Η Σελήνη στο Σκορπιό σήμερα, μας ρίχνει λίγο την ανάλαφρη διάθεση και μας κάνει να επιλέξουμε να στραφούμε προς τον ψυχικό μας κόσμο και στην κατανόηση του. Θέματα οικονομικά και ερωτικά μας απασχολούν αλλά παράλληλα ο ερωτισμός μας αγγίζει… κόκκινο!

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα χρησιμοποίησε με κάθε ευκαιρία, την αυξημένη σου διορατικότητα, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση ή επαφή! Η σημερινή ημέρα είναι για σένα, μια ημέρα αλλαγών και μίας προσωπικής μεταμόρφωσης! Ώρα να λήξεις δραστηριότητες, καταστάσεις και σχέσεις που σε ενοχλούν και είναι τοξικές στην ζωή σου και να ξεκινήσεις από την αρχή, ανακαλύπτοντας κάτι νέο και συναρπαστικό! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις μία νέα γοητευτική κατάκτηση και αλλάζει η ζωή σου, όπως και η διάθεση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να κάνουν εμφάνιση κάποια προβλήματα, λόγω της τάσης σου για ζήλια και καταπίεση! Προτίμησε σήμερα να δείξεις το ταλέντο σου στην κρεβατοκάμαρα και απέφυγε τους καυγάδες!

Ταύρος

Σήμερα φίλε Ταύρε, οι ιδέες, οι πράξεις, η συμπεριφορά και οι διαθέσεις των γύρων σου, απέναντι σου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές και νιώθεις ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής! Αλλά και εσύ επίσης, κερδίζεις την συμπάθεια και την αγάπη τους, λόγω της προθυμίας σου να δίνεις όλο και περισσότερα, για να τους ευχαριστήσεις και να τους βοηθήσεις, λόγω της φιλικότητας σου και της άψογης συνεργασίας σου! Με αυτή την διάθεση συνεργασίας λοιπόν, καταφέρνεις πολλούς από τους στόχους σου! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις μια τεράστια ευκαιρία σήμερα, για να διορθώσεις ή απλά να βελτιώσεις την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις και οι γνωριμίες σου σήμερα, θα είναι πολλές και κυρίως αξιόλογες! Ωστόσο θα απορρίψεις το επιφανειακό φλερτ και θα επιλέξεις το άτομο που σου δίνει ασφάλεια και σιγουριά!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη δουλειές, τρεξίματα, καθήκοντα, υποχρεώσεις και ευθύνες, που απαιτούν την άμεση κινητοποίηση σου, προκειμένου να διευθετηθούν! Οφείλεις να φροντίζεις σχολαστικά όλες τις λεπτομέρειες, για να μπορέσεις να ξεμπερδέψεις σίγουρα και να βρεις και λίγο ελεύθερο χρόνο, να ξεκουραστείς! Προσοχή μόνο στις διατροφικές υπερβολές τώρα, που μπορεί να σου προσθέσουν βάρος! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα είναι μία αρκετά σημαντική ημέρα για τα ερωτικά σου θέματα, αφού καταφέρνεις να τελειώσεις μια και καλή με υποθέσεις που είχες αφήσει σε εκκρεμότητα και δεν είχες ασχοληθεί μαζί τους τελευταία! Αν είσαι δεσμευμένος, θα αισθανθείς αρκετή ικανοποίηση, προσφέροντας στον σύντροφο σου! Περιποιήσου τον και δώσε του χαρά!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η ημέρα σήμερα, θα σου προσφέρει σίγουρα αρκετές ευχάριστες στιγμές! Αισθάνεσαι υπέροχα με το να είσαι ο εαυτός σου και την ίδια στιγμή, προσπαθείς να τον προβάλλεις με κάθε τρόπο! Δεν θα υπάρξει κανένα εμπόδιο, στην προσπάθεια σου να πετύχεις προσωπικούς στόχους σήμερα! Θα καταφέρεις να εκφράσεις εποικοδομητικά, τη δημιουργικότητα και την ατομικότητα σου, να ξεκινήσεις νέα σχέδια και ξεκινήματα και να κερδίσεις αναγνώριση και θαυμασμό! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές, νέες γνωριμίες και έτσι ανακτάς την αυτοπεποίθηση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και ο σύντροφος σου, θα έχετε την ευκαιρία σήμερα, να ξεφύγετε από την ρουτίνα, να ανανεωθείτε, να περάσετε όμορφα μαζί, να βγείτε, να διασκεδάσετε, να απολαύσετε πάθος και ρομαντισμό!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα σήμερα, θα παρατηρήσεις πως δεν είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και πιθανόν μάλιστα, να νιώσεις την ανάγκη να ηρεμήσεις και να μην βγεις εκτός σπιτιού, αφού σε ευχαριστεί ιδιαίτερα να μείνεις μόνος και να έρχεσαι σε επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους και την οικογένεια σου! Επίσης, ίσως να διαπιστώσεις πως γίνεσαι λίγο πιο δεκτικός και ίσως παθητικός, σε κάποιες εξελίξεις και καταστάσεις που έρχονται τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει σιγουριά και συναισθηματική ηρεμία! Πλέον νιώθεις την απόλυτη αφοσίωση του συντρόφου σου, προς εσένα, αφού μέσα από πράξεις του, αποδεικνύει την αγάπη του! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν σε μία ερωτική ιστορία που ανήκει στο παρελθόν και σήμερα είναι η ημέρα που θα σου δώσει ευκαιρία για επανασύνδεση!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, καταφέρνεις με επιτυχία σήμερα και εκφράζεις με τον καλύτερο τρόπο τις σκέψεις και τις ιδέες σου στους άλλους και θα το κάνεις με πολλούς και διάφορους τρόπους! Θα λάβεις πολλά περισσότερα τηλεφωνήματα και μηνύματα απ’ ό,τι συνήθως και πιθανόν να αυξηθούν τώρα και οι μετακινήσεις σου, όπως και οι κοινωνικές σου συναναστροφές και γνωριμίες! Μία ευχάριστη είδηση, είναι προ των πυλών! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα αναμένεται να σου προσφέρει κατακτήσεις, φλερτ και νέες γνωριμίες! Είσαι ακόμα περισσότερο ομιλητικός, προσιτός και φιλικός, γεγονός που ανεβάζει τις ερωτικές σου επιτυχίες! Αν είσαι δεσμευμένος, θα δεχθείς κάποια απρόσμενα καλά νέα ή προτάσεις, από τον σύντροφο σου, ενώ θα καταφέρετε μέσα από συζήτηση, να βρείτε λύσεις σε προβλήματα της σχέσης σας!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τα υπάρχοντα σου, τα κεκτημένα σου, αλλά και με τις αξίες σου. Γεγονότα, καταστάσεις και συγκυρίες τώρα, θα καταφέρουν να σε ηρεμήσουν και να σε καθησυχάσουν! Με τον τρόπο αυτό, καταφέρνεις να ανακτήσεις αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Προσοχή ωστόσο πρέπει να δείξεις σε διαπροσωπικές επαφές, αφού είσαι λίγο παραπάνω πιεστικός και πεισματάρης, απ’ ό,τι συνήθως! Αν είσαι ελεύθερος, μην κωλυσιεργείς λόγω επιφυλακτικότητας σε μία νέα γνωριμία που έρχεται τώρα! Αυτή η συμπεριφορά, μπορεί να σε κάνει να χάσεις την μεγάλη αυτή ευκαιρία για κάτι νέο και σταθερό στην ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μείωσε την κτητική στάση απέναντι στον σύντροφο και μην τον καταπιέζεις με ζήλια και απαιτήσεις!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, βρίσκεις ξανά τον εαυτό σου! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές θα αυξηθούν αισθητά, όμως πιθανόν να είσαι περισσότερο υποκειμενικός και εγωκεντρικός στις συζητήσεις σου με τους άλλους, αφού προτεραιότητα σου είναι να εκφράσεις τον εαυτό σου στον κόσμο και αυτό θα γίνει αντιληπτό από τους γύρω σου, με διάφορους τρόπους, είτε θετικούς, είτε αρνητικούς! Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς όλα τα βλέμματα και την προσοχή επάνω σου! Οι θαυμαστές σου και οι κατακτήσεις σου είναι περισσότερες τώρα και είναι σίγουρα πως ερωτικά, είναι απίθανο να παραμείνεις στο περιθώριο! Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι υπέροχα και μπορεί σήμερα ο σύντροφος σου, να σου ζητήσει να διασκεδάσετε παρέα, κάνοντας μία ψυχαγωγική έξοδο!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να δοκιμάσεις πράγματα που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα τολμούσες να κάνεις! Λες όχι σε φοβίες, άγχος ή δισταγμούς που είχες μέχρι τώρα! Ένα πρόσωπο που υποσυνείδητα ή και συνειδητά, ασκεί πολύ έντονη επιρροή επάνω σου, πιθανόν τώρα, να σε πλησιάσει παρασκηνιακά και σου δώσει μία λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να νιώσεις ότι σου είναι δύσκολο να εκφράσεις με λόγια τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου, κυρίως γιατί τελευταία είσαι μπερδεμένος και ανασφαλείς όσον αφορά την σχέση σου και τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα αποκαλύπτεται ένας κρυφός θαυμαστής σου και έτσι αρχίζεις και εσύ να τον βλέπεις διαφορετικά!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου πολύ οι φίλοι σου και οι κοινωνικές ομάδες που ανήκεις. Υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις ένα νέο φίλο ή απλά μία νέα γνωριμία, που αργότερα θα μεταμορφωθεί σε μία δυνατή φιλία! Γενικά, ο φιλικός περίγυρος, κατά κάποιον τρόπο θα παίξει ίσως τον πιο σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα σου, αφού μία συμβουλή ή μία έμπρακτη βοήθεια θα σε κάνει να αγγίξεις την επιτυχία! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει σήμερα μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσεις μία ερωτική σχέση, με ένα άτομο που μέχρι τώρα θεωρούσες απλά φίλο! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές με τον σύντροφο σου, αφού οι ερωτικές επαφές σας έχουν ένα βαθύτερο συναισθηματικό υπόβαθρο απ’ ό,τι συνήθως και το κέφι σας έχει αυξηθεί!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε θέματα κοινωνικής υπόστασης και εικόνας, αλλά και στις μεγάλες φιλοδοξίες σου! Καταφέρνεις, οι πράξεις σου να προκαλέσουν την θετική προσοχή, τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων και έτσι να ενισχύσεις την καλή σου φήμη! Ιδανική ημέρα να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με κάποια δραστηριότητα, που αργότερα θα σου φέρει πιθανόν δημόσια αναγνώριση! Αν είσαι ελεύθερος, ένα γεγονός που θα συμβεί μέσα στην δουλειά, θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον προς ένα συνάδελφο ή συνεργάτη ! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις επιτέλους σήμερα την αναγνώριση του συντρόφου σου, για τις προσπάθειες που έκανες παλαιοτέρα και έδειξε το πόσο πολύ αγωνίζεσαι για την σχέση ή τον γάμο σου!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, μία άκρως τυχερή ημέρα είναι εδώ! Με ποικίλους τρόπους, θα απολαύσεις την περιπέτεια και την καλοπέραση στη ζωή σου! Αυτή είναι μία σπουδαία στιγμή, για να προγραμματίσεις, να αποφασίσεις ή ακόμα και να ξεκινήσεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή! Ό,τι κι αν κάνεις πάντως, θα διασκεδάσεις και θα ανακτήσεις την αισιοδοξία και το κέφι σου! Επαφές με άτομα που βρίσκονται σε απόσταση ή έχεις καιρό να δεις, ευνοούνται! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία τώρα, που πραγματικά θα σε συναρπάσει, είτε μέσα από το διαδίκτυο ή κατά την διάρκεια μίας μετακίνησης σου! Αν είσαι δεσμευμένος, οργάνωσε σήμερα κιόλας, μια ολιγοήμερη απόδραση με τον σύντροφο σου, αν πραγματικά θες ανανέωση στην σχέση σας!

Πηγή: Oroskopos.gr