Με την αύρα του Ιουνίου που καταφτάνει να πλανάται στον αέρα, είναι φυσικό να νιώθετε ξαφνικά την ανάγκη να αναζητήσετε την αγάπη. Αλλά οι ιστορίες που ακούμε σήμερα για αποτυχημένες γνωριμίες μέσω social media ή σχέσεις που δεν καταλήγουν πουθενά, είναι αρκετές για να σας τρομάξουν και να σας κρατήσουν πίσω στο παιχνίδι του έρωτα. Ευτυχώς, για αρκετά ζώδια, τα άστρα δουλεύουν υπέρ τους – τουλάχιστον για το φετινό καλοκαίρι- και τους υπόσχονται όμορφες στιγμές γεμάτες ερωτικά μπερδέματα που έρχονται για να συγκινήσουν. 

 

Δίδυμοι

Το καλοκαίρι είναι η εποχή τους. Οι επικοινωνιακοί και γεμάτοι ζωή Δίδυμοι δε θα αφήσουν αυτό το καλοκαίρι να περάσει ήσυχο. Η ανάγκη τους για ανακάλυψη νέων ιδεών, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και περιπέτειες θα τους βοηθήσει να ανοίξουν τους ορίζοντές τους και στα ερωτικά. Ειδικά από τις 25 Μαΐου και μετά το φλερτ αυξάνεται όπως και οι ευκαιρίες για γνωριμίες. Εκμεταλλευτείτε τις.

Η ενέργεια τους θα είναι στα ύψη και τον Ιούλιο και η αυτοπεποίθησή τους κυριολεκτικά θα λάμπει. Νέες γνωριμίες, φλερτ και συναρπαστικές περιπέτειες σας περιμένουν, αν είστε Δίδυμοι τον 2ο μήνα του καλοκαιριού. Αφεθείτε στη ροή και αφήστε τον έρωτα να σας το ανταποδώσει!

 

 

 

Ζυγός

Η γοητεία τους παραμένει ακαταμάχητη. Αυτό το καλοκαίρι ο ρομαντισμός τους χτυπά κόκκινο και οι Ζυγοί θα έχουν την ανάγκη για ουσιαστικές συνδέσεις, που θα διακρίνονται για την ισορροπία και την ηρεμία. Για να τα καταφέρουν, αρκεί να παραμείνουν ανοιχτοί σε ιδέες, προτάσεις και γνωριμίες στα πιο απρόσμενα μέρη.

Ως Ζυγοί, η αρμονία και η ισορροπία είναι σημαντικές για εσάς, κι αυτό αντικατοπτρίζεται και στα αισθηματικά σας. Νέες γνωριμίες με ουσιαστική σύνδεση και δυνατότητες για έναν δεσμό που θα ανθίσει με τον καιρό σας περιμένουν, ακόμα κι αν αυτό έρθει προς τα μέσα του Αυγούστου.

 

Σκορπιός

Είτε αναζητάτε μία σχέση είτε βρίσκεστε σε κάποιο situationship, ετοιμαστείτε αυτό το καλοκαίρι να αποκτήσετε αυτό που πάντα επιθυμούσατε – μια παθιασμένη και τρυφερή σχέση. Μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα καθώς βγάζετε βόλτα τον σκύλο ή περπατάτε προς το αυτοκίνητο. Μπορεί πάλι να φλερτάρετε σε έξοδο με φίλους ή το άτομο με το οποίο βρίσκεστε περιστασιακά να σας ζητήσει κάτι πιο μόνιμο.

Η αυτοπεποίθηση και η δυναμική σας θα σας κάνουν ακαταμάχητους. Αφήστε τα συναισθήματά σας ελεύθερα: Ζήστε παθιασμένες περιπέτειες και ανεπανάληπτες στιγμές, αν και θα έχετε και κάποια σκαμπανεβάσματα. Όπως και να έχει ο έρωτας σάς χτυπά την πόρτα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να του ανοίξετε.

 

Ο ήλιος καίει, η θάλασσα φωνάζει και η ατμόσφαιρα γεμίζει με ρομαντισμό. Για κάποια ζώδια, το φετινό καλοκαίρι υπόσχεται να φέρει έντονες συγκινήσεις κι αξέχαστες εμπειρίες!

 

Πηγή: Μarie Claire