Η μέρα μας ξεκινά με Σελήνη στον Ιχθύ και παραμερίζουμε λογική, αλλά επιστρατεύουμε συναίσθημα και διαίσθηση. Μια ημέρα γεμάτη τρυφερότητα για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες.

 

Κριός

Σήμερα, φίλε Κριέ, παρασκηνιακές κινήσεις και δράσεις ευνοούνται και κάνεις, με αυτόν τον τρόπο, εποικοδομητικά σχέδια και έξυπνους προγραμματισμούς για το μέλλον σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεται από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, επειδή σε βολεύουν, γιατί σε ωθούν να κάνεις όνειρα και σχέδια, χωρίς ουσιαστικές βάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, συνέχισε την υποχωρητική σου συμπεριφορά και δε θα χάσεις! Παρέμεινε υπομονετικός απέναντι στον σύντροφό σου, χωρίς να αγχώνεσαι μήπως εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα οι κοινωνικές και οι φιλικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από χαρά, εξωστρέφεια, κέφι, ποιότητα και ενθουσιασμό και, επιπλέον, μπορείς να αναμένεις κάποιες απρόσμενες, αλλά σίγουρα ωφέλιμες αλλαγές στη ζωή σου, αφού απαλλάσσεσαι από αρκετούς προβληματισμούς. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα, χωρίς να το περιμένεις, στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ένα νέο πρόσωπο, που έρχεται στη ζωή σου και μπορεί να σου την αλλάξει. Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και ανανεώνεις τη σχέση σου και περνάς πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου! Το μόνο που οφείλεις, ίσως, να προσέξεις, είναι η τάση σου για νεύρα και ξεσπάσματα.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα ο δυναμισμός σου και η ενέργειά σου επανέρχονται, εκπληρώνεις εύκολα φιλοδοξίες, βάζεις γερές βάσεις σε θέματα που σε απασχολούν καιρό και βελτιώνεις στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση. Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανό ένα φλερτ στον χώρο της εργασίας σου να εξελιχθεί σε μία όμορφη, σοβαρή και σταθερή σχέση. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις τώρα την ευκαιρία και τη δυνατότητα να δείξεις με πράξεις την ουσιαστική αγάπη σου και την εντιμότητά σου στον σύντροφό σου, ώστε να νιώσει σίγουρος και καθησυχασμένος με την σχέση σας.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα μετατρέπεις τις επιθυμίες σου και τις ανάγκες σου σε δράση και υλοποιείς τις ξεχωριστές ιδέες σου. Το μόνο που πρέπει, ίσως, να προσέξεις είναι η τάση σου για βιασύνη στις μετακινήσεις σου! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική στιγμή να κάνεις τη σημαντική συζήτηση που εδώ και καιρό ήθελες να πραγματοποιήσεις με τον σύντροφό σου ή να οργανώσετε μαζί μία απόδραση, που θα ανανεώσει πλήρως τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, φλερτ, συναισθηματικές επαφές, ερωτική περιπέτεια και χαρούμενα μηνύματα ή τηλεφωνήματα.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση και διορατικότητα, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και επιδίωξε συναισθηματική και ψυχική εμβάθυνση. Απόφυγε να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου, όπως και τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου την ισχυρή σου γοητεία και το μυστήριο που αποπνέεις και προσπάθησε να σαγηνεύσεις το άτομο του πόθου σου. Έρχονται αξιόλογες και ιδιαίτερα γοητευτικές κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε παθιασμένες σεξουαλικές στιγμές με τον σύντροφο, αλλά όχι σε καυγάδες και κόντρες, για λόγους ζήλιας και κτητικότητας.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα μπορείς να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, να αντιμετωπίσεις, δυναμικά αλλά και καλοπροαίρετα, πρόσωπα και καταστάσεις και να νιώσεις ξανά αποδεκτός και αγαπητός. Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις νέες συναρπαστικές γνωριμίες που θα προκύψουν και υπόσχονται ένα όμορφο μέλλον. Η αρχή μίας αξιόλογης και σταθερής σχέσης, μπορεί να έρθει τη σημερινή ημέρα. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά, αλλά και ερωτικά με τον σύντροφό σου και απολαμβάνετε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, μετά από πολλές δοκιμασίες ή και δυσκολίες, ήρθε η στιγμή να απολαύσεις την άνεση και τις ευκολίες που σου έλειπαν, προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, να κλείσεις εκκρεμότητες, να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου, να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, αλλά και την εμφάνισή σου με ποικίλους τρόπους. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να παραπονιέσαι και να γκρινιάζεις χωρίς λόγο, γιατί πολύ πιθανόν να προκληθούν εντάσεις ή παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας πιθανόν να γεννηθεί ή να εξελιχθεί μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και θα σου αλλάξει όλη την καθημερινότητα. Προσοχή μόνο μην εκτεθείς σε συνεργάτες και συναδέλφους!

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα απολαμβάνεις την ημέρα με κέφι, πάθος, αυτοπεποίθηση και θέληση. Πες ναι, χωρίς κανένα δισταγμό, σε στιγμές καλοπέρασης και διασκέδασης! Καταφέρνεις και πετυχαίνεις μεγαλεπήβολους στόχους, χωρίς καν να προσπαθήσεις ιδιαίτερα. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις την απόλυτη ερωτική τύχη κι εύνοια! Μπορείς να αναμένεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και απόλυτη επιτυχία στις ερωτικές επαφές σου. Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο χαρακτηρίζεται από πάθος, συναίσθημα, χαρά, αυθορμητισμό, ειλικρίνεια και καθαρότητα. Οι ευκαιρίες για αλλαγή και βελτίωση της σχέσης σας είναι πολλές και εσύ απλά πρέπει τις αρπάξεις.

 

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα καταφέρνεις επιτέλους και αναγνωρίζεις συνειδητά τις ψυχικές και συναισθηματικές ανάγκες σου, αφήνεις πίσω το τοξικό παρελθόν, ανακτώντας την αυτοπεποίθηση σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε εντάσεις και γκρίνια και, αντιθέτως, πες ναι σε μία ήρεμη και εποικοδομητική συζήτηση με τον σύντροφό σου, για να βρείτε λύσεις. Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι τόσο πολύ από τις γνώμες των άλλων και μην αφήνεις τις απόψεις των γύρω σου να σε παρασύρουν σε κινήσεις που δεν θες να κάνεις.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή είναι σίγουρα μία αισιόδοξη, κεφάτη και ευχάριστη ημέρα για σένα! Είσαι σαφώς περιζήτητος, δημοφιλής και οι άλλοι θα είναι ιδιαίτερα ζεστοί και καλοπροαίρετοι μαζί σου, γεγονός που θα εξυπηρετήσει τα «θέλω» σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς και ταυτίζεσαι με αυτά που σκέφτεται και αισθάνεται ο σύντροφός σου, γεγονός που σας βοηθά ως ζευγάρι στην αλληλοκατανόηση, αλλά και στο να βρείτε τελειωτικές λύσεις. Αν είσαι ελεύθερος, μετά από έντονη κοινωνική δραστηριότητα και φιλικές συναναστροφές, θα σου δοθούν ποικίλες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ερωτικές επικοινωνίες και, φυσικά, μπόλικο φλερτ!

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα η έντονη ανάγκη σου για σιγουριά και ασφάλεια καθορίζει απόλυτα τις αποφάσεις και τους προσανατολισμούς των στόχων σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς εντάσεις λόγω ανούσιας ζήλιας και κτητικότητας, αφού, σήμερα, έχετε την ευκαιρία, ως ζευγάρι, να απολαύσετε καυτές αισθησιακές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μπόλικα μηνύματα από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που ενδιαφέρεται για σένα αρκετό καιρό τώρα.

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου, αφού η Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο σου προσφέρει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τον δυναμισμό, την λάμψη και το θάρρος σου σε κάθε σου δραστηριότητα. Αν είσαι ελεύθερος, κάνε χωρίς κανένα δισταγμό το πρώτο βήμα και πάρε πρωτοβουλία, ώστε να πλησιάσεις, με αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικά, το άτομο που σε ενδιαφέρει. Οι πιθανότητες είναι πολλές να έχεις ανταπόκριση πλέον. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος και ερωτισμό με τον σύντροφό σου. Προσοχή, όμως, πες όχι στην τάση σου για παρορμητικότητα, εγωισμούς και νεύρα!