σήμερα, φίλε Τοξότη, παραμένεις προσηλωμένος στους στόχους σου και ξέρεις πώς να δουλέψεις για να τους πετύχεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί πρακτικά να δείχνεις την αγάπη σου στον σύντροφο, όμως θα πρέπει να αποφύγεις ψυχρότητα, δογματισμούς κι αρχηγικές τάσεις, διότι αντί να καταφέρεις να κερδίσεις τον σεβασμό του, μάλλον θα τον δυσαρεστήσεις ή θα τον εκνευρίσεις. Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι πλέον μόνο με μια σοβαρή και σαφώς πιο αξιόλογη κατάκτησή σου κι επικεντρώνεσαι εκεί.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα ασχολείσαι με χόμπι και πολλά ενδιαφέροντα που σε ψυχαγωγούν! Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις χωρίς σταματημό κι έτσι έρχονται νέες συναρπαστικές γνωριμίες και συναντήσεις, που θα σε ανανεώσουν και θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα! Αν είσαι δεσμευμένος, τείνεις να διοχετεύεις την ενέργειά σου σε ατομικές ασχολίες, παρά στον σύντροφό σου, γεγονός που τον δυσαρεστεί και τον απογοητεύει!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είσαι περισσότερο διαισθητικός και διορατικός από ποτέ! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι παραπάνω ζηλιάρης, απαιτητικός και καταπιεστικός απ’ ό,τι συνήθως απέναντι στον σύντροφό σου, ο οποίος ενδέχεται να πληγωθεί από τη συμπεριφορά σου! Βγάλε όλο το πάθος σου σε ιδιωτικές καυτές στιγμές κι όχι σε καβγάδες! Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις με περίσσια ευκολία το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Ιχθύς
Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις κάθε σου διαπροσωπική σχέση ή επαφή, κι έτσι να νιώσεις ξανά ήρεμος, ευτυχής κι ασφαλής, με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μια σημαντική και γοητευτική νέα γνωριμία, η οποία πολύ πιθανόν να εξελιχθεί σε μια σταθερή σχέση στο άμεσο μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για μια άκρως συντροφική ημέρα, με γαλήνη, ρομαντισμό και συναίσθημα, αφού η σχέση σου με τον σύντροφο ενδυναμώνεται και βελτιώνεται αισθητά!

Πηγή