Κάθε άνθρωπος, όπου και αν γεννήθηκε όπως και αν ζει θέλει το καλύτερο για τη ζωή του και το μέλλον του. Η αστρολογική ενέργεια του Απριλίου 2024 έχει να κάνει με το να κρατήσετε αυτό το όνειρο κοντά στην καρδιά σας, να προχωρήσετε μπροστά με δύναμη και πεποίθηση και να αλλάξετε τον κόσμο σας για πάντα. Ο μήνας ξεκίνησε με την αστρολογική διέλευση της Αφροδίτης που εισήλθε στον Κριό στις 5 Απριλίου, φέρνοντας αυτοπεποίθηση και τολμηρές κινήσεις για τα ζώδια.

Μπορεί να αισθανθήκατε ένα μικρό τράνταγμα, λόγω του ανάδρομου Ερμή στον Κριό που ξεκίνησε την 1η Απριλίου και τελειώνει στις 25 Απριλίου, αλλά εφόσον εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας και στρέφεστε στον εαυτό σας κάθε φορά που νιώθετε ανασφάλεια, θα μπορέσετε να συνεργαστείτε με τον ανάδρομο αντί να τον αντιμετωπίσετε, ειδικά αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια. Μάλιστα, σήμερα, 8 Απριλίου έχουμε ολική ηλιακή έκλειψη στον Κριό κι οι εκλείψεις σηματοδοτούν σημαντικές αλλαγές στην εξέλιξή μας. Κάθε ζώδιο υφίσταται μαζικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της ολικής έκλειψης ηλίου, αλλά τα παρακάτω θα βιώσουν θετικά συναισθήματα, τύχη και ευημερία – για το υπόλοιπο του Απριλίου, τουλάχιστον.

 

Καρκίνος

Το μότο σας για τον Απρίλιο πρέπει να είναι το «Αργά και Σταθερά». Η ηλιακή έκλειψη στον Κριό είναι ο ευεργέτης στο πρώτο μισό του μήνα. Έτσι, θα πρέπει να εστιάσετε σε όλα τα εκείνα που αγαπάτε και σας κάνουν να νιώθετε αυτοπεποίθηση. Αυτό θα ισχύει για τις ρομαντικές σχέσεις, τις επιλογές καριέρας, τα αθλήματα και ό,τι άλλο αγαπάτε. Αφήστε την καρδιά σας να σας καθοδηγήσει προς τα εμπρός. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 23 Απριλίου θα είναι επίσης μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για εσάς. Όσοι από εσάς θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας και να «ανέβετε επίπεδο» θα βρείτε την ευκαιρία σας τότε. Άλλοι θα αναγνωρίσουν τους τομείς της ζωής που χρειάζονται αλλαγή ενάντια στην τοξικότητα και άλλοι θα κατανοήσουν τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν. Δώστε σημασία σε ό,τι πραγματικά θέλετε και όχι ό,τι αρέσει στους άλλους.

 

Υδροχόος

Αυτός ο μήνας θα σας δείξει ποιοι είστε και θα σας βοηθήσει να χτίσετε το ιδανικό σας μέλλον. Με τον Άρη και τον Κρόνο στους Ιχθύες να εμφανίζονται ως οι κοσμικοί ευεργέτες σας αυτόν τον μήνα, σας ενθαρρύνουν να σκεφτείτε έξω από το κουτί, έχοντας παράλληλα επίγνωση των προκαταλήψεων και της συνεπαγόμενης γνωστικής ασυμφωνίας. Μερικές φορές, ακόμη και οι πιο αντισυμβατικοί άνθρωποι έχουν πεποιθήσεις που παραμονεύουν στο υποσυνείδητό τους. Ξεριζώστε τις και θα ανακαλύψετε πόσα πολλά χάσατε μόνο και μόνο εξαιτίας των πεποιθήσεων κάποιου άλλου που υπόβοσκαν στον ψυχισμό σας. Η ολική ηλιακή έκλειψη θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε τον εαυτό σας στο επόμενο επίπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια του υπόλοιπου μήνα. Απλά να γνωρίζετε ότι ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να καθυστερήσει τα σχέδιά σας ή να επιβραδύνει λίγο τη διαδικασία. Όσο δε χάνετε την υπομονή σας θα γνωρίσετε τύχη και αφθονία.

 

Ιχθείς

Ο Απρίλιος θα είναι αφιερωμένος στο να απελευθερώσετε την εσωτερική σας δύναμη και να αναγνωρίσετε τις δυνάμεις σας. Μπορεί να είστε πιο εσωστρεφείς από ό,τι συνήθως, αλλά είναι για καλό λόγο. Η διαίσθησή σας θα σας καθοδηγήσει σε αποφάσεις και ενέργειες που θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε τις κοσμικές σας ευλογίες. Με τον Κρόνο και τον Άρη στο ζώδιό να εμφανίζονται ως οι κοσμικοί ευεργέτες σας στο πρώτο εξάμηνο, αν βάλετε κάτι στο μυαλό σας θα εκπλαγείτε με το πόσα μπορείτε να καταφέρετε. Η εσωτερική σας ιδιοφυΐα θα λάμψει όσο ποτέ άλλοτε. Ο Ποσειδώνας σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη πάλι στο ζώδιό σας τις τελευταίες ημέρες του μήνα, γεγονός που θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για επιτυχία και τον επόμενο μήνα.

 

Πηγή: Marie claire