Στις 25 Φεβρουαρίου 2024 η Αφροδίτη από τις 10° 31′ του Υδροχόου θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο. Κάτω από την επιρροή της όψης αυτής θα έχουμε την όρεξη να τα φορτώσουμε όλα στον κόκορα και, με τη διάθεση μικρού άτακτου παιδιού, να προβούμε σε μικρές ανταρσίες ενάντια σε ό,τι εμείς θεωρούμε ότι λειτουργεί καταπιεστικά στη ζωή μας.

Η αλήθεια είναι ότι με την όψη αυτή θα εστιάσουμε στις διασκεδάσεις, στις κοινωνικές συναναστροφές και στην καλοπέραση και θα νιώθουμε πιο χαρούμενοι και αισιόδοξοι, κάτι που θα μας ωθήσει, με μεγαλύτερη ευκολία, σε γνωριμίες και στη δημιουργία νέων σχέσεων, είτε φιλικών, είτε αισθηματικών.

Επίσης, εύκολα θα μπλέξουμε σε παρεξηγήσεις και εντάσεις, εσωτερικές και εξωτερικές, καθώς είτε δε θα επιλέγουμε το σωστό χρόνο για να μιλήσουμε ή τα κατάλληλα λόγια, είτε θα παραμένουμε σιωπηλοί αφήνοντας τις λέξεις να “πέσουν κάτω”. Ακόμα, δε θα είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε σωστά τις καταστάσεις με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να επιλέξουμε τρόπο και κατεύθυνση δράσης. 

 

ΚΡΙΟΣ

Στις επαφές σας προσωπικές ή επαγγελματικές προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις εντάσεις, η στάση σας θα πρέπει να είναι συγκαταβατική και όχι προκλητική. Ίσως να νιώσετε ασφυκτικές κάποιες συνθήκες, οριοθετήστε τις έμφυτες σας τάσεις, αποφύγετε τις παρορμητικές αντιδράσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σε επαγγελματικά ζητήματα θα χρειαστεί να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στην πρακτική υλοποίηση, ασχοληθείτε με ζητήματα που εκκρεμούν, καλό θα είναι να μη μείνετε μόνο σε θεωρητικό επίπεδο. Στις συζητήσεις και στις επαφές σας προσοχή στη αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και οριοθετημένος αυθορμητισμός.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις σκεπτόμενα με μέτρο και ωριμότητα, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες. Στις συζητήσεις σας αποφύγετε κουτσομπολιά, αρνητικά σχόλια, ίσως να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή, αποφύγετε τις υποσχέσεις ίσως να μην είστε σε θέση να τις τηρήσετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα βγει στην επιφάνεια η αυθόρμητη και παρορμητική πλευρά της προσωπικότητας σας, σε θέματα οικονομικής φύσης προσοχή στις επιπολαιότητες και στις σπατάλες. Στον αισθηματικό τομέα αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ανάμεσα σε εσάς και στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει συζητήστε το αναλυτικά, αποφύγετε την άρνηση και τις αντιδραστικές ή βαρύγδουπες δηλώσεις.

 

ΛΕΩΝ

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης προσπαθήστε να εστιάσετε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων, προσοχή στην υπεραισιοδοξία και στην υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας. Στον αισθηματικό τομέα χειριστείτε τις υποθέσεις σας με αμεσότητα, η αδιαφορία και η απάθεια θα δημιουργήσουν προβλήματα στις επαφές σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν επαφές που θα μπορούν να σας ανεβάσουν ψυχολογικά, βγείτε έξω με φίλους, προσπαθήστε να αποβάλετε το άγχος και την έντονη ανησυχία. Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα επικοινωνήσετε, αποφύγετε τα κουτσομπολιά, τα αρνητικά σχόλια και την εριστική ή επικριτική στάση.

 

ΖΥΓΟΣ

Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα αισθηματικά, προσοχή στους ενθουσιασμούς και στις παρορμητικές ενέργειες ή επιλογές. Κινηθείτε σκεπτόμενα, ελλοχεύει κίνδυνος να πράξετε με τρόπο που λίγο αργότερα ίσως να μετανιώσετε. Δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση, προσοχή σε σπατάλες και σε επιπόλαιες αγορές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα οικονομικής φύσης, καλό θα είναι να αποφύγετε τις αναβολές και τις καθυστερήσεις. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις προσπαθήστε να οργανώσετε τις ενέργειες σας, προσοχή στους εκνευρισμούς. Σε θέματα αισθηματικής φύσης συζητήσετε ξεκάθαρα, οι υπεκφυγές δε θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύσεις ή να βγείτε από τις αμφιβολίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε έμφαση στις κοινωνικές επαφές, θα έχετε προτάσεις για εξόδους και γενικότερα για συναναστροφές, ωστόσο, προσοχή στον αυθορμητισμό σας και κυρίως στον τρόπο που θα μιλήσετε. Στην περίπτωση που υπάρξουν διαφωνίες καλό θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις, μιλήστε με αυτοσυγκράτηση, δώστε έμφαση στην ισορροπία των σχέσεων επαγγελματικών ή οικογενειακών.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στα επαγγελματικά σας βήματα, θα χρειαστεί σύνεση και προσγειωμένη σκέψη. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα, προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε και να διασφαλίσετε τα κεκτημένα. Στο εργασιακό περιβάλλον κάποιες υποθέσεις θα απαιτούν συνεργασία και ομαδικό πνεύμα, προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε, δε θα πρέπει να φανείτε εριστικοί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης τα βήματα σας θα πρέπει να είναι προσγειωμένα, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές. Στις περιπτώσεις που ακουστούν νέες ιδέες ή προτάσεις μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε, προσοχή στις ωραιοποιήσεις και στην υπεραισιοδοξία. Στον αισθηματικό τομέα δε θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στο προσκήνιο παρελθοντικές υποθέσεις που είχατε αφήσει άλυτες. Για να μπορέσετε να δώσετε ουσιαστικές λύσεις και για να βγείτε από το άγχος θα πρέπει να βάλετε σε τάξη τη σκέψη σας, να κινηθείτε συντονισμένα και να αποφύγετε την αναβολή. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στις ωραιοποιήσεις, μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε και να βγάλετε οριστικά συμπεράσματα.

 

Πηγή: e-zwdia