original

Παρασκευή σήμερα και οι όψεις του Ήλιου στον Σκορπιό μας κάνουν και χαμογελάμε! Τα Ζώδια της Γης και του Νερού παίρνουν ωφέλιμες αποφάσεις και εκπληρώνουν όνειρα και στόχους, με την βοήθεια του Τριγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα και του Εξαγώνου Ήλιου-Κρόνου.

 

Κριός
Φίλε Κριέ, το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου και το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, που πραγματοποιούνται σήμερα, θα σου δώσουν την ευκαιρία να βάλεις σε εφαρμογή και να υλοποιήσεις κάποιες βαθειές σκέψεις σου, ώστε να πραγματοποιήσεις μεγάλες και σημαντικές επιθυμίες. Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας από το παρελθόν, απωθημένος και παρασκηνιακός, είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσει τώρα. Κάποια γεγονότα που τον αφορούν, θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις και να ξαναγίνεις έγκαιρα, έντιμος, λογικός, προσγειωμένος, συγκρατημένος και κυρίως επιφυλακτικός σε μεγάλα λόγια που ακούς. Αν είσαι δεσμευμένος, ο σεξουαλικός τομέας βελτιώνεται και επιτέλους σε ικανοποιεί ουσιαστικά!

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου και το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σήμερα, είναι απόλυτα ωφέλιμες όψεις για σένα! Έχεις πλέον την ικανότητα να καταφέρεις να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την εξέλιξη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μόλις έφτασε η ιδανική ημέρα για να βελτιώσεις ουσιαστικά τη συντροφική σου ζωή. Μία πρόταση, ένα μήνυμα ή μία εξομολόγηση από τον σύντροφό σου θα σε κάνει να νιώσεις πιο ικανοποιημένος και σίγουρος από ποτέ, όσον αφορά τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις την έναρξη μίας νέας σχέσης σταθερής, ουσιαστικής και σοβαρής.

 

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου και το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα ευνοήσουν αρκετά τη ζωή σου, την καθημερινότητά σου, τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό! Αν είσαι δεσμευμένος, μην εγκαταλείψεις τώρα τον αγώνα. Κάποια λάθη, που έκανες στην ερωτική σου ζωή τελευταία, τώρα βρίσκουν τη λύση που χρειάζεσαι και διορθώνονται. Οι προσπάθειες σου για τη σχέση σου, αναγνωρίζονται από τον σύντροφο και θα ανταμειφθούν πλήρως από εδώ και πέρα. Αν είσαι ελεύθερος, απόφυγε έναν έρωτα που εξελίσσεται σε εργασιακό περιβάλλον, γιατί πιθανόν να εκτεθείς!

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου και το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρουν την απόλυτα ευνοϊκή επιρροή τους, σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου δημιουργικότητα και την λάμψη σου, σε κάθε σου εγχείρημα και θα ανταμειφθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα βιώνεις την απόλυτη εύνοια στην αισθηματική σου σχέση. Η ημέρα χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό, πάθος, αλλά και σταθερότητα. Αυτή είναι η ημέρα, όπου θα μπουν γερές βάσεις στο δεσμό σου, που τις χρειάζεται για τη μελλοντική του εξέλιξη. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να κάνεις τώρα μια νέα γοητευτική γνωριμία, που μπορεί να υποσχεθεί μέλλον και σταθερότητα.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου και το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, που πραγματοποιούνται σήμερα, ευνοούν άμεσα τον σημαντικό τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις, μία και καλή, παλαιότερα προβλήματα της σχέσης σου με τον σύντροφο, μετά από ώριμη και σοβαρή συζήτηση. Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για μία μόνιμη και σίγουρη επανασύνδεση είναι άπειρες. Ακόμα κι αν δεν πάρει το άλλο άτομο την πρωτοβουλία, κάνε εσύ την πρώτη κίνηση, απλά με διακριτικότητα!

 

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, σήμερα το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου και το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, σου προσφέρουν σημαντική βοήθεια, με κάθε τρόπο, ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα δεις μπροστά σου να ανοίγονται νέοι δρόμοι για ανανεωτικά ξεκινήματα, που επιτέλους ανταποκρίνονται περισσότερο στις επιθυμίες σου και στα ιδανικά που έχεις για τον δεσμό σου. Αν είσαι ελεύθερος, τα νέα, τα μηνύματα, οι γνωριμίες που θα έρθουν και τα λόγια που θα δεχθείς μέσα από φλερτ, φέρνουν μόνιμο χαμόγελο και ικανοποίηση.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου και το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, αποτελούν για σένα την απόλυτη ευκαιρία, να αυξήσεις την αυτοεκτίμηση σου είναι κι έτσι να προκαλέσεις βλέμματα θαυμασμού, από τον περίγυρο σου. Αν είσαι ελεύθερος, οι επιτυχίες σου στον ερωτικό τομέα, αυξάνονται σταθερά και ουσιαστικά. Επίσης, η έναρξη μίας νέας όμορφης σχέσης με έναν άνθρωπο που μπορεί να αφοσιωθεί σε σένα είναι πολύ πιθανή τώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις αισθησιασμό, αλλά και ερωτική αξιοπιστία και ειλικρίνεια από τον σύντροφό σου.

 

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου και το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σήμερα, σε αφορά άμεσα! Επιτέλους, ανταμείβεσαι για όλες τις προηγούμενές σου προσπάθειες, αλλά και για τις απογοητεύσεις που είχες σε κάποιες διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να περιμένεις σήμερα, μια νέα γοητευτική γνωριμία, που πολύ πιθανόν, να καταλήξει σε έναν ουσιαστικό έρωτα, υποσχόμενο κοινό μέλλον. Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με τον σύντροφό σου και ανανεώνετε τις προοπτικές και τις εξελίξεις που μπορεί να έχει η σχέση σας και ο δεσμός σας. Η απόφαση μίας επισημοποίησης, είναι κοντά τώρα.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου και το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σήμερα, θα φέρουν κάποια ωφέλιμα γεγονότα στη ζωή σου. Πες ναι στον συνδυασμό λογικής και διαίσθησης και οι αποφάσεις σου, θα είναι σίγουρα σωστές. Αν είσαι δεσμευμένος, δίνεις τέλος σε αμφιβολίες και μπερδεμένα συναισθήματα, αφού όλα ξεκαθαρίζουν και βλέπεις την αλήθεια όπως είναι, ξέροντας πώς πρέπει πλέον να κινηθείς. Πετυχαίνεις στη σχέση σου εντιμότητα, σταθερότητα και διαφάνεια. Αν είσαι ελεύθερος, να περιμένεις θετικές εξελίξεις, όσον αφορά έναν έρωτα απωθημένο, κρυφό ή και παρελθοντικό.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, το σημερινό ανανεωτικό Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, αλλά και το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα αποτελούν εγγύηση για τους στόχους σου και σε αποζημιώνουν για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από φιλικές συναναστροφές, θα έρθουν λύσεις σε ερωτικά θέματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Αν είσαι ελεύθερος, θα δεις νέους ουσιαστικούς δρόμους να ανοίγονται μπροστά σου, γεμάτους ερωτικές ευκαιρίες, εμπειρίες και εξελίξεις, ώστε να πραγματοποιήσεις ένα μεγαλεπήβολο συναισθηματικό όνειρο.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου και το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σου δίνουν επιτέλους την ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα τη ζωή σου και τον χρόνο σου, όπως και να χαράξεις μια πορεία στην καθημερινότητά σου, η οποία θα σε βοηθήσει πολύ, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις ουσιαστικά όνειρα και στόχους. Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, αν σε απασχολεί αυτήν την περίοδο μία παρασκηνιακή, κρυφή ή απαγορευμένη σχέση, θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα, αφού πλέον είσαι αποφασισμένος για κάτι πιο σοβαρό και επιφανές και κυρίως αποδεκτό από τους κοινωνικούς σου κύκλους. Γενικά, ένα γεγονός θα σε κάνει να νιώσεις ξανά ελπίδα για την βελτίωση των ερωτικών σου θεμάτων!

 

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου και το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα θα σε ευνοήσουν ιδιαίτερα σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις, σε οποιονδήποτε τομέα. Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα θα σου φέρει σίγουρα ουσιαστικές νέες γνωριμίες, επιτυχημένο φλερτ και ευχάριστα μηνύματα ή τηλεφωνήματα Αν είσαι δεσμευμένος, κινητοποιήσου επικοινωνιακά προς τον σύντροφο, αφού ευνοούνται πολύ οι συζητήσεις που στοχεύουν στην οριστική επίλυση προβλημάτων ή την ενδυνάμωση της σχέσης.

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!