Eίναι αυτές οι ακαταμάχητες ιδιότητες που σε τραβάνε σαν μαγνήτης. Εκείνα τα μοναδικά χαρακτηριστικά που στο τέλος, θα αποτελέσουν και τον κύριο λόγο που θα ερωτευτείς παράφορα. Δώδεκα ζώδια, με δώδεκα μοναδικά χαρακτηριστικά. 

 

Κριός

Η αυτοπεποίθησή του. Το Κριαράκι σου βγάζει ένα δυναμισμό που όσο κι αν απορείς πώς τα καταφέρνει, σε γοητεύει. Το να τιθασεύσεις την κυρίαρχη φύση του αποτελεί για σένα πρόκληση και μόνο σέξι μπορεί να χαρακτηριστεί ο δυναμικός αυτός χαρακτήρας του. Ιδιαίτερα όταν προτάσσει το πείσμα του και την επιμονή του, σου σπάει τα νεύρα σε τέτοιο βαθμό, που σε κάνει να τον ερωτεύεσαι ακόμα παραπάνω.

 

Ταύρος

Το βρώμικο μυαλό του. Έλα τώρα, μη μου πεις πως δεν έμπλεξες ποτέ με Ταύρο που στις πρώτες δέκα ερωτήσεις η συζήτηση κατέληξε χωρίς να το καταλάβεις στο σεξουαλικό. Το πρόστυχο μυαλό του -όσο κι αν κάποιες φορές οργιάζει- είναι αναμφισβήτητα το πιο σέξι χαρακτηριστικό του, που ακόμα κι αν δεν το έχεις, θα σε μυήσει στον τρόπο σκέψης του και σύντομα προβλέπεται να σε κάνει χειρότερο απ’ αυτόν.

 

Δίδυμοι

Τα σκωτσέζικα ντουζ. Ναι, καλά άκουσες. Ο Δίδυμος έχει την τάση να θέλει να σε παίξει -όχι κατ’ ανάγκη κακοπροαίρετα-, να είναι μία κρύο, μια ζεστή, να μη δίνεται ολόκληρα, μα παράλληλα να δείχνει και πως νοιάζεται. Τώρα το γιατί εσύ αντί να ξενερώσεις, βρίσκεις αυτή τη συμπεριφορά σέξι, θα μπορούσε να το αποδώσουμε είτε στις εξαιρετικές γυπαετικές τους ικανότητες είτε στις δικές σου μαζωχιστικές τάσεις.

 

Καρκίνος

Η τρυφερότητά του. Υπάρχει άραγε κάτι πιο ερωτεύσιμο σε άνθρωπο απ’ το γλυκό χαρακτήρα που βγάζει όταν είναι μαζί σου, απ’ τα χάδια που και επιζητά και σου κάνει; Ο ρομαντισμός μπορεί κάλλιστα να είναι σέξι και στην περίπτωση του Καρκίνου αυτό επιβεβαιώνεται, μιας και είναι το δυνατό του χαρτί στον έρωτα.

 

Λέων

Το ‘χει με το λόγο. Ο Λέων μας είναι δεινός ομιλητής, ξέρει τι θέλεις να ακούσεις και ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να στο πει. Η ευφράδειά του, που συνδυάζεται με ατακαδόρικες φράσεις και κοπλιμέντα, δεν μπορεί παρά να σε κάνει να τον ερωτευτείς και να τον θεωρείς απ’ τους πιο σέξι τύπους του ζωδιακού.

 

Παρθένος

Η οργανωτικότητά του. Μπορεί να σου τη δίνει τρελά στα νεύρα, μα παράλληλα το γεγονός ότι έχει πρόγραμμα, είναι τυπικός και συνεπής σε γοητεύει απίστευτα. Άσε που σου εμπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, καθώς όντας συγκρατημένος δεν άγεται και φέρεται. Τον κανει ακόμα πιο σέξι το γεγονός ότι σου δίνει πλήρη αναφορά, σε καθησυχάζει και καλύπτει τις ανασφάλειές σου.

 

Ζυγός

Η καλλιτεχνική του φύση. Ο Ζυγός έχει απίστευτη φαντασία, καλλιεργεί το πνεύμα του και οι καλές τέχνες ανήκουν στα πεδία του ενδιαφέροντος του. Ο πνευματικός του κόσμος σε γοητεύει, και ειδικά όταν σε τρέχει σε κουλτουριάρικα δρώμενα γίνεται ακόμα πιο σέξι. Αποτελεί για σένα έμπνευση, κι ακόμα κι αν ξέρεις πως δε θα του μοιάξεις, κερδίζει το θαυμασμό σου.

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι εκ φύσεως σέξι. Δεν έχει ένα και μοναδικό χαρακτηριστικό που τον κάνει να ξεχωρίζει, αντιθέτως είναι ο ορισμός του πάθους. Απ’ το βλέμμα του μέχρι το άγγιγμά του, απ’ τα χάδια του μέχρι τις στιγμές σας στο κρεβάτι, αποπνέει ερωτισμό και μια αύρα άκρως αισθησιακή. Έχει βλέπεις το δικό του τρόπο με τον οποιο αντιμετωπίζει τον έρωτα, πρόσεχε γιατί είναι ικανός να σε αποπλανήσει!

 

Τοξότης

Το χιούμορ του! Αυτοσαρκάζεται και ξέρει να σε κάνει να γελάς. Θα σου φτιάξει τη διάθεση χωρίς να το προσπαθήσει, ακόμα κι αν χρειαστεί να γίνει γελοίος στα μάτια σου για να το πετύχει. Ο Τοξότης έχει έμφυτο χάρισμα τις έξυπνες ατάκες, με τις οποίες ξεκαρδίζεται όλη η παρέα και, μάλιστα, βρίσκεται σε ετοιμότητα ώστε να τις ξεστομίσει την κατάλληλη στιγμή.

 

Αιγόκερως

Δε θεωρεί ο ίδιος ότι είναι σέξι και γι’ αυτό ακριβώς είναι απίστευτα σέξι. Δεν έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, δεν το παιζει γόης, δε θα γίνει ποτέ ιδιαίτερα πρόστυχος, δε θα χρησιμοποιήσει ατάκες για να σε προσεγγίσει. Πιστεύει πως μόνο ξενέρωτος μπορεί να είναι και βγάζει μια γοητεία φυσική, ανεπιτήδευτη που μπορεί να τρελάνει όποιος μπλέξει μαζί του.

 

Υδροχόος

Το πείσμα του. Πιο ξεροκέφαλο απ’ τον Υδροχόο δεν πρόκειται να συναντήσεις και αυτό το ξέρεις καλά. Ωστόσο, ακόμα και όταν διαταράσσει το νευρικό σου σύστημα, βρίσκεις την επιμονή του αξιοθαύμαστη και απίστευτα σέξι. Εξάλλου, με την απολυτότητα του συχνά οδηγεί σε συγκρούσεις μεταξύ σας, που καταλήγουν σε τρυφερές στιγμές, μιας και ο ίδιος αναγνωρίζει σχεδόν πάντα την απότομη συμπεριφορά του και απολογείται γι’ αυτή.

 

Ιχθύς

Τη σταθερότητα του χαρακτήρα του. Επιτέλους ένας άνθρωπος που δεν είναι αναποφάσιστος. Αν δεν είναι αυτό απίστευτα σέξι, τότε τι είναι; Να σου λέει κάτι και να το πιστεύει ακράδαντα, ενώ παράλληλα σου δείχνει ότι είναι πιστός και αφοσιωμένος. Αν είσαι από αυτούς που δεν μπορούν να καταλήξουν κάπου χωρίς να ζητήσουν δεύτερη γνώμη, τότε σκέψου να βάλεις έναν Ιχθύ στη ζωή σου.